du är så falsk

Publicerat: 2010-06-27/22:00:42
sådär ja, duckad och packad klar tror jag! haha :D & nu drar jag till matilda babe, för sen imorgon ska jag och hon ut med båten med hennes mormor o morfar, härligt! & sen blir de bakken med ;) tar med kameran.
puss på er & ha de nice :D

solen skiner klart, you are in my heart

Publicerat: 2010-06-27/19:13:45
igår blev det då chillkrök med sandra och sara hos japhet, ganska chill, fast det blev dött efter ett tag, så stack hem vid 1. & ja idag har jag då "jobbat" som vanligt, rundan går snabbare o snabbare faktiskt. dock var de inte lika kul idag, för fick skoskav och bonnabränna -.- menmen,  har hjälpt till här hemma med en del, så känner mig duktig med :) och ont i händerna har jag efter att ha rensat ogräs mellan plattorna kan ni tro ;o
men nu ska jag gå och duscha.
puss

i cant see you anymore

Publicerat: 2010-06-26/19:32:11
nu vet jag inte riktigt vad som händer, men ska nog dra på chillkrök, (?!) om jag hittar någon som vill med mig.
men nu ska jag spamma några.
pussssssss ;)

stampe ♥

Publicerat: 2010-06-26/19:29:50
Var även ute med min stampis här om dagen, och han är så söt, ellerhur ? :D

jag förstår mig inte på dig

Publicerat: 2010-06-26/19:26:24
juste, jag glömde ju visa mitt "fiiiiiiiiiina" brännmärke från avgasröret. inget roligt alls, men här kommer bild, det ser läskigare ut irl, men för att inte få bort mina läsare så tog jag en bild lite längre ifrån :)

förrvirad till max..

Publicerat: 2010-06-26/19:21:44
seg på att uppdatera men men, igår firade jag midsommar med familjen och mormor, mysigt! där efter hamnade jag i laröd med matilda och filip. ganska kul& trevlig midsommar faktiskt :)
och såhär såg jag ut :)

käkade precis och..

Publicerat: 2010-06-25/17:02:30
käkade precis och ska duscha alldeles strax.. mer uppdatering kommer sen ;) det är verkligen inte slut än haha :D

ny inköpt från igår!

Publicerat: 2010-06-25/16:07:01
lila klänning från jc
svart linne till dansen hade jag tänkt, från gina tricot,.. men jag orkade inte fota det andra jag hittade, men jag hittade en randig tröja (mörkblå& vit), en randig långarmad (grå& vit) & sen hittade jag en brund stickad kofta :)
var ju även på stan igår med matilda baby, och hittade äntligen en sånhär väska på lundbergs väskor och handskar.
OCH ÄNTLIGEN.. har jag hittat ett par skor som jag bara äääääääälskar sååååååååååååhär mkt, foppatofflorna! för uggs kan man ju inte ha nu, ;) love it !
och i denna färgen, kan de bli bättre :*
mamma kom hem med dom igår, älskar henne ! ♥♥

damn..

Publicerat: 2010-06-25/13:36:23
asså shiit vad jag är slarvig, helt sjukt ! fotat en del bilder till bloggen iaf, har inte haft tid att blogga ,eller så har datan laggat.. & vem pallar uppdatera då? haha.. iallafall så ska jag lägga in bilderna nu snart & städa rummet, så de kommer ta en stund.
puss
& fick en gullig kommentar för lilla jonathan, hihi :*
Sandin om & såhär såg jag och min karro babe ut igår:
Sötisar! :D<3



yes..

Publicerat: 2010-06-23/17:30:32
jag skippar bloggpausen, även om jag inte är så sugen på det egentligen men ja.. får väl tillbaka suget senare hoppas jag :) & jag måste visa vad jag klantigt gjorde igår, vänta bild kommer !

i miss you soo

Publicerat: 2010-06-23/17:28:34
sitter här och tänker, lyssnar på lugna låtar
& guuud vad jag saknar dig, fastän du gjort så mot mig
ta mig tillbaka så man kan göra allt bra igen :(

BLOGGPAUS !

Publicerat: 2010-06-23/12:20:33
Börjar tröttna igen, så är tillbaka när jag känner suget igen.
Ha en trevlig sommar :)

& såhär såg jag och min karro babe ut igår

Publicerat: 2010-06-20/16:12:25

it is just så crazy

Publicerat: 2010-06-20/16:10:42
igår var de då fest, mycket trevligt och kul :D tack ska ni ha allihop! & ja idag har jag då "jobbat" , gick faktiskt snabbare idag, och mycket lättare, så behåller nog detta "jobbet" en stund till iallafall. Dom sa ju också att det skulle bli regn nu, men kolla, tvärtom solen lyser, och jag skulle egentligen behövt städa rummet. För de är katastrof, enligt mig, så ska städa de senare, men vem vill va inne o städa när de är fint väder ute? inte jag. Så istället gör jag lite nytta och rensar ogräs från plattorna! & hoppas på att få en slant ;) men seeeen blir de rummet hahaha.

i need you my friend

Publicerat: 2010-06-19/15:05:29
vaknade för drygt 2 timmar sen, så har bara suttit här och chillat. Marcus ringde nyss, och han är i norrland nu, jobbar :( saknar honom, och han sa att han inte visste när han kommer hem, vilket är riktigt segt, men får hålla ut ! :(
ikväll blir de hem till en annan Marcus haha, fira honom, för han fyllt år :) mysigt.. & nu kom sylle, så nu ska jag mysa med honom och lyssna på musik.
pussss :D

gooooodnight *

Publicerat: 2010-06-19/03:41:52
nu är den sleep-time för mig, är riktigt trött, men ett tvång innan jag somnar är att kolla igenom mina favorit bloggar, & i natt ska datan vara avstängd, den börjar sega en hel del nu. aja nu ska jag inte skriva en massa hehe.
godnatt och sov gott everyone! *
så jäkla skön låt ♥
NICKELBACK - FAR AWAY

SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN *

Publicerat: 2010-06-19/03:26:59
det var inte så många frågor, men några fick ni allt ihop ;)
så här kommer frågorna och svaren.
Hur gammal var du när du tog din oskuld?
Jag var 15 år :)

När började du dricka?
Gud, de vet jag inte, alltså, jag har bara haft en riktig fylla, lärde mig av det, tro mig haha! Men ålder vet jag inte riktigt, jag har väl alltid fått smaka lite av mamma när jag var lite mindre. Men om jag nu är tvungen att säga någon ålder så är de väl 14 :)

Vilken skola går du på?
Jag går på Petri, fast för er som inte vet, så flyttas Petri tyvärr till Tych. Så efter sommarlovet hittar ni mig på Tych ;)

Vem är din största kärlek?
haha, det var med en kille som heter Kristoffer Persson, vi var tillsammans i sju månader, vilket är mitt längsta förhållande, och vi var verkligen kära, tro mig :) en riktigt härlig typ är han.

När fick du ditt första förhållande?
oj, detta var ju en riktigt bra fråga, asså såna "låtsas" förhållande hade man väl när man var liten? men det första seriösa var när jag gick i sjuan, alltså år 2007 :)

VEM ÄR DEN BÄSTA I DIN DANSGRUPP;)?
hahaha, klart du julia ;) och min lilla räka!

vill inte fråga dig ngt, vill bara säga att jag älskar dig ! :D / matilda
aw, älskling, jag älskar dig med ! :D

Vad heter din förra kille?
Leo Bloom ;)

E du och Marcus tillsammans?
hahaha aw, nej det är vi inte, det är min absolut bästavän, vi har varit bästa vänner i ca fem år nu. finns ingen kille som är så bra som honom. han är bäst till tusen, bara så ni vet ;)

Vem e du kär i? :D
just nu är jag inte kär i någon, :D

nalliis& tiildis + inlines = looooove

Publicerat: 2010-06-19/03:10:48
tack för den grymt mysiga kvällen, matilda, krille och jonne.
& den kvällen avslutade jag och tiildis på donken ;) hihi..
(&ja vissa bilder är redigerade, men gillar att leka medfärgerna, tihihi :D)

you are still in my thoughts

Publicerat: 2010-06-19/02:04:38
kom hem för en stund sen, stack ju först till råå och var med hampus och max , mest hampus haha.. men men, svinigt kallt var de, och det hände inte så mycket, så var där drygt två timmar, lite mysigt ändå, även om man inte kände en enda jävel typ :D haha.. men sen började det blixtra och åska, då kände jag verkligen inte för att vara kvar, så ringde lasse dirr och så hämtade han mig. därefter stack jag till kattarp och kollade på film med malin, robin och dennis, mysigt mysigt, så jag har faktiskt haft en härlig kväll kan ni tro :)
& nu ska jag lägga upp en hel del bilder som ni ska få se också. OCH SVAREN ! :D
pusssssss

fucking idiot

Publicerat: 2010-06-18/18:48:33
ja jag har verkligen inte tid med att uppdatera egentligen, så jag uppdaterar när jag kommer hem, och lägger upp lite bilder så, tog en massor av bilder igår o kul hade vi.
så nu ska jag till råå med hampus och max.
puss :)


"trodde jag kunde lita på dig, hade fel.
trodde du var en vän som jag kunde lita på till hundra.
men fuck dig!"

im on the dancefloor

Publicerat: 2010-06-17/18:22:09
duschade för en stund sen, ska fixa mig nu, och sen plocka ner två grejer, tanka moppen och sen bär de av till matilda älskling, & sen ska vi till gröningen, bilder kommer vill jag lova! :D
pusssssssss

ANG. FRÅGESTUNDEN!

Publicerat: 2010-06-17/16:19:53
Jo, jag tänkte att ni kan få svaren på frågorna lite senare, för nu ska jag duscha osv,
pössss

i dont care aboute you

Publicerat: 2010-06-17/16:17:48
dåligt med uppdateringen här ja, men tyvärr har jag inte varit hemma på två dagar, först sov jag hos min älskade kusin, det var dock inte meningen, men vi drack lite champange *stavning* så kunde inte köra hem hehe. :D
men innan det, så övningskörde karro, det gick faktiskt bra för att vara andra gången tycker jag. & därefter hände inte så mkt. Morgonen därefter så åska o blixtrade det ju, så fick ju vänta en stund innan man kunde köra hem till mig. && juste.. måste bara berätta, ja för några veckor sen fick min kusin lamm, sjukt söta! så vi fick mata dom med (a) . . sen på kvällen stack vi på fest hos pg, redigt nice, man kan ha kul utan att dricka faktiskt ;) tihihi . tack för de allihop iaf.









& sen igår så var det ju fett fint väder, så det gick inte att undvika att sola en timme, dock är de inte så kul idag,. för har fått soleksem :( suger, en går väl över.. men sen stacka jag till flickvän, matilda och stannade där till 12, så därför blev det ingen uppdatering igår iheller. men iaf, först var vi hos sjukgymnasten efter det fixade vi lite och därefter spelade vi minigolf med hennes familj, mysigt. & sen när vi kom in så smet vi in till hennes granne och var social på hennes tjejmiddag, (ofixade, men ja de är ju natalie och matilda vi snackar om(?! :D)) , därefter kom matildas kompis, niklas, & sen körde jag hem vid 12 ;)
& detta är vår nya kompis, Stina heter hon.
bilden bjuder jag på, hihi (a)

I think I realy like you

Publicerat: 2010-06-14/14:44:29
laddade precis ner några låtar till mobilen, och ja nu ska jag bege mig till karro, :D
pössss
& jag är helt kär i denna låten
lazee - do it

påvägen hem från lilleman så hade jag tråkigt, och normal har jag aldrig varit, fotade när jag körde hahaha :D

he is like an angel falling from the sky

Publicerat: 2010-06-14/13:06:36
kom hem för ett tag sen, riktigt härligt väder att köra i, tro mig :D aja, käkade när jag kom hem, kyckling och potatissallad och sallad, redigt gött :D & lina är i kävlinge, så vi skulle ses en annan dag i veckan och dampa lite, så blir inte att jag fotar henne idag ;) så jag tänkte köra till karro babe alldeles strax. tihihihi. :D har överenergi asså, härligt! aja, nu ska jag dricka upp min härliga coca cola, sen kör jag nog ;)
pössssss

singing aboute eoo

Publicerat: 2010-06-14/09:13:10
godmorgon, sitter här och äter flingor, ska alldeles strax ringa lilleman så han skulle vakna & sen möjligtvis köra dit en timme typ. aja får se hur de blir. & bara kolla vädre? KANON !
GLÖM INTE FRÅGESTUNDEN !!
pöss :)

he make me smile

Publicerat: 2010-06-14/00:29:57
neh nu jäklar ska jag sätta igång filmen, fast innan de ska jag gå ner o borsta gaddarna och hämta ett glas vatten :) för har fortfarande huvudvärk, så tror att jag har druckit lite för lite idag. & då undrar ni säkert varför jag inte bara tar en panodil eller nått sånt, joo, för jag gillar inte att ta tabletter eller brus. aja, skriver mer imorgon.
& det var roligt att så många tittade in på bloggen, nu när min kusin reklamerade mig, och jag hoppas ni fortsätter att läsa den, det hade varit roligt :)
men godnatt mina kära läsare :*
RISING GIRL - LOVESTONED

svar på en fråga

Publicerat: 2010-06-14/00:16:23
Hur mycket kostade mascaran?
svar: jag kommer inte ihåg exakt vad den kostade, men har för mig att den kostade 120-140 kr något sånt, det är bara till att kolla på kicks, & kom ihåg att den finns i gul också, då borsten är rak! den här lila är böjd. :)

im stupid in love

Publicerat: 2010-06-13/23:49:35
wopppsii, vaknade för typ en halv timme sen :o , och huvudvärk har man :( , så ska nog starta en film alldeles strax, som jag kan somna till igen, för pigg blev jag inte iaf. Skulle ju egentligen varit med dennis, men de blev inte av, för både han o jag var trötta, så vi ska nog ses en stund imorgon istället. :) aja, & imorgon ska jag även va med min saknade lina dampi, längtar som fasen! & sen ska jag med henne till något ställe och fota henne och hennes sjukt snygga sto. så lite bilder lär ni nog få se imorgon :)
kisses'

FRÅGESTUND!

Publicerat: 2010-06-13/18:36:10
hade tänkt att ha en liten frågestund nu :)
svaren får ni på torsdag, så det är bara till att ställa frågor,
tiden börjar nu.

mascara tips

Publicerat: 2010-06-13/17:50:07
jo, i ett inlägg för några veckor sen, skrev jag att jag hade köpt en ny mascara, det var då denhära.. & jag hissar fatiskt den, ögonfransarna blir fylligare och snyggare! Värt att testa :)
& ni hittar den på kicks.

GRATTIS MIRANDA! ♥

Publicerat: 2010-06-13/16:26:55
Grattis på din 16-års dag, hoppas att du får en riktigt bra dag.
Jag älskar dig :*
Fisselotta ♥ Fisselotte

detta kommer inte vara så länge..

Publicerat: 2010-06-13/16:22:25
tjena, nu har jag äntligen gått jorden runt känns de som, och jag måste säga en sak, detta ska jag bara göra i sommar.. sjukt tråkigt och tung jobb usch.. & imorgon ska jag och min lina dampiii fråga efter ett annat jobb, så jag hoppas verkligen att jag får de.. för detta kommer jag inte att orka i längden. & svart om händerna blir man! haha.. och skattjakt får man gå på, det var vissa adresser som var utsatta som jag skulle länmna till, som inte ens fanns, de ni x)
aja nu ska jag ner o käka o sen duscha o lite sådant.
pössss

he living in my dream

Publicerat: 2010-06-13/10:56:44
Godmorgon mina kära läsare!
Hade gärna legat kvar typ två timmat till i sängen, är sjukt trött.. & något jag hatar är min alarmsignal, ni ska åf se vilken det är senare, men iaf, jag stängde av det typ tre gången, och till sist kom min oehört söta katt och väckte mig, genom att hoppa upp i sängen och ställa sig på mig,hahah.. men nu måsye jag rusa för nu måste jag ner o käka frulla o sånt,innan jobbet, skriver sen !
kisses *

