en sång till dig

Publicerat: 2010-08-31/21:03:57
nu är jag så trött, så jag skiter fullständigt i psykologin, för jag fattar absolut ingenting, ska gå o plocka fram kläder till imorgon, sen går jag och lägger mig, för jag är så sjukt trött ! & håller nog på att bli sjuk, känns så i både kropp i huvudet, speciellt i halsen.
aja o jag måste säga att de känns att hösten är på väg, man ser det t.o.m på åkrarna. !
puss& godnatt mina kära läsare

tisdagsmys.

Publicerat: 2010-08-31/20:26:26
nu kan man faktiskt se mitt golv igen! nu har jag iaf städat, och väntar på att lasse ska hjälpa mig med psykologin, fattar ingenting ?! & nu kommer han, puss !

Dagens outfit

Publicerat: 2010-08-31/19:00:42
Sorry för dålig bild kvalité men hade bråttom i morse.
Jeans - Tretton
Tunika - Lindex
Klocka - Ur& Penn
Armband - Guldfynd
Skinnjacka - Camilla
& till det hade jag vita converse

i need more time

Publicerat: 2010-08-31/18:51:36
helt slut i huvudet, hade mer än gärna gått o lagt mig nu o sovit till imorgon, men ja, måste plugga :( ett ämne till iaf, för är alldeles strax klar med svenskan tror jag, & den ska vara klar till fredag, vilket kan vara ganska skönt att få undan. & skulle även behövt städa mitt rum, gaaaah orkar ingenting idag, verkligen tur att jag inte har träning idag. & ja nu ska jag göra klart psykologin & skicka iväg den !
detta satt jag o gjorde direkt när jag kom hem! inte illa va?

i skolan !

Publicerat: 2010-08-31/09:31:24

sitter just nu i skolan o tråkar, väntar på soms lektionen, vet egentligen inte vad jag ska skriva, men kände att jag bara var tvungen ändå, & en sån här dator fick vi av skolan & dom suger ! aja puss ! ;)


dansa tills jag dör

Publicerat: 2010-08-30/22:00:20
har varit hemma en stund nu, fyfasen kommer nog ha träningsvärk imorgon, men vad gör de, kul hade jag som attan! & en rolig koreografi, även om jag inte hängde med i tempot haha.. aja har hunnit göra väldigt mycket nu, duschat, lagt alla smuts kläder i tvätten och tränat lite dans till (a) hihi.. imorgon ska jag städa hela huset och fortsätta med min singel dans, & nu ska jag nog dammsuga mitt rum snabbt, sen blir de sängen, ska upp tidigt tidigt imorgon!
& jag måste bara säga att jag saknar min therese så grymt mycket!

tagga !

Publicerat: 2010-08-30/18:25:49
nu ska jag röra på fläsket, byta om och därefter skjutsar lasse mig till stattena,
pusssssss !

Dagens outfit

Publicerat: 2010-08-30/16:38:02


why is it so difficult?

Publicerat: 2010-08-30/16:17:00
Kom hem från skolan för en stund sen, helt okej dag faktiskt, fast lite segt att vi har så långa raster, aja ! & har fått tillbaka alla böcker till skolan nu, skönt! Men iaf, idag börjar då dansen, som jag har längtat! :D fast egentligen är jag helt trött i huvudet, men men, när jag väl är där kommer de va skit kul ! ;) sitter just nu och funderar på en läxa vi fick i engelska.. fast egentligen borde jag städa, så får väl göra de :)
& här får ni en video på mig och elin haha, för snart ett år sen xD

i think of you every day

Publicerat: 2010-08-29/22:23:50
nu är jag så sjukt trött så de finns inte, ska försöka hitta något att ha på mig imorgon, & sen blir de nog sängen för min del, orkaar verkligen inte städa ikväll, godnatt sockertoppar ! ♥

ett svårt val

Publicerat: 2010-08-29/22:12:54
Nu är jag klar med läxan och har fixat med all böckerna till skolan imorgon, tänkte att det var lika bra att plocka ner alla och ta med de o lägga de i skåpet så :) , men iaf så ska jag berätta vad jag gjort i helgen nu ..
Fredags - Skola som vanligt, och då skulle vi få datorerna som inte ens fungerar här hemma? meningslöst, & var inte hemma från klockan 6, lite segt på en fredag faktiskt, så fixade mig och packade, för att sedan dra vidare till Hampus, sov där för vi va på Bjuv festivalen, där gick jag med Hampus såklart och träffade en hel del folk, gick först lite med Jaqline och hennes kompisar & därefter ploppade Ronja upp ur folkmassan, så gick vi med henne en stund, hade faktiskt kul, men de var sjukt lite folk om man jämför med alla andra år ;o men ändå en massor av folk man kände :)
LÖRDAG - Vaknade upp hos Hampus & vi tog bussen in till Stattena för att det var öppethus på Danshuset, karro var även med, & passade även på att anmäla mig till brons/silver- gruppen som börjar redan imorgon, längtar så sjukt mycket! Men iaf, vi testade på Street, Videodance & jag var bara tvungen att vara med på en disco dans haha , & funderar även på att börja på videodance till vintern.. aja får se, men efter det så hämtade mamma oss  och vi chillade ett tag hos mig, sen skjutsade vi hem Hampus o jag hämtade mina grejer och direkt till Karro, för vi skulle ha tjejkväll jag,Karro och Elli, mysigt hade vi!
SÖNDAG - Vaknade hos Karro vid nio av att Lasse ringde mig, för jag skulle ut med reklamen, & efter det var det kalas hos karro, för hennes lillebror har fyllt år, nice & därefter har jag bara segat här hemma! ;)

läxaaaa

Publicerat: 2010-08-29/19:55:04
Kom precis in från verkstaden, lasse höll på att byta kamrem på en bil, så lite smartare på de nu ;) hihi.. men iallafall nu sitter jag här i myskläder och ska göra min första läxa som vi fått i psykologi, verkar faktiskt vara ett intressant ämne :) så uppdaterar om helgen efter det !

snabb inlägg!

