söööndag !

Publicerat: 2009-12-13/15:49:54





skolan som vanligt dådå, inget speciellt med det, & sen var de hem..
och jaah, jag o Amanda har faktiskt blivit vänner igen, äntligen :D , så hämtade henne på moppen, så körde vi till Dalhem, för att träffa Matte och Natalie, nicenice.. & därefter hem till mig och fixade oss, för vi skulle till . . ekebo ;$  sista gången faktiskt!, vad faktiskt sugen på att dansa, de är roligt iblaaaand (a)
hihi, och jaa, såhär såg vi ut ;)




vaknade vid klockan halv 9, för skulle till "modell för en dag" med nathalie,isabelle och karolina. Men nathalie och isabelle blev typ sjuka, så det blev bara jag och karolina, men vi hade roligt ändå.. och måste bara säga en sak, "modell för en dag" suger balle!, visst var de roligt och man fick coola sminkningar osv, MEN man måste vara myndig för att kunna se bilderna, hur dumt låter nt de?. så vi får nt se bilderna från på lördag ;s ..
men vi hittade en snygg graffiti-vägg som vi fotade mot när vi var på väg till knutan, och vi blev ju inte lite sne'ade. & såhär såg dom ut, 

  

& därefter heeeeem, & ha gäster (mammas kusin) .. så fick vara lite social där då ju , sen kom Miranda till oss, och vi gjorde v oss, & sen var vi på knutan vid halv 8..  träffade kevin, christian och fille där.. & vi blev intervjuade om ngt med nattvandrare, fattade ingenting, wellwell ,sen kom Alexander & vi skulle gå o 'sälja' deras biobiljetter till luciavakan.. för dom skulle festa med oss istället. & därefter hittade vi en liten fest på Dalhem. Nicenice, fast när vi kom hit hade det precis varit ett bråk, så de blev typ bara chillkrök typ ;s
men vad gjorde de, vi hade kul ändå (y'

& nog söt man är , hahaha (y'



vaknade vid kl 12, käkade frulle och sen stack Karro.. & jaah, har städat lite och nu kom Affe ett tag, så ska va med han ett tag nu, städa klart och plugga lite, sen kolla film lr något :)
skriver senare ikväll, pusspåer!
<3<3<3




Kommentarer
Skrivet av: Ellinor persson

Du , den första bilden när ni skulle åka till ekebo:P?

är det ett enda klädesplagg i sej du har på dig ? :D

Det var riktigt snygg :)<3

2009-12-13 @ 22:20:21

Kommentera inlägget här:

Namn:

Bloggadress:

Kommentar: