i want you back

Publicerat: 2010-09-28/22:31:35
Hemma från praktiken, med en dunders huvudvärk, så sitter o lyssnar på lugn och mysig musik. & tänker. Ska alldeles strax gå o byta om för att sen hoppa i min säng & läsa lite naturkunskap. & imorgon är de sista praktik dagen, och börjar vid 7 imorgon bitti. Segt, men men. ;)

Här får ni även dagens låt .
Wonderwall - Oasis

Fick en fråga

Publicerat: 2010-09-27/18:25:36
<3 om Dagens outfit:
var har du köpt din locktång och vad är det för någon?<3

Ja jag har både en locktång och en våffeltång. Min locktång är köpt på Åhlens och min våffeltång är köpt på Elgiganten. Båda två är röda och kommer från OBH Nordica :)

jag måste tro på framtiden

Publicerat: 2010-09-27/18:09:20
Var precis ute med Karro & fotade lite, väldigt många flipp bilder, men varför inte när man inte har något att göra ? (a) slänger upp några iaf! ;)

Dagens outfit

Publicerat: 2010-09-27/16:06:47

Jeans - Tretton
Vitt linne - Gina
Rosa tröja - Gina
Halsduk - JC
Armband - Guldfynd
& jag bara så äääälskar mitt hår just nu. Älskar när de är tjockt efter att man har haft det vofflat. De ser så tjockt och fint ut. Ska allvarligt talat gifta mig med min voffeltång! (a)

min kärlek till dig kommer aldrig att försvinna.

Publicerat: 2010-09-27/15:54:21
Kom hem för en liten stund sen, det blev först ikea med mammi, åt köttbullar och sen köpte vi lite grejer, till bl.a. mitt rum, nice. visar nog senare. Därefter var mamma gullig o körde mig till stan, eftersom jag skulle träffa Jaqline. & bara för hon fyller år idag, så bjöd jag henne på en fika i norra hamnen. Satt och snacka läääääänge, väldigt mysigt hade vi, fast än det blåste! & vi gick även o kollade lite på kullagatan o sådär. Just nu sitter jag o väntar på Karro. ;)
& här är då en bild på min snygging, när vi fikade! ;)

Grattis till min Jaqline

Publicerat: 2010-09-27/10:43:15
Vaknade för en stund sen, och ska göra v mig o lite så nu, sen sticker jag in till stan för att träffa Jaqline!

&Idag är det inte heller någon vanlig dag, för idag fyller min Jaqline hela 17 år! Grattis till dig min prinsessa! ♥

Svar på frågestunden

Publicerat: 2010-09-27/00:21:00
Hur många gånger i veckan onanerar du?
Dum fråga, :)
Vilka har du haft sex med och hur mycket med var och en av respektive personer?
De du ;)
Hur gör du för att ditt hår ska bli så vackert? (a) <3
Aw, haha jadu, jag gör inte så mycket med de. Tvättar de varannan dag, borstar inte det så mycket, plattar det någon gång, inte varje dag. & konstigt nog slits inte mitt hår så mycket, vilket är ganska skönt! :)
Varför är du så söt? / Elin
För att Elin är mycket sötare! :D
Hur får man så mysigt hår som dig?:D
Uhm, jag tror det är mitt balsam som gör de så mjukt som de är! :D

Vad e din favoriträtt?;)
Hm, tror nästan det är när mamma gjort potatismos och lax med citron till! Super gott! Men jag har inten direkt favorit ;)

Vad tänder du på mest?
Jadu, de var en väldigt bra fråga. Mina ögon brukar fastna på personer med lite spretigt hår och ett gulligt leende. Men det är ju självklart insidan som jag dömer. Killen ska vara snäll,omtänksam och bry sig!

Favvoställning? (A)
Haha, de tänker jag inte skriva ut på bloggen! ;)

Bästa film?
Hm.. Har nog ingen direkt favoritfilm, men gillar att kolla på känslosamma filmer och såklart komedier! ;) 

När förlora du oskulden?^^
När jag var 15 :)

Favoritläsk?
Hm, coca cola tror jag ;)

Bh storlek?
De du! :D

Ser du bra ut utan smink?
Jag vet inte vad du tycker, avgör själv ;)


Har du haft 3 kant?
Nej, det har jag inte! ;)

Varför är värmliänningar så jävla skönt dryga hela tiden ;) som jag är nu :P
hahaha, för ni är söta! :D
Kan du inte lägga upp mer videoinlägg ;*?<3
Hm, jovisst, fast gillar inte att göra videoinlägg (a)
men kan kanske göra något ändå haha!
Har du tandställning? ;o
Nej? ;o men har ett tandsmycke! ;)
Vad ska vi hitta på när jag intar Skåne?? ;) hehe<3 /Tess
Jadu, de lär du få se! :D längtar som fan iaf!
''en chans att fråga mig vad ni vill'' - stå för fan då också för alla frågor och gnäll inte.
Jag har inte klagat? :) här har ni svaren iaf.

Bilder från Örebro !

Publicerat: 2010-09-26/22:15:16


Grattis tvilling! :D

Publicerat: 2010-09-26/13:33:33
Idag är det ingen vanlig dag, för idag fyller min tvilling år, hela 20 år ! Grattis till henne! :D
& vaknade nydligen, men hade nästan varit vaken i ett dygn, så nu ska jag skynda mig ut med reklamen och sen ska min familj till min tvilling. puss ! :D

Helsingborg tjalalalalala..