Publicerat: 2010-08-29/12:55:21
jag har haft fullt upp dessa två dagarna, & nu ska jag på kalas hos min kusin, så det kommer en stooooor uppdatering med bilder senare ikväll!
puss på er !

tänker på dig

Publicerat: 2010-08-26/22:15:45
Nu är jag riktigt trött kan jag säga, inte blivit så bra uppdatering idag, men blir bättre imorgon tror jag! (a) aja, ska alldeles strax sova, & ja kom hem från Jaqline för typ en timme sen, Sara kom också dit en stund, så hade vi tjej snack, de va en la gött. ;) & känner att min blogg var riktigt tråkig idag haha.. men de får ni tåla, jag ska blogga bättre imorgon , jag lovar! & imorgon kommer jag hem sent tyvärr, för att vi ska få dom nya datorerna imorgon, aja. nu ska jag springa ner o borsta tänderna och sen somna till en film, tror de blir lejonkungen, blev sugen på att se den(a) godnatt snyggingar !

Dagens outfit

Publicerat: 2010-08-26/16:38:19

Jeans - Tretton
Linne - JC
Tjocktröja - Bikbok

i miss you!

Publicerat: 2010-08-26/16:31:09
Kom hem från skolan för en stund sen, fick mitt schema idag, fett segt , börjar halv 9 o slutar runt halv 3-4 tiden varje dag typ.. & en massor av lektioner! hehehe.. men jag fick de jag ville på mitt val, då jag valde fotografering :D de ska bli riktigt kul iaf! & läraren är fett soft, aja nu sitter jag o camar med simon o funderar på att dra till jaqline snart ! :D hihi..

you'r like a star

Publicerat: 2010-08-25/23:19:38
kollade på lina när hon red& ja hon är fett duktig! :D blev inga bra bilder för mamma's kamera är fuck'up när man inte har blixten på & jag vågade inte ha de där inne i ridhuset, för där var en hel vid ponny som också hoppade hehehe xD & sen efter det så var jag med guggi ett tag, så nu ska jag verkligen sova, tiig skolstart imorgon.. upp klockan 6, obooooy! godnatt folket! ;)

Ont överallt!

Publicerat: 2010-08-25/18:34:06
Ärligt talat tror jag att jag kommer bli sjuk till helgen, perfekt!! Eller inte -.- ska alldeles strax ta på mig något vettigt, & bege mig bort till stallet, inte så långt som tur är ! & då ska jag kolla på min fies när hon rider, tar kaaaanske med kameran ;)

Inköp

Publicerat: 2010-08-25/17:40:18
Bh från H&M, eftersom alla medlemmar på H&M fick 10% rabatt på allt i butiken just i dag, så passade jag på att köpa denna ;)

Ny kategori !

Publicerat: 2010-08-25/17:07:07
Istället för att lägga ut mina inköp på kategorin 'allmänt' så har jag gjort en ny kategori som heter 'inhandlat' ;)

Dagens outfit

Publicerat: 2010-08-25/17:04:36
Jeans - Tretton
Linne - JC
Tröja - Gina Tricot
& mina vita converse

du är äcklig

Publicerat: 2010-08-25/16:30:27
Kom hem för en timme se kanske, och detta är verkligen inte min dag kan jag säga, det började med att jag glömde min jacka hemma, & vi skulle vara ut i detta äckliga vädret heeeela dagen. & har ont i hela kroppen nu vilket betyder att jag troligen kommer bli sjuk.. efter skolan väntade jag på jaqline & sen när hon kom gick vi en runda på kullagatan & ja de blev ett fynd. efter det stack jag hem & sitter här med täcke,tjocktröja o halsduk, känns bra? eller inte.. & vet inte om jag har lust att blogga mer, jag vet att jag har en hel del läsare, men när man får detta på facebook, då är de inte kul.

dina ord får mig att bli knäsvag

Publicerat: 2010-08-24/23:10:22
Sitter i sängen med Hampus tröja o myser med Beauty, fast nu ska jag nog sova, är faktiskt trött! Imorgon blir de förhoppningsvis va med Jaqline om hon kunde, vilket jag verkligen hoppas på (a) Saknat henne!
Men i allafall, hoppas ni fick ett gott skratt från video inlägget ;) haha.. för jag hade sjukt roligt iaf :D
godnatt på er !

Video inlägg !

Publicerat: 2010-08-24/21:51:50

ska jag eller ska jag inte..

Publicerat: 2010-08-24/20:59:30
Karro stack precis, & jaa, tro de eller ej, nu har jag kört cross moppe! :D film kommer upp haha.. jävligt roligt hade vi iallafall.. fast ja , de gick ju som de gick, men ett skatt förlänger livet, eller ? :D
nu ska jag fixa lite, sen slänger jag upp den på bloggen! ;)

The last song

Publicerat: 2010-08-24/15:39:09
Nu ska jag gå o byta till jogging o myskläder, sen ska jag och Karro mysa framför en film med popcorn o sådant.
puss! :D

Dagens outfit

Publicerat: 2010-08-24/15:33:26

Jeans - Tretton
Linne - H&M
Skärp - Ullared
Stickad tröja - Gina Tricot
& till det hade jag som vanligt mina vita converse

it's sunshine in the rain

Publicerat: 2010-08-24/15:28:57
Första skoldagen idag då, helt okej, fast jag gillar Petri bättre dock, fast det kan nog bli bra här med :) därefter blev de donken på knutan med några brudarna från klassen o hem och chillade.. & ja massa papper att fylla i , blööö.. t.ex. så ska alla elever inom skolstaden få vars en dator.. ganska nice ändå :D & skulle egentligen va med jaqline idag, men orkade inte köra moppe till bjuv i detta regnet (a) så karro kom en stund till mig nu, så nu står hon o pillar mig i håret, så sjukt skönt! hihihi (a)
& har kommit på att vi tjejer har ganska mycket kläder, tog undan min tvätt innan karro kom, & kolla bara detta, fast det mesta hade jag i värmland, men ändå :o

goodbye

Publicerat: 2010-08-23/23:05:35
nu är mitt ena "husdjur" ute ! öörk, den feta spindlen är inte ute än, för den vågar jag inte ta :$ haha, & nu ska jag välja kläder till imorgon hihihi.. & juste! jag ska berätta vad jag gjort idag, jo jag vaknade ju och Hampus drog till skolan, sen kom han vid 2 har jag för mig, & därefter chillade vi ett tag o gick till golfbanan, &&& sen har jag varit jätte duktig idag! Har sprungit :D & gymmat lite med, duktig jag är ;) & sen kom mamma o lasse o hämta mig, sen stack vi till en kiosk i klippan och handlade vars en glass, mysigt! Men nu ska jag sova, godnatt snyggingar !