Tack kusin ♥

Publicerat: 2010-06-13/01:56:15
Vill bara säga tack till min kära kusin, innan jag somnar, för att han var gullig nog o reklamerade min blogg, tihihi.
besök gärna hans bdb, eagle92-mattias
GODNATT KÄRA LÄSARE *

please come back and give me a hug

Publicerat: 2010-06-13/01:42:43
det blev ju inte riktigt som jag hade tänkt mig, ingen film idag, det blev mer att jag blev spammad på msn och sms, men det skadar ju inte att vara social, så får titta på filmen imorgon :D så nu ska jag dejta kudden, jobbet väntar ju sen.. spännande ska de bli. berättar hur de var sen!
godnatt :*

i hope you understand some day

Publicerat: 2010-06-13/00:03:27
nu jävlar har jag läst klart, så nu blir de springa ner för trappan igen och borsta gaddarna, med min skitcoooola tandborste som är rosa! okej nu är jag faktiskt trött, och de märks hahaha :( & sen ska jag krypa ner i sängen och somna till en film, och det blir verkligen inte skräckfilmen, örk, den vill jag inte se själv :$ och så ska jag såklart smsa med karrobabe och lillemandennis :D
kanske blir ett inlägg till sen, tihihi..
godkväll :D

du är så olik dom andra

Publicerat: 2010-06-12/22:48:18
nyduschad och fin, och gissa vart jag fastna? jo framför tv'n :o , alltid asså! haha.. aja, asså shiit som jag spammat inlägg idag, helt sjukt, men skit i det, det är fatiskt ganska kul, fastän det känns som om man skriver detta till sig själv haha, och min statistik, PUSSSSS PÅ ER! :*
& nu ska jag läsa lite sånt här mög, så jag inte missar något, eftersom de är min första jobb dag imon, hihi , lite spännande är det allt! :D skriver nog ett inlägg till senare :D
kössssssssssss

över energiiiii !

Publicerat: 2010-06-12/21:36:53
nu ska jag duscha, är helt spedad, och full med över energi. så bara för att kyla ner mig lite, så väntar duschen nu asså haha.. & vetni, nu tkr jag ni är duktiga, slått rekordet på statistiken här på bloggen nu. :D
nu ska jag duscha kysss o hej !

love love love ♥

Publicerat: 2010-06-12/21:03:01

Natteravn - Rasmus Seebach



Stromae - Alors on danse


you'r so special

Publicerat: 2010-06-12/20:48:53
färdig dammsugat, och nu när jag satte mig här, drog ut en låda bredvid mig, och så kom jag o tänka på hur mkt, jag hatar lådor, fast älskar dom på samma gång, kanske lät lite knäppt, men har ni tänk på hur mkt skit man lägger i alla lådor? :D seriöst, nu ska jag städa, och de låter precis som om jag inte har något att göra, och svar: nej det har jag inte iheller, jag är riktigt uttråkad och rastlös!

i dont belive you

Publicerat: 2010-06-12/19:46:47
yes, nästan klar, ska bara fixa lite med tjocktröjorna& dammsuga lite till på mitt rum, så är allt klart tror jag :) & just nu håller jag på att ladda ner dessa två filmerna, vet dock inte om jag vågar se true blood själv, hihi (a) . någon som vill komma o ha filmkväll, så är de bara till att säga till :D , jonte försöker dock få med mig på fest, men har verkligen inte lust till de, huhuuu, aja, får väl fortsätta nu, annars kommer jag aldrig att orka.

diss till tusen!

Publicerat: 2010-06-12/18:45:17
det är jobbigt att göra detta asså :(
fast det var verkligen inte detta jag skulle dissa.
jo där var precis en sån random kille som addade mig på msn o sa att han var kåt, soo liksom? och sen ville han att jag skulle skicka bilder. förlåt men såna killar är bara äckliga. ööööööööörk på dom.
vill dissa dom stenhårt!
nu ska jag fortsätta.
kyss !

no idea

Publicerat: 2010-06-12/17:45:07
nu har jag städat lite iallafall, tagit undan smuts tvätten och tagit min nytvätt, duktig jag är :) , men nu har jag ett litet annat problem som jag ska lösa, jag rensade ju bland mina kläder för någon vecka sen, och dumt nog har jag lagt kläderna här o där i olika lådor, och det är katastrof att bara försöka hitta kläderna man vill ha, så nu ska jag halvt börja om igen! :( , men bättre de!
kisses

I gotta feeling

Publicerat: 2010-06-12/16:07:32
sådär ja, bakad och uppäten! högsta betyg fick vi på den med av min familij :D tihihi.. & ja, karro stack för en stund sen, så nu ska jag roa mig själv, tror att jag ska städa rummet faktiskt, det behövs, eller kanske hjälpa mamma att måla resten av trappan, den håller på att bli vit, skitsnyggt!
nu ska jag fixa rummet snabbt som attan, tralalala...

städa utan musik är ingen höjdare, här får ni några av mina favoriter ;)
gamla och nya!
JASON DERULO - IN MY HEAD
TAIO CRUZ - BREAK YOU HEART
LAZEE - DO IT
ONE REPUBLIC - ALL THE RIGHT MOVES

nåå?

Publicerat: 2010-06-12/13:35:37
vad tycks? jag tror att jag är klar nu, om jag inte kommer på något mer, jag blev iaf nöjd, & det blev karros favoritfärg ;) hihi.. men nu ska vi gå ner o baka pizza!

ojojojoj!

Publicerat: 2010-06-12/12:43:51
BLOGGEN UNDER OMBYGGNAD !

should I go for it, or should I give up?

Publicerat: 2010-06-12/11:57:45
pardy igår, och en massa stress, helt enkelt var det inte min dag.. trodde att det skulle bli roligare än vad det blev, men men, blev inte riktigt som planerat, och mådde inte bra när jag var på sundspärlan dock. men lite kul emellanåt hade jag väl allt,
tack för igår allihop!

& ja min mobil kamera är verkligen inte den bästa, som ni nog ser!