Publicerat: 2010-09-25/23:58:10
Nu är jag hemma igen, och dagen har varit super! Tack så mycket allihopa! Även om det inte gick så jättebra för mig, så var de väldigt kul att se Danshuset lyckas med väldigt mycket. Jag kom iaf inte sist för en gång skull, de blev en 10'e plats av 14 stycken :) så inte helt fel. Men de tar jag igen i Tidaholm! & såhär såg mitt hår ut idag, inbakad fläta och vofflad totte :) & just nu har jag svårt att bestämma mig, om jag ska sticka till Oggy en stund o va social där, eller om jag ska sova och vakna tidigt. Fast tror de blir att jag sticker till Oggy en stund, även om jag är ganska trött. Well well, puss! ;)

Micke gästbloggar!

Publicerat: 2010-09-25/12:10:55
Tjena, Micke här.

Om jag skulle presentera mig lite kort så är jag en kille på 17 år med ett stort och brett intresse för bilar, jag går på Rönnowska skolan, fordonslinjen med inriktning på karosseri. På fritiden så brukar jag mecka med bilen/bilar och hänga med polare och är jag inte med polare eller meckar så är jag på gymmet och lyfter skrot. Jag är en god vän till Natalie, Och det här med att blogga har jag aldrig provat på förr, Men häromdagen så tog jag chansen att fråga Natalie om det var okej att jag gästbloggade på hennes blogg, och det var inga problem! så här sitter jag nu och försöker att få ihop en väl förstående liten text,

Ang. dagen så vet jag inte riktigt vad som händer, ska nog bara ta det lungt, var uppe nio imorse och tränade så lite trött är man allt.. hehe, Jag vet inte vad jag ska skriva mer så jag tror nog att jag avslutar här och hoppas att mitt inlägg förklarade åtminstone lite om vem jag är och vad jag sysslar med på fritiden :)

Ha det bra och var rädda om er där ute gott folk ! :)

// Micke


HEJ ÖREBRO!

Publicerat: 2010-09-24/23:14:47
Nu ska vi snart dra oss in mot stan, ska bara fixa de sista, och sen så. Ha de bra! För de ska vi ! ;)

Taggad som fan!

Publicerat: 2010-09-24/22:48:12
Taggad som fan även om det inte känns som om de är terminens första tävling! Har precis vofflat håret haha, ser ut som en pudel, men orkar inte göra de på tävlingen, så :) men nu ska jag gå o packa! & hinner tyvärr inte visa vilka kläder jag ska ha på mig på tävlingen, men ska fota en hel del och filma! & hittade en tröja till tävlingen idag, perfekt! ett inlägg kommer nog senare, puss! :*

Jag vill att du ska stanna kvar

Publicerat: 2010-09-23/21:24:56
Sitter just nu& snackar med Joakim på msn. & vi har kommit på att man inte kan tappa känslor, eller kan o kan. Men det måste vara psykiskt. För ju mer man går och tänker på att man t.ex. inte gillar personen, & tillslut gör man verkligen inte de, & de kan stämma. Men går man o tänker t.ex. "han är så fin"  "jag är sjukt kär i honom" eller sådär, så blir man faktiskt kär. Allvarligt, tänk efter! ;)
Nog intressant inlägg haha, eller ja jag tyckte de iaf! Nu ska jag och Joakim fortsätta diskutera, men ska försöka städa lite med, mitt rum ser ut som en bomb eller något hehehe. (a)

tagga tagga tagga!

Publicerat: 2010-09-23/17:47:14
Kom hem för en stund sen, och jag är så grymt taggad inför lördag! Dansen sitter på plats men de fattas fortfarande outfiten, men den kommer& ska visa er den så fort jag kommit på den! :) men tänkte säga de att om ni har några fler frågor till frågestunden, så går de bra att ställa dom här med ;) nu ska jag nog kolla lite på några uppgifter från skolan. pöss!

Från bråk till fred

Publicerat: 2010-09-22/22:59:07
Fick en fråga!

Anonym om jag kommer aldrig att ge upp!:
vad heter klädsidan? :D

jo den heter : http://novaqueen.se/ ;)

KOMMENTERA INTE !

Publicerat: 2010-09-22/22:52:20
Asså nu har jag fått nog, kan ni inte bara sluta skriva, den som vet sanningen om vad jag och leo gjorde& inte gjorde, de är bara jag och leo, ingen annan, så bara truten på er, som tror att ni vet! Så kan ni inte bara sluta kommentera. Matilda vet inte ett skit, eftersom hon vägrar lyssna på mig. Ska jag behöva skriva ut hela sanningen här eller? Fast ne..de tänker jag inte göra, för detta är en sak mellan mig och Matilda, och vafan ska alla bråka när de FORTFARANDE är mellan mig och Matilda? Så skriv någon annanstans, för nu tänker jag inte lägga ner mer energi på detta, för det är så jävla löjligt, jag vet att de va fel av mig att inte öppna käften o säga något, men gjort är gjort.
HA ETT BRA LIV TILL ER SOM SÖKER BRÅK!

ingen annan än du.

Publicerat: 2010-09-22/22:20:45
Nu är jag hemma från både praktik,träning och vecko handling ;) helt okej dag. & träningen gick super! Fick även glädjande kommentarer från några i min dans grupp, de värmde kan jag säga. Visst tycker jag att det är super kul att dansa, men kollar jag på andra, så tycker jag att dom dansar mycket bättre. Men tydligen inte hehehe. ;) & tränaren allvarligt talat dödade oss! Dansa sin dans i 30 sek , hoppa hopprep , dansa sin dans igen i 30 sek, hoppa hopprep igen, och jag trodde jag skulle dö! Men så lätt slapp ni inte mig haha! & imorgon blir de också träning, vilket betyder att det blir en sen uppdate !