Home sweet home

Publicerat: 2010-08-23/22:36:23
Nu är jag hemma igen, tog en dusch för en stund sen& nu sitter jag o lyssnar på musik med mina två nya husdjur.. örk! Så nu snackar jag med min hampus :|

Fired up

Publicerat: 2010-08-23/13:08:57
Nu har jag precis Fired up, hyfsat bra film faktiskt. :) & nu ska jag se på the karatekid, ;)

Wihoo

Publicerat: 2010-08-23/11:46:53
Nu kom hampus tillbaka så nu ska vi käka litta, o sen sticker han igen :( fast då ska jag kolla på film, tihihi ! :D två stycken får de nog bli, (a)

Are you ready to go?

Publicerat: 2010-08-23/10:24:12
Godmorgon sunshines ! Hampus är i skolan nu, så sitter på hans rum på internatet.. Ska alldeles strax ringa min super saknade Karro o snacka med henne en stund, därefter vet i fan vad jag ska göra. eller jo, jag ska kolla klart på en film som jag o Hampus somnade till igår haha..

Dagens outfit

Publicerat: 2010-08-22/20:57:28

T-shirt - Bikbok
Everlast jogging - Ullared

Lets go

Publicerat: 2010-08-22/20:50:12
Sitter just nu i Ljungbyhed på Hampus internat, eftersom han börjar skolan imorgon, så är jag så gullig o ska sova här i natt, helt okej faktiskt, hampus är ute o röker just nu, ääääckligt ! haha.. ska köpa en brandsläckare åt honom (a) , bra idé erkänn? haha men iallafall, så blir de nog något inlägg till ikväll. ;)

Hampe gästbloggar

Publicerat: 2010-08-22/00:38:55
Hallå litta, Hampe här. Natalie ville att jag skulle gästblogga så e väl så illa tvungen. Ja vi va då o tura, trvlittrevlit o grymt go mat! fortfarande mätt fanx) Efter d drog Natalie till vallåkra o jag skulle hem men så blidde d inte ne.. drog ist ut me Phille o hans brossa o kolla streetrace. Ska ta o sova nu iaf, flytt imonbitti.
Så nu har jag bloggat vilket jag aldrig trodde jag skulle! Hoppas du e nöjd nu Nallan!x)
Hajjedå

vad ska jag göra

Publicerat: 2010-08-21/16:18:36
Nu när både jag och Hampus har sprungit runt i huset som ett par dårar o städat, gjort mat o packat, så är vi äntligen klara för att gå, & vad ska vi? jo vi ska tura med min familj o mormor.. därefter drar jag mig till vallåkra och är med töntarna och kanske karro, kameran följer troget med! Lämnar datan hemma hos Hampus, för ska med han till Ljungbyhed imorgon, så kommer inte bli någon bra uppdatering ikväll, eller jo, jag ska tvinga Hampus till att uppdatera! :D nu måste vi kila om vi ska hinna med bussen!

Dagens outfit

Publicerat: 2010-08-21/15:46:06
Svart linne - JC
Vit tunika - JC
Jeans - Tretton
Brunt skärp - Ullared
& till det har jag vita converse

tankarna flyger runt

Publicerat: 2010-08-21/14:21:28
Har halvt gjort v mig, Hampus håller på att göra mat, vilken lyx jag får! Så sitter här inne på hans rum och lyssnar på musik o ska snart byta om, dagens outfit kommer upp senare!
Love the way you lie - Rihanna& Eminem

Slå mig i sömnen

Publicerat: 2010-08-21/10:28:34
oh noo, idag vill jag verkligen bara vara hemma! Har fått en knast i ögat :( ont ont ont och svullet! får väl hoppas på att den går bort snart.. wooooow, nu skriker sara på oss att de är frukost haha. så nu ska vi äta frukost om jag vågar gå ut med mitt svullna öga, sara kommer tro att hampus har slått mig i sömnen hahahaha. (a)

Film dags !

Publicerat: 2010-08-21/00:07:11
Nu blir de film dags, godnatt! :*

En härlig kväll

Publicerat: 2010-08-20/23:42:06

Kom precis hem från en härlig kväll med Hampus, Jonathan, Jens och David. Körde runder i Helsingborg, Vallåkra, Ättekulla osv. & tittade på en massa bilar. Inte helt fel ;)


du är du

Publicerat: 2010-08-20/19:28:07
Sitter just nu hos Hampus med Nonno också. Ska väl snart röra oss till stan & kolla på bilar? , kameran följer med! ;)

Vad ska jag tro på

Publicerat: 2010-08-20/19:23:16

Sådär ja, då fick Bea också en ny design! & nu ska jag verkligen ha en paus från att göra designer kan jag säga.
Men kolla gärna in på Beas blogg genom att trycka HÄR!

Inte mitt fel

Publicerat: 2010-08-20/14:11:37
har precis käkat o duschat & lyckats ta på mig ett par ny tvättade jeans, örk! haha. . & nu ska jag göra bea's header snabbt, därefter ska jag packa ihop alla grejer o bege mig till hampus. & kommer sova där i natt !

allt är borta nu

Publicerat: 2010-08-20/12:54:10
sitter i sängen med datorn i knäet just nu, och kollade precis runt i rummet& känner verkligen att mitt rum behövs städas ! eller vad tycker ni? faaaast, först blir de nog en design till bea först! ;)

Anmäld! :D

Publicerat: 2010-08-20/12:07:36
Nu är jag anmäld till dans-tävlingen i Örebro, den 25 September! fyfan vad jag ska krydda nu! är redan taggad, dock måste jag hitta en ny outfit, men vafan! & göra om min koreografi litta :D tagga tagga tagga !

Instängd i en fälla

Publicerat: 2010-08-20/11:19:56
Nu är jag utvilad efter alla koder jag fått ändra, nej men rättare sagt fick jag tvinga mig själv upp ur sängen, för att jag inte skulle sova till klockan 12 & nu ska jag fixa lite grejer, t.ex. anmäla mig till dans-tävlingen i Örebro. & ska försöka komma på en ny koreografi, hmm.. ja de blir ju bara till att tävla singel ett tag framöver tror jag. & därefter ska jag smsa min lärare och fråga när vi börjar på tisdag, eftersom vi inte alls fått några tider, konstigt nog. !