12.30

Publicerat: 2010-06-11/12:30:49
godmorgon, godmiddag, vaknade för drygt en timme sen, och ska hoppa in i duschen snart, sen ska jag köra till karro. men det sorliga är att jag inte kan uppdatera mer idag :(
för såhär ser min dag ut
Köra hem till Karro och vara där ett tag, för henens bror tar studenten idag.
Sen köra hem till mig, packa ner saker.
Köra eller något till Matilda.
Göra v sig där.
Förkrök hos Alex (utan sprit?! skitbra *noooot* )
Sen blir de Sundspärlan!
så kisses !

marcus är bäst !

Publicerat: 2010-06-11/00:43:28
ja, det blev då familia, åt bakad potatis , riktigt gott! sen kollade vi en snabbrunda då också, det blev tre svarta spetts trosor för min del, o sen hitta mamma två tunikor, nice ;) , därefter körde hon mig till matilda, för jag skulle hjälpa henne inför hennes bal, mkt fin blev hon! :D & därefter blev de att jag stack till marcus, bästavän. så var där hela kvällen, för palla festa när de regna? hittade liksom inte någon inomhus fest, så nejtack & jag saknade min marcus så :)
och nu är jag sjukt trött, så nu ska jag sova, en lång dag imorgon ;)
godnatt !
& erkänn att marcus är söt! bästavän ever. älskar dig, marcus, bästavän! ♥♥

det måste kännas såhär

Publicerat: 2010-06-10/13:46:59
ja nu kom mammi hem, och det blev ändrade planer, vi ska inte käka på väla, utan familia, så blir de väl en snabbrunda där, längesen man hitta på något med mamma hihi.. sen ska jag som sagt till matilda & hjälpa henne inför hennes bal. sen får jag se vad som händer, för det är ju inte speciellt roligt väder.
aja kisses!

i need your love

Publicerat: 2010-06-10/13:24:25
sådär ja, då var nedräkningen borta, och jag är grymt sugen på att börja göra min header, men har ingen aning om vilken färg. men ska nog börja kolla igenom lite bilder nu i väntan på mamma, för sen ska vi upp på väla och käka.
aja, får se om jag kan börja nu då.
& ohnooo, nu börjar det regna med :(
aja, kisses!

dagens outfit

Publicerat: 2010-06-10/12:49:30

SOMMARLOV!!

Publicerat: 2010-06-10/12:42:36
äntligen sommarlov, vilket betyder sova länge och bara njuta! && en sak till här på bloggen, jo min nedräknare försvinner! men den kommer nog upp snart igen.. & jag tror nästan att jag ska göra en ny design, eller nästan, ska byta header och färger bara, sen efter den designen kanske de blir en lite annorluna, får se! men iaf, stack till skolan, böjade vid 9, och slutade sen vid 10, vi fikade och gjorde några små uppgifter bara.. är så spänd över betygen, vill veta vad jag fick, nununuuu :| men de får man inte veta från senare.
aja har suttit här en stund med lilla sylle, & ska fortsätta med de ett tag till ;)

& bara för att fördriva tiden kommer en till sånhära :D
Om du är singel måste du göra detta test, om
du inte gör det kommer du alltid ha otur i kärlek!

Gillar du någon nu ?
kanske :D

Gillar du att vara singel? ibland kan det bara skönt.

Gillar någon dig ? yes.

Har du haft sex med hon/han du gillar nu? nej.

Gillar du en kille/tjej som din kompis gillar? nej :D

Har du någon kille/tjej på G just nu ? nej.

Är avstånd ett problem? nej :D

Är det viktigt för dig att han/hon är snygg? asså visst nu ska jag vara ärlig, jaa.. fast insidan lika så! 

Måste han/hon ha samma intressen? nej, men inte för olika bara :D

Kommer du alltid att vara singel ? nej, det hoppas jag inte ;)

Har du bra självförtroende ? njae, sådär. 



ÄRLIGHET:


Ditt äldsta hångel? uhm, 90a

Hur många har du varit riktigt kär i? typ 2 eller 3 .

Vad tycker du om kärlek? underbart, när man väl är kär :)

När kramade du någon sist? innan idag.

Saknar du någon speciell person? yes (a)

Har du svårt för att bli kär? beror helt och håller på, är jag inne i en period då jag har mkt att göra, så ja.

Är du singel? ja, tyävrr.

Har du hånglat med någon av samma kön? nej :D




HAR DU NÅGONSIN:


Hånglat med nån riktigt ful: hahah, har jag säkert xd

Hånglat med fler än 5 pers: ja. 

Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? ohyes. 

Gjort något riktigt dumt? yes.

Gjort något du verkligen ångrar? yes. 

Varit nykter på nyårsafton? ohja!

Åkt ambulans? nej.

Gjort nåt olagligt? haha ja.

Blivit polisanmäld? nej,

Fått din mamma att gråta? nej, tror jag inte :) 

Slagit ner någon? på skoj ja ! ;)

Skämts över dina föräldrar? det har väl hänt xd

Skämts över dig själv? njae, tror jag inte.

Sagt jag älskar dig och menat det? ja absolut.

Tar du droger? ja absolut, varje morgon och kväll, annars håller de inte. hahaha nej självklart inte x)

Dricker du? kan hända :D

Vilka kläder sover du i? en stor t-shirt och trosor :D

Vad hatar du verkligen? folk som dissar och sviker. 

Har du varit kär i någon du inte haft chans på? yes, tyvärr.

Är du ensam nu? ja.

Vill du gifta dig? vet inte, tror de :)

Vill du ha barn? det är självklart ;)


SENASTE PERSONEN SOM:


Sov i din säng? jag!

Såg dig gråta? alex

Fick dig att gråta? skriver jag inte här :)

Du delade en cigg med? röker inte.

Du gick på bio med? matilda<3

Skällde på dig? haha vet inte.

when i close my eyes, i see him

Publicerat: 2010-06-09/15:29:12
vaknade då av regnet vid halv 11, skulle egentligen varit med bästavän marcus, men eftersom jag ska på sånt möte senare, så var det knappast lönt. så har legat i sängen med datan, och snackat telefon med jesper, fett härlig kille& vi ska träffas i sommar har vi bestämt :D  & ja duschade för en stund sen, och ska torka håret nu och sedan köra upp på väla, för behövde en tunika som matilda lånat av mig. för hade verligen ingen annan kändes de som, haha :o
aja, nu måste jag skynda mig. pussss !
& denna bjuder jag på :D

i wish

Publicerat: 2010-06-09/01:38:47

nu ska jag äntligen sova, eller iaf försöka, såg nyss en spindel, vilket jag inte gillar, för jag hittar inte den :o , aja.. imon blir de träffa bästavän, marcus& sen på möte. JUSTE, jag glömde att säga vad jag skulle jobba med :D , jo jag har fått ett helgjobb, dela ut reklam hahahaha.. bättre än ingenting alls :D , och tjänar en extra slant i månaden ju, alldeles perfekt :D . aja, bara för jag har tråkigt, så gör jag denna, hihi , sen ska jag nanna kudden. puss på er !


KÄRLEK:

Hur många har du varit riktigt kär i? vet inte riktigt, men typ två.

Är du kär just nu? nej.
Har du någon kille just nu? nej.
Har du dumpat någon? yes.
Har du sagt att du gillat någon för skojs skull? haha nej, onödigt :D
Vem kramade du senast? karro babe :D
Är det okej att din kille hånglar med en annan tjej? haha jovisst, nej verkligen inte!

Vad tycker du om kärlek? mysigt ibland :D

Saknar du någon speciell person?  yesbox :/
Har du svårt för att bli kär? ibland, ibland inte, beror på.

 

HAR DU NÅGONSIN:
Varit medvetslös: yes.

Hånglat med nån riktigt ful: faktiskt inte vad jag kommer ihåg :D

Hånglat med fler än 50 pers: vänta, ska bara kolla hur många jag nu skrivit upp.. not , nej jag vet inte haha :o

Hånglat med fler än 2 pers på en kväll?
haha yes.
Gjort något riktigt dumt? har jag säkert.

Gjort något du verkligen ångrar? yes.

Åkt ambulans? nej.

Gjort nåt olagligt?
uhm, ja.
Fått din mamma att gråta?
nej, de hoppas jag verkligen inte.
Slagit ner någon?
haha nej, bara på skoj :D
Skämts över dina föräldrar? haha , har väl hänt någong gång xd

Sagt jag älskar dig och menat det? ja, men det är klart :)


SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng?  jag ;)

Såg dig gråta?  marcus

Fick dig att gråta? passsss

Du delade en dricka med? matilda
Du gick på bio med? matilda
Skällde på dig? det vet jag inte ;o
Sa någonting till dig och vad var det? lasse - godnatt


DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:

Gråtit? nej
Kramat någon? ja
Pussat någon? yes
Köpt någonting? ja
Sjungit? ofc ! :D
Saknat någon? yes


JAG HAR:
Digitalkamera?  nej, lånar mamma's om de behövs ;)
Systemkamera? yes
Telefon på rummet? nej
Egen dator? njae.
Könssjukdom?  hahaha wtf, nej ? :D
Bra kompisar? aa de är klart :D


baby, listen to me

Publicerat: 2010-06-08/21:16:54
ja, idag har karro varit heladagen , och roligt har vi haft, vi tramsar alltid (a) , haha.. & sen satt vi ute i solen o åt glass o var ute med sylle, tihihi.. mysigt. :D & nu har vi bara suttit här ett tag, och nu ska karro snart hem, så blir antagligen att jag sätter på en film, hihi :D
& ja, bilderna är redigerade, älskar mkt färgbilder nu till sommarn :D

JAG SAKNAR MIN FISSELOTTA! ♥

Publicerat: 2010-06-08/18:24:39
ååh, vi som var så bra kompisar innan, var tog vi vägen? minns fortfarande första gången som vi träffades, alla fester, ALLT! Tills en dag då allt förändrades.. vi skilldes, gick vars en väg, och det skulle aldrig bli som förr, då vi var varje dag.
Minns du hur det började? - för det gör jag. Jag blev dumpad av en kille, som du hade gillat i ett halvår, du gillade verkligen inte mig. Du hade besökt min bdb varje dag och jag blev irriterad på de, så jag skrev ett pm till dig, addade dig på msn och sen började snacket. Du ville inte att jag skulle vara deppig, du ville göra mig glad, även om du inte kände mig, så gillade du inte att se mig ledsen. Vi bestämde tre dagar efter att vi skulle träffas, & det gjorde vi. Du tog tåget till Ödåkra station, jag hämtade dig på moppen. Och vi åkte runder en hel dag på moppen, du visade vart i bodde, och hahaha när vi skulle tanka, så spillde jag bensin på moppen, som vi skratta, men det var ju bara till att torka upp. Nästa dag var vi igen, och nästa och nästa. Vi var hela sommaren tills våra föräldrar sa stopp, att vi skulle göra något annat på något annat håll. Men under den sommaren 2008 hittade vi på riktigt mycket. Någonting jag aldrig glömmer är festen i Viken. Vi bestämde med Sebbe, och så träffade vi han, så hade han med sig ett helt killgäng, så såg jag en kille direkt, så jag bara "kolla han där, han är skitsnygg!" så trodde du att jag menade någon annan, hahaha.. och sen blev det ju faktiskt jag och han killen, men skit i det nu, vi stack dit och sen vidare till skolan i Viken, hade riktigt roligt, och sen skulle vi köra hem, sen stack vi dit dagen efter igen, och din pappa kom på att vi var där, guuud vad du fick många förbud, men det var de värt! Vi sov också på din studsmatta, under stjärnorna, mysigt, fast vi gick in vid fyra på morgonen för du frös, och när vi sov i min husvagn, hahaha fyfan.. vi har så jävla många minnen så det är sjukt. Minns du när vi blev stoppade av polisen, så var det du som körde moppen, och du var bara fjorton år, haha fyfan vad vi skaka efter att ha fått en tillsägelse, har nog inte varit så skakis som efter det, kunde ju knappt köra efter det haha. Men jag lärde dig att köra moppe iaf. De är så mycket mycket mer jag skulle kunna skriva här, men de hade tagit en evighet.
Du var min bästavän, och jag saknar dig riktigt mycket, miranda tapper. Vi sa att föralltid. Men tyvärr blev det inte så. Jag ångrar att vi ens stack till den festen och drack så mycket. Vi visste ju knappt vad alkohol var och absolut inte att det är så farligt som det är. Men du gjorde mig lycklig, vi skrattade och hade alltid roligt. Saknar det så sjukt mycket, och även om vi träffas nu, så är det inte samma sak. Vi har förändrats båda två, det är synd, för de var fisselottorna mot världen& de kommer det alltid att vara.
miranda ♥ natalie
fisselotta ♥ fisselotte

i promes i will be better

Publicerat: 2010-06-08/15:24:47
sitter här med bästa kussemuffe karro, lyssnar på musik och dricker alkohol, för vi är jättefjortisar :) nej skoja, vi dricker faktiskt coca cola och fanta :D chillidill dag idag ju, så ska bara ta det lugnt idag, kanske ta undan mina nytvättade kläder?!, det behövs kan jag lugnt säga. huehue.
nu ska vi chilla vidare,
kysssssssss



detta är min och karro's låt, bara så ni vet!
PERKELE - HEART FULL OF PRIDE


one wish

Publicerat: 2010-06-08/00:13:20
okej, nu blir det en sen uppdatering, men det skiter jag i. skolan som vanligt, fast vi skulle gå en cp lång runda i regnet, och det var ju inte lite blöt man blev iheller :| , men men, sen var det hem och chillade ett tag, sen ville dennis att jag skulle komma till honom, så jag körde dit, så var vi med calle ett tag o chillade yes, och och och nu måste jag bara berätta en sak, medan jag var hos dennis, så ringde ett nummer mig, och gissa vad? JAG HAR FÅTT ETT HELG JOBB, wiihooo, men vad det är får ni veta imorgon :D , för imorgon är jag ledig, så då blir de a lots of uppdatering ;) för nu ska jag faktiskt sova, eller försöka, även om jag inte är så jättetrött.
GODNATT PUSSSSSSSAR !

gooooodnight my sunshines *

Publicerat: 2010-06-06/23:27:51
nu ska jag soooova, för denna helgen har jag inte kunnat sova ut, först jobba sen fest sen jobba igen, ingen bra kombination kan jag säga :) så nu säger jag godnatt, och imorgon blir de skoljoggen + att det ska ösregna, wihooo, längtar *nooot*
aja godnattpussar :*

6 juni - sveriges nationaldag *

Publicerat: 2010-06-06/21:03:39
Du gamla, Du fria, Du fjällhöga nord. Du tysta, Du glädjerika sköna.
Jag hälsar Dig, vänaste land uppå jord, Din sol, Din himmel, Dina ängder gröna.
Din sol, Din himmel, Dina ängder gröna.
Du tronar på minnen från fornstora dar, då ärat Ditt namn flög över jorden.
Jag vet att Du är och Du blir vad du var. Ja, jag vill leva jag vill dö i Norden.
Ja, jag vill leva jag vill dö i Norden.
Jag städs vill dig tjäna mitt älskade land, din trohet till döden vill jag svära.
Din rätt, skall jag värna, med håg och med hand, din fana, högt den bragderika bära.
Din fana, högt den bragderika bära.
Med Gud skall jag kämpa, för hem och för härd, för Sverige, den kära fosterjorden.
Jag byter Dig ej, mot allt i en värld. Nej, jag vill leva jag vill dö i Norden.
Nej, jag vill leva jag vill dö i Norden.

tiildis ♥ nalliis

Publicerat: 2010-06-06/19:48:31
här får ni se några bilder på mig och matilda sen igår, och tro nu inte att jag inte hade något under, för jag hade faktiskt ett par shorts :o haha.
pusssssssss

dagens outfit

Publicerat: 2010-06-06/19:17:06

bring it on, all or nothing

Publicerat: 2010-06-06/19:04:28
då var det söndag, och igår var jag med matilda o festade hos marcus, riktigt roligt. tack för de allesammans! & idag var det väldigt segt att gå upp ur sängen vill jag lova, men skulle ju som sagt jobba. & det var jäkligt stressigt idag. men nu är det över o jag tjänade en slant. :D kom hem runt 4 & käkade, sen fastnade jag framför en mysig film vid tv'n, den heter bring it on, all or nothing . värd att se! & nu tänkte jag sitta här ett tag till yes ;)

sommarlåtar 2010

Publicerat: 2010-06-05/17:35:33
en techno sommarlåt *
without name ;)
SEAN BANAN - SKAKA RUMPA

jag väntar hellre

Publicerat: 2010-06-05/17:29:30
idag har jag gå jobbat, gick upp vid 10 och började sen vid 11, ganska chill, förutom att jag brände mig och har fått bonabränna& kolla bara så röda mina ben är :(tur att det bara är början av sommaren, men iaf, nu undrar ni säkert vad jag jobbade med, jo jag grillade grillspett på hedbergs bil & bjöd kunderna på de, mysigt ju, fast galet varmt kan jag lova!