& bara så alla vet älskar jag lina hagman! för hon är min dämpii , och jag saknar henne riiiiiiiktigt mycket! <3
& ja jag är sne'arN ! ;)

GÄSTBLOGGNING

Publicerat: 2010-09-22/17:44:40
Hej hopp gummi snopp alla rockare!
Lina Hagman är här, hehe! Högsta grads proffsighet, och en gnutta damp.

För er som inte vet vem jag är så är jag en väldigt nära vän till Natalie, eller ja.. Vi skulle ju kunna säga att vi är som systrar. Skulle aldrig klara mig utan henne och såklart klarar hon sig inte utan mig, hehe!
Jag är frilansfotograf och bor mellan Ängelholm och Helsingborg på en gård. Mig hittar ni på (inte så aktiva bloggen) linahagman.blogg.se sen på min hemsida linahagman.se. Jag har en tävlingshäst, eller två men den ena är ett monster i högsta grad och det är skitkul! För den som ville veta. Jag har en pojkvän så det är inte lönt att någon ens försöker flörta, synd säger ni, mindre synd säger jag. Men, nog om mig..

Anledningen till att jag gästbloggar här idag är för att jag läser Natalie's blogg och såg ett inlägg idag (har varit borta i några dagar) där hon skulle ha en frågestund, och nyfiken som man är så läser jag igenom alla frågor. Fick en chock och blev ganska förbannad när jag närmar mig de sista frågorna. Eller egentligen alla.
Punkt 1. Frågor som "hur många gånger i veckan onanerar du?" och "vilka har du haft sex med och hur mycket med var och en av respektive personer?" tycker jag är ganska oförskämda frågor. Helt ärligt? Vafan är det med er människor? Jag får allvarligt talat nästan en hjärtattack av att läsa sånt! Sex hit, och sex dit och bla bla bla. FUCK OFF! Inte fan ställer man såna frågor, FRAMFÖRALLT INTE PÅ INTERNET! usch och fy skäms!
Punkt två. "Vad tänder du på?" Ja, typ en rutten strumpa i en insjö. Förfan, haha! Vet egentligen inte vad jag vill säga om den frågan. Menmen, till punkt tre.
TRE:

Till dig som skrev detta.. GRÄV NER DIG!
Jag vet om att Natalie inte bryr sig speciellt mycket om detta och det hade inte jag heller gjort om det hade handlat om mig själv för det är bara så jävla patetiskt. MEN, jag reagerar nu för att detta händer BARA på internet. Och jag skulle vela slå den som kommit på detta riktigt jävla hårt!
Att börja med "HEJ GUMMAN!" är bara så fucking jävla obeskrivligt idiotiskt gjort. Du är en sådan människa som tror att du har övertaget och är så in i helvetes cool men när det handlar om face to face är du inte så himla cool längre. Jävla monglid!
Att du börjar med att skriva att Natalie har betett sig fittigt mot den hära Matilda är oacceptabelt! FATTAR DU, O-A-C-C-E-P-T-A-B-E-L-T!!
Och om det nu är rykten, varför lyssnar du och varför bryr du dig ens när det inte handlar om dig!? Du har inget med det att göra och har antagligen inte fått höra sanningen eller varit med när detta hände.
Att "bete sig så mot en 'vän' ", fortfarande, du har inget med detta att göra! Det har inte jag heller, men skriva sånt här på internet gör mig arg. Och alla har någon gång gjort någonting dumt mot en vän som på så sätt har avslutat denna vänskap, och antagligen så avslutar man vänskapen för att man inte vill vara vänner längre så vad är ditt problem?
"och en fråga till.. hur känns det att bli totalt dissad av hampus? HAH!"
Snälla jävla omogna människa!
Antagligen gör det jävligt ont att det inte finns något speciellt mellan Hampus och henne, men förhelvete. Dissad? VET DU ENS VAD DISSAD BETYDER!? Säger du dissad till Dumpad förklarar jag dig här med som FJORTIS och jag bokstavligen H-A-T-A-R såna, precis som resten av världen så jag ber dig allvarligt att dra åt H-E-L-V-E-T-E!
Allt detta som du gör är fruktansvärt oacceptabelt, MEN du får hemskt gärna säga allt detta till Natalie face to face och därefter få känna på det själv. För du kommer aldrig gå ostraffad med detta i livet!
Du har gjort mig något otroligt upprörd nu och jag hoppas och ber till gud att du straffas riktigt ordentligt med allt du skrivit. Och återigen.. Du har ingenting med någonting av detta att göra!

Som alla märker är jag ganska arg nu och tänker därför sluta skriva, snart för det blev en jävla massa text ungefär. haha!
Men som ett litet meddelande från mig till min käraste vän Natalie. God bless you. Du är någonting väldigt speciellt och bara fortsätt leva ditt liv utan beröringar. You're the rocket queen!
Love from me to you.


Jaja, slut för mig. CHALLALALAA LINGLING! PEACE OUT PEOPLE! I'VE MY EYES ON ALL OF YOU, hehe
/ LiNAHAGMAN*

jag kommer aldrig att ge upp!

Publicerat: 2010-09-21/22:23:09
Det fick bli en flimkväll med popcorn bredvid mig. jag såg knight and day , den va faktiskt bra, värld att se. Checkade helt random in på någon blogg, och fick syn på en klädsida, & är inte denna tröjan läcker? Blev kär (a)
aja får väl se, men fortsätt med frågestunden, svaren kommer på söndag! ;)
godnatt :*

*

Publicerat: 2010-09-21/14:44:05

det går inte en dag utan att tänka på dig!