Sängen väntar

Publicerat: 2010-08-20/00:50:23
Nu äntligen ska jag sova innan jag somnar framför datorn, har massa koder i huvudet& jaa jag är sjukt trött nu.
Godnatt mina fina bloggläsare!

Rida barbacka på en äng

Publicerat: 2010-08-20/00:46:10


Såhär blev Linda's design, inget svårt, men den blev snygg! ;)
& om nu klickar HÄR , så kommer ni in på hennes blogg!

Dagens låt

Publicerat: 2010-08-19/23:05:32
Welcome to the world - Kevin Rudolf

Ändrade planer

Publicerat: 2010-08-19/22:34:08
jag stannar hemma istället& de blir nog en omgjord design till! ;) let see, ska iallafall hämta någonting att dricka! :D
i miss you even though we were yesterday

tanken

Publicerat: 2010-08-19/22:23:24
nu sticker jag till leo& är social med han och några till, kommer hem i natt någon gång! :D

Gatlyktor lyser upp

Publicerat: 2010-08-19/21:57:29

Sådär ja, då fick Sandra en ny design, inte illa va?
Besök gärna henne genom att trycka HÄR!

jo ellerhur

Publicerat: 2010-08-19/20:06:17
okej det ända jag inte gillar med håret är luggen! men annars är allt bra, förutom längden, saknar de andra håret redan :( men de växer ut igen! Men iallafall, nu ska jag pyssla lite med en design till en tjej :)
& kolla bara så kort håret är i totte! :|

Dagens outfit

Publicerat: 2010-08-19/19:12:27

Vitt linne - H&M
Grå tröja - Only
Leggins - Gina Tricot
& till de, hade jag vita converse

du är blind

Publicerat: 2010-08-19/19:10:55
sådär ja, där fick ni resultatet, & som jag alltid brukar säga, så är jag verkligen inte nöjd, :( hatar att klippa mig, de värsta som finns! men som tur är växer det ut! & nu ska jag dra o duscha håret innan jag får panik så mycket de kliar! xD

mitt hååååår :'(

Publicerat: 2010-08-19/19:04:58
FÖRE
EFTER

bråttom !

Publicerat: 2010-08-19/14:03:58
ni får hiss& diss senare, för nu måste jag torka håret och snabbt sticka till karro, fööööör. senare ikväll ska jag klippa mig.. jag hatar att klippa mig! :|
ni ska få förre och efter bild.
puss på er !

Hoppas hoppas hoppas

Publicerat: 2010-08-19/13:33:27
Har precis käkat och nu ska jag hoppa in i duschen, därefter blir de en hiss& diss ;)

du är för svag

Publicerat: 2010-08-19/12:36:52
Godmiddag alla mina trogna läsare, ja jag vet, jag skulle egentligen gå upp vid 9, men lasse väckte mig& gissa? jo jag somnade om.. och vaknade för en stund sen, aja skit i de, fortfarande sommarlov (a) & just nu sitter jag här med mitt glas oboy& ska snart hoppa in i duschen.. ;)

du existerar inte längre

Publicerat: 2010-08-19/03:01:55
nu har jag kollat igenom mina bloggar & fixade precis en liten presentation under min visningsbild, inte illa va? ;) sitter och lyssnar på lemon tree nu, & ska kolla facebook, sen blir de sängen för mig, har tvingat mig själv att jag ska gå upp kl 9 imorgon, för de är skola snart, och då ska jag upp tidigt, så lika bra att vänja mig :) men godnatt o puss på er !

du inser inte det själv

Publicerat: 2010-08-19/02:30:42
mitt internet fungerade inte nu när jag kom hem, så har suttit o spelat ett spel på datan, ganska töntigt, men blev faktiskt lite smått beroende måste jag erkänna, de heter dairy dash (a) & ja jag hade trevligt på "lanet" eller ja, de blev typ inget lan för internet klabba, så kollade på film istället, & jag var alltså i ekeby med hampus och jonathan. träffade även saknade karro :D
& detta är dagens inköp, mycket intressant? haha eller inte x)
55 kr - Kicks
2-pack 49,50 kr - H&M

hoppas du ångrar dig

Publicerat: 2010-08-18/17:44:05
nu är jag tillbaka från väla, & nu ska jag kasta mig in i duschen, för att sen åka vidare till ett lan, men var det får ni veta senare, & ni ska få se vad jag köpt, ;)

jag gillar inte aliens

Publicerat: 2010-08-18/13:38:35
godmiddag allihopa, nu har jag o jacke vaknat, & ätit frukost med, snart är de middag o därefter beger  vi oss till väla, vem vet, de kanske blir något ? ;)

Besök Ronjas blogg!

Publicerat: 2010-08-17/23:42:19

Tycker att alla ska besöka Ronjas blogg, läser den några gånger om dagen och tycker om den till max.
Hon flyttar ju snart till Ödåkra, vilket ska bli kul, för förmodligen kommer vi att börja träffas, och ja, vem vet här kommer kanske upp bilder på oss tillsammans? ;) haha.. aja hon är en fett härlig tjej iallafall & vi har en del gemensamt faktiskt, båda gillar hästar och rida, & jag känner hennes pojkvän sen innan och jag brukar vara med hans kompisar. Fett nice! Men glöm inte att besöka henne, tryck bara HÄR!

haha du är så patetisk

Publicerat: 2010-08-17/23:32:36
ja kladdkakan blev fett nice, & har ni sett en flygande kladdkaka? för de har jag och Jaqline hahah.. aja nu sitter vi här o chillar, ska antagligen starta en film.. låt se vilken ;)

Öl smakar kladdkaka

Publicerat: 2010-08-17/19:31:14
Nu ska jag och Jaqline baka en mumsig kladdkaka !

-

Publicerat: 2010-08-17/17:45:14
hannahmelin. om Dagens låtar:
GUUUUD VA FINA OUTIFTS DU HAR! Mer av de tack! :D
& skriv gärna var du har köpt det! :)
Och en fråga. Vilken affär brukar du handla mest i?


svar: tack så mycket, det var kul att höra :D & absolut ska jag lägga ut fler *dagens outfit* nu när skolan börjat,& anledningen till att jag inte lagt ut de just nu, är för att jag gått mycket med jogging nu ;) men de kommer !

& svar på din fråga: Jag handlar i lite olika, men mest så är det väl Gina Tricot, H&M, Only& JC.. De finns ju även andra affärer. Men tror de är dom jag skrev, där jag handlar mina kläder för det mesta :)

det finns inget du kan göra

Publicerat: 2010-08-17/17:37:21
wiiih, Jaqline kommer till mig om en stund, & ska sova här, mega mys ! :D
checka gärna hennes blogg, här!

Dagens låtar

Publicerat: 2010-08-17/16:44:36
En mysig låt:
Phil Collins - True Color
&en som jag spelar om och om igen..
Kevin Rudolf - You Made The Rain Fall

om du bara förstod

Publicerat: 2010-08-17/16:28:40
nu är jag äntligen klar med städningen tror jag (a) blev bara en snabb dammsugning idag, hade egentligen ingen ork till att städa alls, men måste ju göras, tyvärr.. & nu ska jag ner o käka något, & sen får jag se vad som händer, tror att jag sticker till Jaqline, för Marcus hann inte va idag, tydligen xd

13:37

Publicerat: 2010-08-17/13:37:02
elit !
haha nu ska jag städa (a)

regn regn regn..

Publicerat: 2010-08-17/13:33:59
inte alls kul att det regnar :o jag som förmodligen ska köra moppe till jaqline, aja.. ska städa först iallafall! hoppas att det lugnat sig till senare :)

LÄÄÄÄS !!

Publicerat: 2010-08-17/12:57:34
Som ni alla vet, vill dom flesta ha en "ogilla" knapp på facebook, & nu finns de hackers på facebook, som skickar ut meddelanden om den "ogilla" knappen, öppna INTE de meddelandet om ni får det.. då är de risk för att dom hackar er dator.

Du gör mig glad

Publicerat: 2010-08-17/11:58:31
Vaknade vid 10 och la i sängen o drog mig i typ en timme, helt sjukt gott har jag sovit i natt :D men iallafall, nu ska jag ner och käka med lasse!
love love love this picture ! :D

fem av fem lätt !

Publicerat: 2010-08-17/00:31:14


även om ni inte är intresserad av hästar, så är det bara ett måste att se den! den är så sjukt bra och sorglig& det är inte ofta jag bölar åt filmer, men denna gjorde jag de till. riktigt bra film!
& måste säga att jag gillar min statistik ;)
men nu ska jag nanna kudden i min nybäddade säng,
godnatt :)

film time!

Publicerat: 2010-08-16/22:51:55
nu har jag duschat och bytat sängkläder, & t.o.m poppat popcorn, så nu ska jag se på film, det blev flickan 2.. så ska vi se hur många smultron den får av fem ;)

buhuu.. :(

Publicerat: 2010-08-16/21:41:59

städade precis mitt rum ju, och hm.. hittade min vattenpipa, många minnen med den asså.. & tyvärr är den sönder :( aja, bud på att köpa en ny? (a) men iallafall, nu ska jag byta sängkläder, och sedan hoppa in i duschen, ;)

-

Publicerat: 2010-08-16/20:16:50

check it out - dj cargo

Nå, vad tycks?

Publicerat: 2010-08-16/20:15:28
jag hoppas ni gillar min nya design :) lite annorlunda än vad jag brukar göra.. är faktiskt nöjd.
& nu ska jag städa lite, för mitt rum är katastrof, jag skojar inte!

Nästan klar!

Publicerat: 2010-08-16/19:26:06
Ja, det har ju egentligen inte tagit såhär lång tid, utan har varit o gjort en massa annat mellan varven, för tro mig, jag har suttit o svorit, för det gått snett, men snart är jag klar, och jag hoppas på att ni gillar den hittills ;)

-

Publicerat: 2010-08-16/16:01:53
BLOGGEN ÄR UNDER OMBYGGNAD! ;)

10:24

Publicerat: 2010-08-16/10:24:22
godmorgon! nu är jag hemma från veterinären, fast sak dit en gång till i eftermiddag med dom sista katterna. var bara där med första kullen, och de gick kanon bra :) & nu hade jag tänkt pyssla lite med designen, eller ja headern först! ;) puss !

godnight!

Publicerat: 2010-08-16/02:06:50
nu ska jag faktiskt sova & imorgon tror jag att jag ska lägga in lite till bilder från värmland, för fotade en del härliga natur-bilder med. sov så gott snyggingar, för det ska jag göra, puss ! ;)

Bilder från Värmland

Publicerat: 2010-08-16/02:04:01


KRÄFTSKIVA !
Sofie & Marica
Taylor& André
En mongo bild på mig när jag bli kittlad av Kenny haha..
& Kenny ;)
tyvärr fick jag inte mer någon bild på tess här, men mer kommer! ;)

En RANDOM dag, eller vad säger du tess? hahah..

-

Publicerat: 2010-08-16/00:53:40

hur brukar du fira din födelsedag? :)

svar: haha jadu, det är lite olika, blir alltid väckt på morgonen av familjen, då de kommer in med bricka på sängen och sjunger, därefter flyter dagen på som vanligt, nej men t.ex. när jag fyllde 15, blev jag överraskad av mina kompisar, då min förre detta bästavän "kidnappa" mig, & till slut hamnade jag då på bowlinghallen, med massor av tjejkompisar. kul var det & sen var det laserdom.
när jag fyllde 16, festade jag satan!
& nu när jag fyllde 17, då firade jag inte den alls typ, för 17 är en värdelös ålder, ärligt talat.
men nu när jag fyller 18 i januari, då blir de fest vill jag lova! ;)

du är så bäst!

Publicerat: 2010-08-16/00:47:54
kom nyss hem från karro babe, lååång snacke stund och käkade kladdkaka, mumsigt. & karro är bäst, bara så alla vet :)  men iallafall, så ska jag alldeles strax gå och lägga mig, ska nämligen upp vid 8, för att följa med till djusjukhuset och vaccinera alla katterna, & de roliga är att jaqline ska in nästan samtidigt med sin hund hihi, hoppas man träffa henne då :D ska lägga upp bilder sen värmland, & svara på *dagens fråga* .
btw, fick en fråga till
anonym:
vad har hänt mellan dig och matilda? :(
svar: egentligen vill jag inte ta detta här. de är bara så att vi inte är vänner längre. egentligen p.g.a en töntig sak. men de är en del till som jag inte tänker skriva ut här.. för det är något mellan mig och matilda.

en lyckad ridtur, eller?

