va nöjd med livet! :D

Publicerat: 2010-05-30/13:52:07

hans leende får mig att falla

Publicerat: 2010-05-29/15:02:26
Tjena alla glada! Kanonfint väder nu ju, just nu sitter jag hos Matiilda& hon är i duschen, och ja, jag har precis också duschat, nicenice. För vem vill lukta häst på ett kalas? inte jag iaf :D och jag skriver inte mer idag tror jag. för ikväll ska vi festa och vi ska inte vara osociala på kalaset, så det är bara till att smsa en massor.
kyss o smek !
JAG ÄLSKAR MIN MATILDA! <3<3<3

you are like the sunshine, light up my day

Publicerat: 2010-05-29/10:45:29
Godmoron, vaknade för en stund sen, och ska snart ner o äta frulle, för ska kolla på när min älskling, matiilda rider. sen beger vi oss hem till henne. så jag skriver mer när jag är där.
pöss :D

fick en fråga..

Publicerat: 2010-05-29/02:05:13
var jag hade köpt detta linnet!
svar: på h&m , dock är det ett nattlinne egentligen, men det struntar jag i, tycker det passar bättre som ett vanligt linne och sedan sätta ett skärp i midjan.


he has a twinkle in his eye

Publicerat: 2010-05-29/01:56:42
kom hem från dennis för typ 1,5 timme sen, och är galet trött nu. vi kollade på film, avatar. det var faktiskt första gången jag såg den, hehe :D , och måste bara påpeka att dennis är fett tuff! & kul hade vi iaf.
& ja, imon ska jag upp hyfsat tidigt, så borde sova nu, känner redan hur ögonlocken börja falla, ska bli ritigt skönt att sova. godnatt sockertoppar!

du hittar mig i kattarp.

Publicerat: 2010-05-28/18:38:21
tjena, har gjort v mig och lite sånt, ni fick lite sm bilder där ja, roligt hade vi :D men iaf, åskade som fan innan, och internet la av, så ja.. men nu ska jag iväg till lilla dennis i kattarp.
pussssss

BILDER FRÅN SM

Publicerat: 2010-05-28/16:25:57

friday, and i love it!

Publicerat: 2010-05-28/14:59:11
tjena, kom hem för typ en timme sen, chill dag i skolan, började vid halv 10 med data & därefter få reda på hur man låg till i matten, även i svenskan, och jag är nöjd! men innan jag gör någonting annat, så ska jag duscha nu.
pössss

du är så söt när du leker sur.

Publicerat: 2010-05-28/00:13:43
hejsan allihop ! jag har varit så trött denna veckan, startade inte datan förrän igår, och då laggade den totalt, så orkade inte uppdatera. har haft lite prov och redovisningar denna veckan, soft :D bilder från sm kmr och jag kan säga att det inte var någon lyckad tävling, haha. aja ibland blir de så, har ju inte tävlat så länge, dock var det min fjärde tävling i singel och tredje i par, så får nöja mig med det.
men iaf, idag var jag i skolan först, och fick sluta tidigare. solade med karro babe & sen direkt till väla, soft. & idag har det blivit lite inköp ja :D
& även en mascara, och faktiskt inte den jag brukar ha, så ska testa en ny ;) får se om jag hissar eller dissar den. men nu kallar min säng på mig, är riktigt trött, skriver mer imorgon.
godnatt snyggingar!

Packat och klart, nu drar jag!

Publicerat: 2010-05-21/11:57:23
Godmorgon eller ja, godmiddag. har packat klart nu, och tror jag har fått med mig allt, känns som om jag glömt något, menmen x) sitter just nu och väntar på lasse, för vi ska käka, och sen kör lasse mig till stattena, där bussen avgår. och måste passa på att jag blivit kär i lite låtar. så här kommer dom.
och ha det riktigt bra, för det ska jag, & jag uppdaterar inte i helgen, så det blir en kort bloggpuas!
pusspuss *
PINK - FAMILY PORTANT
JAY KAY - PRINCESS
MADONNA - FROZEN
IYAZ - SOLO

HEJ VÄSTERÅS!