Publicerat: 2010-09-21/12:57:06
inte på praktiken idag heller, orkade inte.. vaknade vid 12 att lasse kom hem från jobbet för att tvinga mig att äta. hehehehe.. så vaknade jag & nu sitter jag här, tänkte räkna lite matte. & funderar på att ha frågestund här på bloggen till söndag, vilket betyder att jag inte kommer uppdatera så mycket. hmm.. ja funderar på de ! ;)
*du finns i tankarna helatiden, jag vill bara spola tillbaka tiden, & om du ändå förstod*

du vet inte vad som händer

Publicerat: 2010-09-20/22:17:17
suttit här en stund nu, och ja, som ni ser så har jag inte uppdaterat så bra, men ja :) dansen gick sådär, men de sägs om genrepet går dåligt så går tävlingen bra. får väl hoppas på de, & de bär av till örebro på fredag kväll. & jag har inte hittat på någon outfit till tävlingen, bra... eller inte.. men men nu ska jag duscha! :)

ingenting utan dig snuffe

Publicerat: 2010-09-20/13:35:20
Somnade till lejonkungen och vaknade vid 12, ringde precis min praktik plats o sa att jag inte mådde bra, men de gör jag, bara det att jag verkligen inte orkar med praktiken mer. Sjukt tråkigt och sjukt jobbigt.. & min tumme har typ blivit lite värre, mer ont i den.. aja nu ska jag ta de lite lugnt o sådär. försöker hitta en odd molly tröja, så får väl se hur de slutar! ;)

never without you

Publicerat: 2010-09-19/22:33:46
denna låten får avsluta min dag.

Jag gör allt för dig!

Publicerat: 2010-09-19/15:08:08
Nu har jag delat ut min reklam, på mindre än en timme, visst är jag duktig? :)
nu ska jag iaf dammsuga hela huset!


Jag gör allt, exakt allt för dig, för att du ska må bra, eller jag försöker iaf! Jag kanske inte är världens bästa, men försöker, och det är väl de som räknas? Men jag vet tyvärr inte om jag orkar längre. Detta tar kol på mig och speciellt min kropp, gör dumma saker hit och dit, och kilona går sakta neråt. De ska inte va så. Jag har tänkt, men inte helt klart, vet att det är nu eller aldrig.



the fear is so great

Publicerat: 2010-09-19/10:45:44
Godmorgon, tro de eller ej, men jag är vaken och kan verkligen inte sova mer. & jag har konstigt nog ont i min tumme! :o och den ser lite svullen ut faktiskt, well done säger jag bara. & idag händer inte så mycket faktiskt, bara ta det lugnt. :)
&här får ni en morgon bild av lilla mig, hihi! ;)

Home sweet home !

Publicerat: 2010-09-19/06:07:35
En lyckad kväll faktiskt, tänkte egentligen inte dra dit, men tur att jag gjorde de. Träffade lite nytt trevligt folk, inte helt fel :D men nu ska jag sova, är sjukt trött, godnatt! :*

Pardeeey

Publicerat: 2010-09-18/20:25:44
Nu är de pardeeey dax !
PUSSSSSSSS

minnena flyger förbi

Publicerat: 2010-09-18/15:43:18
Kom precis hem från Jaqline, hade en mysig kväll igår! & hennes hund är bara såååååå söt! Man vill bara ta den med sig hem :D , men ja, tack för igår Jaqline! De måste göras om, även om vi inte gör så mycket, så skrattar vi en hel del ändå haha. Men iaf, när mamma och Lasse kom och hämtade mig, så hade dom Sylle med sig, haha, gulligt! & får se vad som händer ikväll, mår illa just nu :/ men iaf så ska jag städa nu.

Fredags mys!

Publicerat: 2010-09-17/17:20:10
Nyduschad och har precis bytat säng kläder och ska fixa lite med kläderna medan håret torkar, sen ska jag bege mig till Jaqline, hjärtat. & ja vi ska ha fredags mys! Passa hennes lillebror och hennes söta vovsing! :D men iaf jag ska inte sova hemma i natt, antingen hos Jacke eller hos Hampus, det återstår att se! Nu ska jag skynda mig. :*
Nu är de slut på veckan, de är dags för FREDAGSMYYYS !

Godnatt ! :D

Publicerat: 2010-09-16/22:30:09

Dagens outfit

Publicerat: 2010-09-16/22:27:47

äntligen !

Publicerat: 2010-09-16/22:27:05
Idag var de då en lektion i skolan, vi skulle framkalla våra bilder, och jag failiade inte! Men efter skolan skulle jag egentligen träffat Affe, men blev tyvärr inte så :( Så satt på Lasse's jobb och kladdade till jag skulle till träningen som jag failade på.. men men, allt kan inte gå bra ! ;) aja här kommer lite bilder från idag, för att jag hade tråkigt !

Låt bilden tala !

Publicerat: 2010-09-16/21:54:39


ibland förstår jag inte.

Publicerat: 2010-09-15/23:04:59
Alltså, är såååå grymt sugen på att göra om min design, och jag vet exakt hur! Men de lär ni få se lite senare in på hösten! ;) & nu ropar sängen på mig, så ska gå och fixa fram kläder till imorgon och packa väskan, sen blir de nanna för min del.
& bjuder på denna bilden, hahaha igga facet, & köpte även denna gråa tröjan! ;)
GODNATT !

Dagens inköp !

Publicerat: 2010-09-15/22:52:31


listen to your heart

Publicerat: 2010-09-15/21:49:11
Tänkte bjuda på lite gamla låtar, som jag brukade lyssna på innan, inte helt fel! ;)
Come home - Dj Rad
Casle in the sky - DJ Satomi
More More More - East Clubbers
A million tears - Groove Coverage
Poison - Groove Coverage

HYPER !