Publicerat: 2010-08-15/21:37:12
haha ja, som sagt körde jag och hampus då till lina, för jag skulle rida med henne. saknat henne till tuuuuusen! men vi ska iallafall börja träffa mktmktmkt mer nu, och rida och snacka skit, som vi alltid gjorde i 9an, hihi.. aja, kul hade vi idag, blev även förföljd av en geting, med hästen, de va mindre nice. men lina lyckades smälla till den som tur var hehe ;) nu ska jag dra till karro, uppdaterar mer när jag kommer hem, har jätte mycket att skriva om, och ska även svara på dagens fråga! ska börja med dagens fråga nu, hade jag tänkt ;) men skriver senare, puss på er !
du är så fin, och de känns så sjukt bra!



det finns inget kvar

Publicerat: 2010-08-15/15:50:39
just nu sitter jag här med hampus, har precis ätit. & ska snart dra o hämta grejerna hos matilda. därefter ska vi till min däääääämpii lina och rida :D:D:D:D saknat henne så sjukt mycket!
& ja juste, jag hade det sjukt bra i värmland, saknar de redan dock :/ men ska lägga ut lite bilder om en stund, & nu har jag bild till headern ;) så ny design är på g !
& igår hann jag inte uppdatera, för va med hampus ute på golfbanan, i de jäkla ösregnet och åskan :| sen var de pardy @ antons place.. men de blev inte lyckat kan jag säga. så stack hem & va med dennis ett tag.
puss

slut, nu och föralltid.

Publicerat: 2010-08-15/10:17:09
tänk att så lite kan göra de till en så stor sak på bara en kväll. men trodde inte att det skulle gå såhär långt. du va en vän som betydde väldigt mycket för mig. jag brydde mig om dig. & sen får man dom orden i nacken, tack så mycket, visst jag kanske har gjort dumma saker, de är saker jag oftast ångrat, men tänk lite på dig själv med.    trodde inte vi skulle avsluta de på detta sättet. men jag är så dum i huvudet och en idiot. så jag är tydligen inte så bra för dig, som jag trodde att jag var. har inte mer att säga till dig nu. ha ett bra liv.
hejdå nu och föralltid.

matilda här!

Publicerat: 2010-08-12/15:25:58
Hej alla natalies bloggläsare!
Nu är det ju så att Natalie är Värmland och lämnat mig hemma! Så mitt jobb är att blogga till henne, har inte varit så duktig. Men slänger in ett inlägg nu. Natalie kommer hem imorgon & så ska jag & Malin åka till henne, och sedan dra vidare till retro i Danmark. Det ska bli skoj att träffa min nalliis igen, saknar henne så! :(
Jag kanske skriver något senare om jag har något att skriva om! hihi. 

Kolla min blogg som Ebba faktiskt gjorde om till mig idag:

http://matildaeliisabeth.blogg.se/
PUSSSS!


de va la gött , elle?

Publicerat: 2010-08-10/18:48:54
tjena mina snygga bloggläsare, just nu duschar tess, så passa på att skriva ett lite snabbt inlägg ;) resan upp var väääldigt drygt må jag säga, o var så sjukt trött. men måste bara säag de, gud så fin natur här är i värmland! jag ocg therese var precis ute o fotade lite härliga bilder, kanske någon som kommer bli min nya header, let see ? ;) jag har så mycket att skriva här. men hinner inte just nu. men iallafall, jag kommer hem på fredag, fast det blir utgång direkt, så uppdaterar nog på lördag.

& gud vad jag saknar helsingborg litta faktiskt :o

aja puss på er sötnosar!

värmland här kommer jag!

Publicerat: 2010-08-07/00:55:31
jag vet inte om jag kommer att skriva inlägg när jag är där uppe hos min underbaring, men karro och matilda kommer nog att gästblogga lite ;) ha de fint här hemma, så kommer jag hem med en massor av super härliga bilder!
puss på er ! ;)

one world

Publicerat: 2010-08-07/00:28:14
festen var helt okej, träffade lite folk man kände iallafall, och det blev inget drickande för min del, kanske några klunkar, men inte mycket ,ska upp tidigt och skulle köra hem hehe :) men jag hade trevligt och fick äntligen min enormt saknade kajsa! ♥
men nu ska jag lägga över lite bra musik i mobilen, sen lägga den på laddning så blir de bra, de sista packar jag imorgon. här får ni lite bilder sen idag :)

fest fest fest !

Publicerat: 2010-08-06/21:15:24
ska på fest med kajsa, kommer inte hem så sent.
bilder sen ridningen kommer sen ;)
kör nu puss på er!

nu ska jag..

Publicerat: 2010-08-06/16:01:00
nu ska jag gå o klä på mig, sticka upp på väla , sen blir de rida med karro, tar kameran med mig! ;)
puss !

tvål test ;)

Publicerat: 2010-08-06/14:24:55
hittade en sån sak från när jag va liten, sån man kunde göra tvål.
så tänkte jag testa de då.. & de gick inte alls bra, slutade med att *micron* var full med tvål hahah..
men lyckades med några iallafall, & detta blev resultatet.
inte allt för illa?

-

Publicerat: 2010-08-06/12:42:17
MEMORIS - DAVID GUETTA FT KID CUDI

just nu..

Publicerat: 2010-08-06/12:37:41
just nu sitter jag o väntar på att karro ska svara mig, därefter ska jag till väla en snabbis, för hemlis hemlis ... & sen ska vi rida ! :D
& ja idag åkte matilda till stockholm, för hon ska jobba, :/ men de gör inget, för ska ändå till värmland imon. som jag längtar hihihi ! :D & nu ska jag nog ut o hjälpa mamma o lasse!
puss

oboy tips!

Publicerat: 2010-08-06/12:34:52
använd sugrör istället för sked, smaken blir godare på något sätt & du kan dricka hur mycket som helst känns de som iallafall haha :D oboy blir godare & de är mitt tips till er ;)
&&de ska va två sugrör

ett tips till om presenter!

Publicerat: 2010-08-06/12:19:07
igår fick jag världens bästa idé, eftersom mamma inte var hemma, passade jag på att göra en skattkarta. & visst det låter kanske töntigt, men det är en rolig sak. gömma presenterna och sedan skriva en karta. & man skriver inte ut om presenten ligger i en byro eller så.
ex. Gå upp för de höga berget, de är 15 steg. & när du kommer upp för berget, kolla vänster, så ser du en stor svart sten. gå bakom den stenen och så hittar du fisken.
& de menas såhär: Gå upp för trappan, de är 15 steg. & när du kommit upp för trappan, kolla vänster, så ser du den svarta baren. Gå bakom baren så hittar du din present.
fiffigt va? det är faktiskt barnsligt roligt. & man får vara barnslig ibland. både jag och mamma hade roligt åt det igår, tro mig !
& detta fick hon leta efter

i'm on the dancefloor.