DAGENS OUTFIT ! *

jag kan om jag vill

Publicerat: 2010-06-05/17:19:12
ursäkta mig för mitt lilla utbrott igår, men jag var riktigt uttråkad, och då har jag väldigt lätt för att bli väldigt irriterad x) hehe.. men tro det eller ej, det blev gröningen igår ;)
tack för igår allihop. riktigt roligt hade vi iaf. :D

denna dagen kan ta sig någonstans :)

Publicerat: 2010-06-04/19:27:39
jag tänker inte blogga mer idag kan jag lugnt säga. är så sur så de finns inte, alla ska till gröningen typ? o ingen kan joina mig, så ska sitta häääääääär hela äcklig kvällen bfsdfbsdjbfsdjnjk ha det riktigt roligt ikväll, för det ska verligen inte jag ha.

jag kan inte släppa dig nu

Publicerat: 2010-06-04/17:23:46
kom hem från matilda för en stund sen, och ska alldeles strax gå ner o tjata på lasse, om att vi ska kolla på ny data idag, är riktigt sugen på de idag, för nu börjar tangentbordet på denna datan fucka också :| INTE OKEJ. så ska försöka med alla krafter jag har hahah. hörs senare, pössssssss.
bild sen förra sommaren (a)

jag älskar min tildis!♥

Publicerat: 2010-06-04/17:20:20
denna gjorde min baby till mig igår, fett gulligt av henne :D
lovelovelove på henne !
jag älskar dig , hjärtat ! :*

du är som en stjärna på himlen

Publicerat: 2010-06-02/17:27:05
nu har jag suttit här ett tag så mitt hår kunde torka lite, o nu ska jag då gå o göra v mig, därefter ska jag köra till kattarp. dock är jag väldigt sugen på att ha shorts, tror ni de blir kallt? ;o aja.. får se hur de blir. skriver när jag kommer hem iaf, pusssssssss !

i cant tell you

Publicerat: 2010-06-02/16:16:25
tjena, riktigt fint väder idag ju, så har solat lite :D och eftersom jag inte hade lust att gå raka vägen in i duschen efter det, så spelade jag nyss lite gh, fett längesen ju ! aja, nu ska jag faktiskt duscha, brb ! ;)

dig i tanken helatiden..

Publicerat: 2010-06-02/00:29:20
just nu snackar jag telefon med bästavän, marcus. o ska alldeles strax sova, ledig imon vilket betyder att jag sover länge imon :D
men nattinatti,
pussssssssssss

nallis har tråkigt :D

Publicerat: 2010-06-02/00:14:09
Jag har insett att min senaste kyss: var av en person som jag inte tackar nej till.
Jag pratar: väldigt mycket.
Jag avskyr när folk: ljuger.
Min bästa vän är: Marcus Tranebacke, Matilda Olsson & Karolina Bengtsson
Min första vän heter: My & Natalie Andersson

Kärlek är:
fett underbart, fast hatar att bli dissad.
När jag lagar mat: blir det oftast pasta

Jag är rädd för: andar
Den värsta känslan är: att bli dissad av någon man verkligen tycker om.
Den bästa känslan är: att vara nykär.
jag e bäst på: att göra marcus glad.

Jag är sämst på: engelska
Om jag va ett djur skulle jag vara: en katt
Min mobiltelefon : är en sony ericsson
när jag vaknar på morgonen: vill jag inte gå upp
Just nu tänker jag på: en viss person.

i can wait for weeks

Publicerat: 2010-06-01/22:53:32
varje gång jag träffar dig känns de så speciellt.
när du tittar på mig, pirrar det i hela kroppen.
det känns riktigt bra när jag är närma dig.
& jag kan prata med dig om allt.
du är en person man kan lita på.
du är så söt och jag älskar din personlighet.
du är verkligen speciell för mig.

Mamma, jag älskar dig mest! ♥

Publicerat: 2010-06-01/17:59:48
Alla borde ha en mamma som du.
Bättre mamma får man leta efter.
Kom hem nu, jag saknar dig och dina skratt.
Vill inte ha dessa tankar i huvudet, vill inte gråta längre.
mamma du är bäst, jag älskar dig absolut mest! ♥

i wait for you

Publicerat: 2010-06-01/17:53:00
tjabba tjena, igår var det då beach handboll med skolan, dock var jag inte med, för mådde ju inte så värst bra. & vi kom inte vidare till semifinal iheller, segt. menmen, sen mötte jag karro babe på knutan,& vi stack hem till mig en stund, sen körde vi hem till henne, för vi var sugna på att köra moppe. därefter stack vi till lasse's jobb o tvättade min pärla. & sen hem till mig igen, tittade på film, center stage turn it up, super bra film! därefter stack karro hem & jag körde till kattarp en runda. & när jag kom hem mådde jag absolut inte bra, så jag gick o la mig.
& idag vaknade jag och mådde inte heller bra, så sjukanmälde mig och sov vidare. sen har det inte hänt så mkt idag.
ska snart till mamma.
pöss :)