Publicerat: 2010-09-15/20:13:01
Vill bara dansa mer mer mer.. ! Vad var de jag skrev igår? Jo man går ALLTID ut med ett leende ända upp till öronen när träningen är slut. & juste, nu står jag uppskriven på listan till Örebro. Juste, de har jag inte skrivit här, men ska tävla i Örebro nästa helg! :D Wiiiih, är sjukt taggad ! & Karro ska följa med mig, som jag längtar! Ska bara kunna hela min dans perfekt nu, men de klarar jag! :D
& juste, idag hade jag då praktiken, mådde inte bra, så stack hem 1,5 timme för tidigt, men skit i de, & jag hann inte mer än komma hem från mamma frågade mig om vi skulle upp på väla, och okej, fick offra mig, men är glad att jag joinade, vi satt först och fikade på espresso house & därefter blev de lite inköp, bilder kommer lite senare ! ;)
& ja , jag mådde dåligt och det var knappt så att jag ville dansa idag, men tur var de, för nu mår jag mega bra, är helt hyper, fast det kanske ni redan förstått, för jag skrier ovanligt mycket (a) hehehe.. nu ska jag gå igenom min dans sen in i duschen, puss! :D

Den hemliga bloggen var..

Publicerat: 2010-09-14/22:31:08


BESÖK DOM GENOM ATT TRYCKA HÄR!

Hiss & Diss !

Publicerat: 2010-09-14/22:23:48
Hiss:
Först vill jag hissa vänner som bryr sig!
Andra jag vill hissa är dans, speciellt disco dans. Att bara få komma till träningarna, & när dom är slut går man ut med ett leende ända upp till öronen.
Tredje jag vill hissa är karro, hampus och min familj! Massa kärlek till dom!
Diss:
Det är en del jag vill dissa..
Först vill jag dissa myggbett, speciellt för att jag inte tål dom och får värsta svullnaden!
Andra jag vill dissa är när den man är ovän med skickar folk på en. De blir bara så mycket större, och det är såååå sjukt onödigt.
Tredje jag vill dissa är att jag inte kommer kunna tävla i par denna terminen :(
Fjärde jag vill dissa är stress, man hinner inte med allt man vill hinna med! Att tiden inte kan räcka till :(

love love love

Publicerat: 2010-09-14/22:06:34
Karro stack för en timme sen& ja jag har bara sprungit runt i huset med Lasse efter mig hahaha.. uhm ja, okej jag fick faktiskt skylla mig själv lite, men de är kul att tetas ! (a) aja jag och Karro spelade spel och tittade på film, det blev FORGETTING SARAH MARSHALL. Rolig film, fast man blir faktiskt mys sugen ska ni veta hahaha !! Men vissa scener var bara föööör bra :D ellerhur Karro? Aja snart kommer en hiss o diss ! :D

hahahaha, fett random!

Publicerat: 2010-09-14/18:26:15
älskar denna tjejen!

Karro, min bästa vän ever!

Publicerat: 2010-09-14/17:28:18

jag fick som jag tänkt, och ja, nu är jag med karro ;) & vi spelade precis detta spel, haha fett kul, vi hade krig och sprängde dom andra så att dom andra vann, vi är bäst! haha. (a) & nu ska vi titta på film, ingen aning om vilken, men de lär vi se! kössss .

jag hatar myggor!

Publicerat: 2010-09-14/14:12:49
tjena, idag sov jag väldigt länge, vaknade för typ en timme sen. men tror att jag behövde de & idag är jag då ledig, så ska de väldigt lugnt, hoppas på att karro kommer en stund efter hon har slutat skolan, då blir jag glad, för ska typ plugga matte och naturkunskap :( faaaast först ska jag göra klart en design, ni ska få se den senare! ;)
& senare kommer en hiss o diss ! :D

nästan nästan nästan!

Publicerat: 2010-09-13/20:53:35
kom precis hem från träningen typ, & gaaash vad jag stör mig, vill ner i spagat, men ja nästan iaf :D
& nu ska jag duscha!!

jag har tråkigt (a)

Publicerat: 2010-09-13/18:11:54
1. Jag har insett att min senaste kyss var..
2. Jag lyssnar på..
3. Jag pratar..
4. Jag älskar..
5. Min bästa vän är..
6. Min första riktiga kyss..
7. Jag avskyr när folk frågar..
8. Kärlek är..
9. Jag kommer alltid att..
10. Jag är hemligt förälskad i..
11. Sist jag grät var..
12. Min mobiltelefon är..
13. När jag vaknar på morgonen..
14. Innan jag går och lägger mig..
15. Just nu tänker jag på..
16. Bebisar..
17. Idag har jag..
18. Ikväll ska jag..
19. Imorgon kommer jag..
20. Jag vill verkligen..
1. Jag har insett att min senaste kyss var.. av en person jag tycker väldigt mycket om ! :D
2. Jag lyssnar på.. just nu på Hold On - Gyptian
3. Jag pratar.. svenska ;)
4. Jag älskar.. att känna känslan av att man är lycklig.
5. Min bästa vän är.. Karro och även Marcus!
6. Min första riktiga kyss.. var av min första kärlek.
7. Jag avskyr när folk frågar.. saker dom inte borde veta.
8. Kärlek är.. underbart! :D
9. Jag kommer alltid att.. dansa.
10. Jag är hemligt förälskad i.. Lina Hagman ;$
11. Sist jag grät var.. i torsdags.
12. Min mobiltelefon är.. cp på heltid!
13. När jag vaknar på morgonen.. vill jag oftast somna om igen.
14. Innan jag går och lägger mig.. spelar jag alltid ett spel (a)
15. Just nu tänker jag på.. vad jag ska skriva här.
16. Bebisar.. är söta, fast ibland bara för mycket.
17. Idag har jag.. praoat :D
18. Ikväll ska jag.. daaaansaaa& kanske träffa Karro! :D
19. Imorgon kommer jag.. kanske att praoa eller ha en hel dag hemma.
20. Jag vill verkligen.. att min dröm ska gå i uppfyllelse ! (a)

you'r the best !