Publicerat: 2010-08-06/12:13:15
nu är jag vaken! :D sovit typ 12 timmar nästan haha.. helt sjukt så mycket jag sover ;o men iallafall, de va inte så bra uppdatering igår, men mamma fyllde ju år och vi hade gäster.
men men, nu sitter jag framför min gulliga dator med ett glas oboy, som alltid. & mamma o lasse håller på att fixa med övervåningen, målar osv. ganska nice :)

dagens outfit

Publicerat: 2010-08-05/17:26:26

nu är jag nästan klar !

Publicerat: 2010-08-05/15:10:43
har bara mitt rum kvar, mamma & lasse håller på att göra en smarig smörgåstårta . . och egentligen borde jag skynda mig, för hampus kommer vid fyra och matilda när som helst, aja.. nu ska jag fortsätta att dammsauga mitt rum, dammtorka && juste, jag fick nya sängkläder igår, snyggt tycker jag de är iallafall, & såhär ser de ut..

Grattis mamma ♥♥

Publicerat: 2010-08-05/11:36:45
Grattis mamma, hoppas du får en bra dag !
Jag älskar dig absolut mest.
& du är den bäääästa som finns ♥♥
Mamma, du betyder mest för mig ♥

2 dagar..

Publicerat: 2010-08-05/11:30:52
nu är jag uppe tidigt igen, har inte ätit frukost än, men har redan varit o köpt en sak till min mamma.. && nu måste jag skynda mig, för nu ska jag städa hela huset :| skriver mer senare.
puss på er !

let see

Publicerat: 2010-08-04/23:10:06
som vanligt fastnade jag framför tv'n ett bra tag, käkade fransbröd med familjen & lite sånt mysigt.. karro stack typ en timme efter att vi kommit hem från hyllinge.. & ja lite småkul hade vi faktiskt.. var inne på familia och sprang med. &&& på maxi haha :D för vi skulle ha kanin mat hhihi..  aja, snart ska jag sova! ;)

fick en fråga!

Publicerat: 2010-08-04/21:13:17
Anonym om dagens outfit:
var har du köpt koftan?
Jag har köpt koftan på Gina Tricot, för 249kr ;)

nyhet !

Publicerat: 2010-08-04/18:31:36
vill inte se hur få dagar det är till skolan börjar, vill ha mer sommarlov ju :o så nu får de bli nedräkning till min födelsedag ! ;)

karro karro karro ♥

Publicerat: 2010-08-04/18:09:28
snart kommer min saknade karro till mig :D :D :D :D :D guuuud som jag saknar henne! sen ska hon med oss till city gross o handla maaaoud hihi & handla saker till värmland. & nu kom hon hihihi. nu ska vi snacka .
puss !

HAHAHAHA

Publicerat: 2010-08-04/17:53:18
Alltså erkänn, det borde finnas såna här poliser? inte såna sura gubbar, "böter"  "fortkörning" o blablabla... roliga poliser ska de finnas ! :D

-

Publicerat: 2010-08-04/17:15:53

SJ-AUTOMATERNA

loveu mammi ! ♥

Publicerat: 2010-08-04/17:12:43
nu är biljetterna fixade, och fick även fickpengar av mamma, guud vad jag älskar min mamma..

nu drar jag igen!

Publicerat: 2010-08-04/13:12:57
nu ska jag och mamma bege oss iväg till stan igen, för att hämta biljetterna, och hmm.. vadå för biljetter? jo, det är nämligen så att jag ska till värmland på lördag, till min kära barndomskompis alldeles själv (a) som jag längtar! har saknat henne till tusen. & jag måste små erkänna att jag tycker att det ska bli skönt att få komma ifrån Helsingborg ett tag :) men men nu sticker vi, och sen blir det ikea o käka köttbullar. nu skriker mamma på mig, så nu måste jag sticka, ni får några flipp bilder med. haha puss på er !

dagens outfit

Publicerat: 2010-08-04/13:09:11


förlåt, men du måste förstå

Publicerat: 2010-08-04/13:07:06
Godmiddag snyggingar!
Vaknade ju hyfsat tidigt, satte mig med ett glas oboy och en fralla i soffan o tittade på tv med mamma, därefter stack vi till stan och skulle fixa lite & ja, de blev bl.a denna väskan, praktisk och jag gillar den :)
&ja jag vet att bild kvaliten är dålig, men de får ni tåla ;)

natti natti !

Publicerat: 2010-08-04/00:52:38
nu vill jag faktiskt inte vända helt på dygnet mer, utan nu ska jag faktiskt gå o lägga mig, för mamma väcker mig hyfsat tidigt imon, för då händer de grejer ! ;)
godnatt mina söta läsare!
puss *

rest in peace mitt armband :(

Publicerat: 2010-08-04/00:15:30
idag gick mitt armband sönder! känns så sjukt naket på armen kan jag säga, eftersom jag gjorde detta armbandet i 9an. har alltså haft de i 1,5 år :(
men ska göra ett nytt snart, tänkte visa er hur man gör ett sånt!

dagens outfit

Publicerat: 2010-08-04/00:10:26

-

Publicerat: 2010-08-03/23:56:30

Matildas hood tröja, jag är verkligen kär i den :o

is this a dream?

Publicerat: 2010-08-03/23:55:01
nu är jag hemma, jag och hampus satt och kollade på våra "drömhus" haha.. vi tyckte nästan likadant haha :D nice iallafall..  vi gjorde ju inte mycket mer.. och jag har kommit på en sak, det tar inte ens 20 minuter att köra till billesholm, men klagar ju inte :D aja.. nu ska jag chilla här en stund, sen blir de sängen ! ;)

sitter hos..

Publicerat: 2010-08-03/21:10:15
sitter hos hampus nu, hann inte lägga in dagens outfit innan.. eller rättare sagt jag var galet sur! hehehe (a) men den får ni sen när jag är hemma ;) & just nu gör vi inte så mycket, snackar och lyssnar på musik :D

kom precis på att..

Publicerat: 2010-08-03/15:14:02
kom precis på att jag inte ätit någonting idag :o så ska gå ner och göra det nu. & sen ska jag göra v mig.. dagens outfit kommer !
puss på länge :*

bebis !