Publicerat: 2010-09-13/17:45:44
tjena tjena, nu är jag hemma, fikade precis med mamma och hennes moster, gött! Dagen har gått sjukt fort idag! & är ledig imorgon, vilket är tråkigt, för kommer inte ha något att göra, eller jo, plugga men roligt?.. För hampus hade hittat på hyss, så de blir nanna hemma i natt! haha.. & jag som va mys sugen !  buhuuu.. får vänta ända till fredag eller lördag, suger sten hårt!! :( well well, nu ska jag gå o byta om, för snart är de träning! ;)

hej gamla dator !

Publicerat: 2010-09-12/22:25:49
nu ska jag göra en header till den hemliga bloggen, eftersom jag inte har hunnit med det än. sen blir de sängen, eftersom jag har full dag imorgon och börjar vid 7.  Så upp tidigt ;)
& fick en fråga till, ja vem är lasse.
jo de är min låtsas pappa :)

du får mig att falla

Publicerat: 2010-09-12/22:19:33
snackade precis med hampus & ska förmodligen nanna hos han imorgon, wiiih :D men tillbaka till alla kommentarer, ja, först å främst så är jag hellre barnslig än seriös. & du som kommenterade om de, du vågar inte ens visa vem du är, så du är tönt :)
& sen hade jag två frågor till..
ida om våld löser ingenting:
hur går det med hampus förresten? :D
Anonym om forget it !:
är du och hampus ihop igen?
ida om våld löser ingenting:
hur går det med hampus förresten? :D

Anonym om forget it !:
är du och hampus ihop igen?

svar: nej vi är inte tsm igen, vi tar de lilla lugna nu. Jag tänker inte skriva ut här på bloggen vad som händer, de är för privat. Men annars går det bra. Kul att du fråga ;)

hellre barnslig än seriös! :)

Publicerat: 2010-09-12/20:11:04
har suttit här ett tag nu och värmt upp mig, ska alldeles strax duscha, eftersom de spöregnade när jag och lasse var ute med reklamen, usch ! & fick två frågor med nu när jag varit ute, jag ska svara på dom så fort jag har duschat!
köss !

forget it !

Publicerat: 2010-09-12/15:50:44
Nu är jag hemma, & det blev ingen praktik för mig idag, mådde inte speciellt bra.. eller mår inte så bra nu heller.. menmen.. stack till landskrona med mamma o lasse, för att hälsa på lasses pappa, eftersom han fyllt år. därefter körde vi till milan och käkade. & nu är vi hemma.. och gissa vad jag ska göra nu, söndag, vilket betyder dela ut reklamen, inte kul. aja puss !

vi gillar anonyma

Publicerat: 2010-09-12/15:46:51
Anonym om våld löser ingenting:
asså det syns inte att du fyller 18 snart :o
ojdå. det syns att du är 15, :o
inget taskigt :o
okej de var ju kul för dig, men sanningen är att jag är 17 år, även om jag är kort& tyvärr kan jag inte göra något åt det. Och vadå att jag är 15 ? De är jag inte, jag är född 930111. Så kyss mig någonstans.
& varför anonym ? :)

våld löser ingenting

Publicerat: 2010-09-12/00:36:38
hemma från både praktiken och festen, eller ja fest och fest, var där max en timme om ens de. men skönt att få komma hem och ja, jag är super trött och ska upp vid 6 igen, så ska nog sova nu. & känner att min blogg blir mer och mer tråkig att läsa, men så blir de ett tag framöver, men jag försöker komma på saker och ting, & det är bara till att säga till om ni vill ha något extra på bloggen som jag inte har :)
godnatt! ;)

dina läppar mot mina

Publicerat: 2010-09-11/13:01:09
nu drar jag till praktiken, ciaaao ! :D

inte en dag utan dig!

Publicerat: 2010-09-11/11:58:34
nu var jag också vaken! :D & idag blir de praoa från halv två till halv tio. lite segt på en lördag, & egentligen börjar jag tidigt på praon imorgon, men ska försöka ändra de till att jag jobbar kväll då med, för ikväll vill jag fan festa med min karro! ;) hihihi.. fast har ju dock inte tänkt bli full hehehe.. :D aja, nu ska jag chilli dilla lite här med mitt glas björnbärs dryck, innan jag ska göra mig klar för att dra ;)

mitt hjärta är helt igen

Publicerat: 2010-09-11/03:26:23
kom typ precis hem från hampus, härligt. allt är som vanligt igen, de går inte att beskriva med ord så glad jag är. vill liksom bara hoppa runt på en äng som ett nyfött föl. men iaf, var så ledsen innan, blev bara mer deppig av att sitta hemma, så jag körde en lång runda, från rosendal-mörarp-bjuv-billesholm & sen halv vägs till kågeröd, då de börja spöregna, så jag försökte hitta någonstans man kunde stanna till på, men icke, så jag vände och körde på andra hållet tillbaka till billesholm, och vidare till s vram och stenestad. fast sen blev de att jag körde tillbaka till billesholm till hampus, snackade igenom allt. & ja nu är allt bra !! :) puss på han !
& nu ska jag sova, så puss på er ! ;)

ingenting utan dig

Publicerat: 2010-09-10/15:19:56
klarar ingenting längre, de räcker att folk frågar vad som hänt eller hur det är med mig, jag börjar gråta direkt, jag hatar de! gråta tar kol på mig och tanke på att jag inte äter blir de värre. får inte ner maten, mår bara illa. har försökt att äta, men fungerar inte. tänker bara på dig. försöker att inte deppa, så gick ut o tvättade moppen innan, den såg rent ut sagt förjävlig ut, så nu ser den bättre ut iaf. här är några bilder på de.

om jag bara kunde.

Publicerat: 2010-09-10/11:45:55
vaknade för en stund sedan, somnade med våta kinder. dig i tanken och hållandes i hampus tröja.. allt är fan inte lätt. pratade precis telefon med mamma, kunde inte hålla mig brast igen, men mamma kommer snart hem och tröstar mig. massa kärlek till henne. & ska nog göra om min blogg lite idag, orkar ingenting idag. :( eller först ska jag duscha.

mina tankar.

Publicerat: 2010-09-10/01:13:59
ligger fortfarande vaken här i sängen o tänker på dig. kan inte släppa dig. kommer inte kunna somna känns de som, de regnar och de är dystert& mitt humör är på botten. lysser solen imorgon, blir det bra då? jag hoppas och jag har en längtan efter dig! vill bara ligga där i sängen med dig, då du håller om mig och vi pratar om allt, exakt allt. det är så det ska vara. du får mig att må bra. utan dig mår jag skit. hur ska de sluta utan dig? visst vänner är en annan sak. jag känner att detta inte är slutet. visst du svek mig nu. men detta är inte slutet, jag tänker inte ge upp, jag ska kämpa för att vinna ditt hjärta tillbaka. jag är envisare än vad du tror. för jag tycker verkligen om dig& jag menar det! jag är den tjejen som blir sviken om och om igen, de är slut på de nu. för i slutändan kommer detta bli bra, jag bara vet det. är trött fast kan inte sova, gråten är borta iaf. men du finns i tanken helatiden, det förvånar inte mig om jag kommer att drömma om dig också i natt. ska sova med din tröja bredvid mig. jag saknar dig så himla mycket. det är helt sjukt. du en den finaste och underbaraste jag vet. du är så sjukt speciell. & för mig är du den bästa, jag kan inte tänka mig någon annan än dig. jag vill inte ha någon annan mer än dig. vill bara spola tillbaka allt och att det ska va som vanligt igen.

krossat hjärta

Publicerat: 2010-09-09/22:43:21
läs eller ej.
detta fungerar inte längre, jag vill bort. jag orkar inte mer. har blivit krossad tillräckligt nu. känner att det inte finns någon mening i livet mer. hampus, jag vet att du läser detta, ta de inte till dig. men jag tycker om dig så sjukt mycket, har suttit o bölat i en halv timme nu. från toppen till botten. nu mår jag verkligen skit. finns ingen gnista kvar längre. åååååååh jag tycker om dig så sjukt mycket. o de du sa gjorde inte detta bättre. skjut mig eller något.

9/9 - 9/9

Publicerat: 2010-09-09/22:40:15
då var de slut, nu går jag o lägger mig. hejdå!

9/9 ♥

Publicerat: 2010-09-09/21:25:57
Natalie ♥ Hampus

puss

Publicerat: 2010-09-08/18:08:41
håller på med den hedadern på den andra datorn, och den segar som fasen. så hinner inte klart och blir bara sur på skiten, så nu ska jag träna puss ! :)

Affe är bäst, så ni vet ! ;)

Publicerat: 2010-09-08/15:57:01
kom hem för en stund sen, lasse var jätte gullig o hämtade mig och dagen har varit helt okej, fast lite dryg, eftersom jag varit så trött! & nu sitter jag här o dricker min proviva och snackar med affe på msn. :D ska alldeles strax göra en design till hemligt hihi ! :D

från litet till stort

Publicerat: 2010-09-07/23:06:12
hej hopp gummi snopp, nu är jag svin trött rent ut sagt, upp tidigt imorgon med & en massa annat, höll på lite med en header till en blogg, den hemliga ja ;) ska förmodligen göra klart den imorgon hihi. men nu ska jag sova, har varit fööör aktiv idag, sprungit som en dåre på praon och sen städat hela nedervåningen här hemma, så nuuuu ska jag sova, godnatt o dröm sött !!

fly like a woman

Publicerat: 2010-09-07/18:29:15

(tryck på bilden för att komma in på sofies blogg)

nu har jag gjort en header till sofie, & satt den på plats, snöggt, & nu ska jag nog gå o städa, de behövs, dammsuga och dammtorka hela nedervåningen, för vill göra något vettigt idag, även om jag är så sjukt trött& sen blir de till att göra en design till......hemligt! ;)

Dagens låt !

Publicerat: 2010-09-07/18:15:15
Disco SM 2010 låten! Blir så sjukt glad av att bara höra den !
Mario Lopez - The one and only

det finns bara en plats för dig

Publicerat: 2010-09-07/17:29:29
kom hem för en stund sen, fett kallt ute ju ! :o men ja dagen har varit hyfsat soft, fick hjälpa till lite mer idag. & jag lever på handsprit känns de som haha.. men men sånt är livet nu i 1 månad ;) & nu sitter jag här o chilli dillar litta :D
& kungligt som fan, åkte nästan hela bussresan i en egen buss! ;)

du borde skämmas

Publicerat: 2010-09-06/23:11:44
nu har jag druckit en kopp te och sängen väntar på mig just nu. jag är så sjukt på toppen humör ikväll ! allt är som de ska, men det är nog dansen som har gjort det mesta, även om jag failade på mina *snurr hopp* haha, men övning ger färdighet & jag tänker dansa tills mina ben inte bär mig mer! men nuuuuu väntar sängen på mig och en tidig start imorgon med, godnatt ! :*
--------------------------------------------------------------------------
snälla, du skämmer ut ditt liv, kan du inte bara låta mig vara ifred.