Publicerat: 2010-08-03/14:50:27
mamma kom precis hem, och hon fick höra att min kusin fick en bebis igår, det blev en flicka som ska heta melizza :')
& de var sjukt längesen jag träffade henne, så får väl pallra mig dit nu någon dag när hon kommer hem.. längtar faktiskt ! :D

Tips !

Publicerat: 2010-08-03/13:58:59
Fyller din kompis eller någon nära år? Då finns bästa tipset här! Det är så tråkigt med vanliga presenter, öppna dom vanligt och sen får man sin grej. TRÅKIGT!! Såhär kan man göra istället om man tycker samma sak som mig. Detta råkade nämligen matilda ut för igår haha :D
Det du behöver:
- En stor låda
- En lite mindre låda
- Tidningspapper
- Stenar eller små lådor
- Presentpapper
- & din present såklart
Såhär gör du:
Du tar den mindre lådan och sätter i den stora lådan. Så det blir en bra botten. Sedan slår du in din present och rullar in den i massor av papper. OBS. detta är ingen bra idé om din present är något väldigt ömtåligt. Men där efter tar du stenarna och virar in dom i papper med. lägger i lite stenar, sedan din present & sen lite stenar till. Därefter slår du in hela lådan. Inte illa va? ;) Eller om du inte vill ha stenar och vill jävlas lite mer och har mer tid, så kan du hitta små lådor. Skriv "öppna nästa paket" på alla de små lådorna, vira in dom i papper, och gör likadant som med stenarna. En toppen idé om du är på ret-humör :D

you'r the best thing

Publicerat: 2010-08-03/13:42:05
hann inte uppdatera så mycket igår, för hade sjukt mycket att göra, men iallafall så stack jag,mamma & mormor till väla, det blev lite fynd ;) en stickad tröja från gina tricot och äntligen ett par knäskydd till dansen! & jag älskar min mormor, fick 700kr helt random. lovelovelove ♥ & hämtade även matildas present, de blev en id-bricka & som tur var blev hon galet nöjd med den! :D hon fick även handsprit som älskar.. och såklart blommor ;) & jag ska lägga ut ett tips om du vill jävlas med någon som fyller år haha.. hade ganska kul åt henne igår när hon öppnade hennes paket. & ja efter väla stack jag hem o fixa presenten och for iväg till matilda. efter när jag kom hem var jag en stund med alex, & därefter deckade jag. så hade fullt upp igår kan man säga :)

Några bilder sen igår !

Nu måste jag sticka..

Publicerat: 2010-08-02/13:10:48
Nu måste jag sticka innan mamma dampar sönder, för nu ska vi ut o fixa en hel del grejer, och mormor är med. har bråttom nu pussss !

Grattis till min älskade flickvän

Publicerat: 2010-08-02/13:09:43
Idag är det ingen vanlig dag, för idag fyller min flickvän år, hurra hurra hurra!
Hela 16 år, hoppas att du får en bra dag & blir nöjd med din present från mig hihi (a)
puss på dig !
NALLIIS ♥ TIILDIS
NATALIE ♥ MATILDA
Hjärtat, du är en person man kan vara sig själv med, vi har alltid så jäkla roligt, de syns på de flesta bilderna, för säg någon gång som vi kan vara seriösa? haha typ never. & jag vet att du kommer döda mig för en bild här haha. men du ska veta att du betyder grymt mycket för mig snäckan. alla våra knäppa idéer får vår vänskap att bli större, & alla gånger vi failat med allt, haha, pallar inte oss. det räcker att jag säger österleden, så förstår du vad jag menar. eller alla våra moppeturer. du är bäst
Jag älskar min tiildis mest !! ♥

godnatt

Publicerat: 2010-08-02/00:24:29
nu är de sängen som väntar, är så sjukt trött, har suttit o snackat med en massa folk om problem på msn. älskar att försöka hjälpa folk. & ni glömmer väl inte att ni kan fråga om era problem här på bloggen? men nu ska jag sova.. för ska upp hyfsat tidigt, för då ska jag o mamma fixa en massa grejer + att min älskling fyller år.
godnatt & sov gott.
puss !

GRATTIS KALLE BABY

Publicerat: 2010-08-01/23:30:49
Idag fyller min baby hela 16 år. & vill bara passa på att säga grattis till honom för han är så häftig ;)
puss !

please give me

Publicerat: 2010-08-01/23:00:30
jag har fått något ryck seriöst, är så grymt sugen på att börja rida igen, för er som inte visste de så har jag ridit i 12 år innan. Men slutade förra året för att dansen gick före hehe (a) , men nu vill jag bruka allvar med båda sakerna, bara jag hinner med skolan säger mamma haha ;) men de gör jag, hoppas jag (?!) Så om någon där ute som läser min blogg vet någon som vill ha hjälp med sin häst eller ponny, så finns jag här ! :D det är så sjukt kul att hålla på med djur, love it ♥
kollar på blocket och hästnet på hästar. Är så grymt sugen på att låna någon häst, så varför inte nästa sommar? tihihi, let see om jag har råd :D

1 augusti

Publicerat: 2010-08-01/21:37:28
Idag vaknade jag på matilda's båt av att mamma ringde mig vid halv 10, så hämtade hon och lasse mig vid halv 11. Därefter stack vi till två stycken loppis, tycker att det är så sjukt tråkigt! Men visst kan de vara kul att se på gamla grejer, aja mamma fynda iaf, de blev en fontän som vi ska ha på innergården, den var faktiskt söt :) efter det kom hampus till mig, och sen stack vi ut med reklamen, och ja sen har vi inte gjort så mycket mer. Han stack för en stund sen, så nu sitter jag här, och vet inte vad jag ska göra, tror de blir en dusch ;) pussss !

dagens outfit

Publicerat: 2010-08-01/21:31:38
Första dagen hann jag aldrig fota, men jag hade en rosa klänning :)
Andra dagen:
Tredje dagen:

nu är jag tillbaka !

Publicerat: 2010-08-01/21:22:53
Hej mina gulliga bloggläsare, nu är helsingborgs festivalen över och jag kommer att blogga normalt igen. Jag har haft en riktigt rolig festival, har gått med Matilda älskling varje dag, även Jaqline två dagar. Vi har träffat en hel del folk kan jag säga, & ja här får ni några bilder ;)