pallar inte dig

Publicerat: 2010-09-06/21:39:53
nu är jag hemma från dansen, & jag tvingade in lasse på välas parkering bara för att jag skulle få köra lite, & ja de är faktiskt kul :D så nu ska jag börja övningsköra på allvar ;) & anledningen till att jag inte velat köra innan är för att jag inte haft någon lust. men iaf det gick bra idag med. & träningen var super kul, men lite utmaning med kickar och bonchésteg (?!) tror att det heter så (a) de är inte min grej precis, men de ska jag kunna! ;) & nu kallar duschen på mig!

lycka till vännen

Publicerat: 2010-09-06/18:11:11
första prao dagen, helt okej, förutom att jag fick gå upp super tidigt, fick verkligen tvinga mig själv upp ur sängen. hate that. men handledaren var soft, så de ska väl gå bra :) & nu är jag hemma och ja de blir ingen dagens outfit. men iaf nu ska jag sitta här ett tag till & ja sen är de träning! ;)

ska jag eller ska jag inte

Publicerat: 2010-09-05/22:41:05
sitter här och funderar, ska jag eller ska jag inte.. haha.. aja ska typ sova nu, tidig start imorgon, så ska lägga fram kläderna nu, blir en enkel outfit imorgon, tröja o jeans ;) glömde ju kläderna som vi skulle ha ute på praktiken i skolan, smart :D eller inte, men iaf imorgon ska jag få veta mitt schema och träna äntligen! även om jag fortfarande har träningsvärk haha.& jag har kommit på lite till på min dans, tummen upp för de. men nu ska jag inte sitta här o skriva ner en hel bibel.
eller jo en sak till, snodde denna av kajsa, men gud vad duktig denna tjejen är, helt sjukt, och hon är 11 år :o
hihi aja godnatt och sov gott snyggingar!

BESKÖK NUUUU !

Publicerat: 2010-09-05/22:24:00

Jo nu tycker jag att ni ska besöka Robins blogg, fett härlig kille & en soft blogg.
Tryck på hans namn för att komma in på hans blogg! :D

Ljungbyhed - flygshow

Publicerat: 2010-09-05/22:16:55

Påväg dit & jag hade tråkigt i bilen (a)

lite bilar?

ditt leende får mig att smälta

Publicerat: 2010-09-05/21:11:50
nu är jag hemma, har nästan precis kommit in, delade ju ut reklamen direkt när jag kom hem, och jäklar vad det gick snabbt, sitter här o dricker en stor kopp te med en dunder huvudvärk. så ska nog sova snart, tidig start imorgon ju. men iaf nu ska jag lägga in massor av bilder från idag! ;)

one more night

Publicerat: 2010-09-05/10:46:19
nu sticker jag puss på er !

Dagens outfit

Publicerat: 2010-09-05/10:36:42

*osminkad*
Stickad tröja - Lindex
Vitt linne - Gina Tricot
Svarta leggins - Gina Tricot
Höga strumpor - H&M

ibland finns du i tankarna

Publicerat: 2010-09-05/10:32:20
godmorgon kött o blåbär, :D ska alldeles strax köra till ljungbyhed & kolla på flygplan hehehehe.. aja kameran ska med! & kommer inte hem från ikväll & då blir de dela ut reklam, så blir inte så mycket uppdatering idag. så är de ;)

jag vet ingenting

Publicerat: 2010-09-04/23:23:45
jag ljuger om jag säger att jag hatar dig.
jag skulle aldrig sagt att jag inte skulle sakna dig.
MISS YOU - 4TUNE

wiiihoooo !

Publicerat: 2010-09-04/22:57:17
nu har jag för första gången övningskört, fick sån kick i huvudet, detta ska bli så sjukt kul! aja kom hem för typ en timme sen och ja, satt o kollade på gamla bilder med familjen, ganska kul, så har suttit o snackat gamla minnen osv. mysigt, & ja man saknar sina gamla djur sjukt mycket kan jag säga. & visste ni att jag var blond när jag var liten? haha .. ni ska få se bild imorgon :D nu ska jag ladda kamerorna, för imorgon bär de av till ljungbyhed för att kolla på flygplan hihi. & då får jag träffa hampus wiih :D :D saknar faktiskt honom, även om vi träffades igår heheheh.. aja nu ska jag sitta här ett tag till innan jag ska sova ;)

även om du inte tror mig, så är de så.

Publicerat: 2010-09-04/15:09:34
nej nu jäklar ska jag ta tag i mitt liv, & jag orkar inte blogga för jag inte har någon blogglust längre, men skit i de, jag ska tvinga mig själv att blogga ändå! jag har iaf suttit framför datorn ända till nu, så nu ska jag ta tag i lite saker här hemma. & fixa en design lite senare, & fixa lite på min med, börjar tröttna på den redan.. aja puss sålänge!

Orkar inte blogga.

Publicerat: 2010-09-04/13:23:43
låt rubriken tala, jag orkar faktiskt inte blogga mer.

när är det försent?

Publicerat: 2010-09-04/01:26:25
nu har jag äntligen tid att skriva! eller ja egentligen inte, för jag ska sova nu. men ville bara berätta att jag har haft sjukt mycket att göra, träningar, skolan och hjälp till här hemma, plus att jag gått o blivit sjuk nu med, så stannade hemma idag, men stack ändå till hampus innan, med karro och andreas o hade mysigt. nu ska jag nanna, är riktigt trött! godnatt! ;)