Publicerat: 2010-05-20/23:45:47
godkväll, hinner inte blogga imorgon, för bussen går 13.00 från hbg till v-ås, DISCO SM, HERE I COME! taggad som satan :D ska dock packa om en stund, och slipper skolan imon med, för att min mamma är absolut bäst ;) love till henne<3 , men nu ska jag inte skriva mycket mer, men smsa massor. kommer hem sent på söndag kväll.
ha det fint här i skåne,
pusspuss o sköt om er :)

baby, you make me smile

Publicerat: 2010-05-20/18:13:34
tjena, sitter här matildas badrum, och hon står i duschen. hihi. ganska så soft dag idag ju, sjukt fint väder :D & slapp dom två sista lektionerna, bättre! ;) och sen stack jag direkt efter skolan till matilda. så nu har jag varit här ett tag. & sen blir de väl hem och fixa en massa grejer inför imorgon, börjar bli lite små nervös faktiskt. aja
hörs senare gullungar! :D
pusspuss.

you'r the sweetest thing

Publicerat: 2010-05-19/20:14:54
neh, nu jäklar kan jag verkligen inte sitta här mer, har galet mycket att göra egentligen, men har ingen ork :o iaf så ska jag städa mitt rum nu, för vem vill komma hem till ett stökigt rum? inte jag iaf, bara kolla, katastrof ! så nu ska musiken höjas och jag börja städa (a)
pusspuss *

GRATTIS DENNIS! ♥

Publicerat: 2010-05-19/20:00:50
Vill passa på att säga grattis till lilleman, för han blir hela 16 år idag, hihi :D
vi har inte känt varandra så länge, men ändå har vi lite minnen tsm, t.ex. valborg en liten stund, vissa fredags mornar på tåget, när jag stod o väntade med dig på tåget & cantina. Men fler minnen ska de väl bli ? :D
för du är en fett rolig person, och riktigt chill !
PÖSS LILLEMAN!:D♥

jag lever min dröm, baby.

Publicerat: 2010-05-19/18:44:53
tjena, ingen uppdatering igår inte, vi simmade 40 längder på idrotten igår, och jag somnade direkt när jag kom hem, fast sen fixa jag en massor av saker och pluggade engelska en del, så hann inte datan. & ja engelskaprovet gick väl som de gick, eller bättre än förra gången iaf :D , aja, sitter här o dricker min proviva female, så ska väl logga in på msn och vara social en stund nu :)
pössssss

it is just so

Publicerat: 2010-05-17/20:43:33
ja, tyvärr fattar jag inte mer just nu, så lasse får hjälpa mig med resten av frågorna. fett svåra ord hit och dit, och det är svårt att hitta i boken :o , menmen han ska ändå hjälpa mig med min engelska, för har prov i över morgon x)
så nu ska jag väl bara vara lite social på msn ett tag, så får se vad som händer, ;)

one day.

Publicerat: 2010-05-17/19:15:37
ja jag har inte gjort soms'en, men hann iaf att skicka iväg svenskan. för bästavän marcus kom en stund, så har varit med han nu. beeeestis :D han är min babbe, så alla vet hahaha! & han älskar pasta :D men nu ska jag faktiskt göra min soms, & äta lite sånt här, nyttiga natalie tittade fram idag haha,
äpple,banan,gurka och morot & ett glas vatten :D
aja, hörs senare, så jag blir färdig någon gång ;)

dagens outfit

Publicerat: 2010-05-17/15:47:00

i can not just forget you, you are still in my head

Publicerat: 2010-05-17/14:33:24
tjena! fick sluta tidigt idag, för kom till skolan, skrev provet och det gick faktiskt bra kändes de som :D så håll nu tummarna att jag får ett vg :D & när jag kom hem var de käk och tv'n som gällde och såklart kom min katt och skulle lägga sig på mig, hon är jättesöt, men vit och fäller som aldrig förr, så efter de var jag vit kan jag säga! :( och nu har jag suttit här ett tag dådå. & ska väl plugga lite soms & skicka iväg svenskan som jag glömde igår ;$
skriver lite senare,
kössss !

dreams are dreams, but for me, my dream to come true.

Publicerat: 2010-05-16/22:47:03
det blir ett snabbt inlägg ändå, har gjort klart svenskan, så ska skicka över den till min lärare nu, och pluggat lite omvårdnad, men ska plugga lite till. tror ni de blir ett vg kanske? hoppas på de iaf :D & ni ska få se lite bilder från idag dådå för att jag är så snäll ikväll ;)
& nu ska jag sminka av mig o sen kallar sängen och läsa lite till provet!
godnatt och sov gott babe's
det var bilder från uppvisningen, & nu får ni se några från par och singel tävlingen ;)
& ett tack till matilda, som var min fotograf idag.
possposs :*

nästa vecka smäller de !

Publicerat: 2010-05-16/20:28:55
tjena, nu är jag hemma från IH, uppvisningen och tävlingarna gick bra. dock vann jag ingenting alls, men jag är nöjd ändå, för jag tappade verken bort mig eller något i den stilen. men nästa helg smäller de, för då är de SM i västerås :) , ska bli riktigt roligt, ska nog börja packa redan imorgon, så jag inte glömmer något (a) hahaha. ja bilderna från idag hinner jag faktiskt inte lägga över till datan, för har prov imorgon & ska plugga massor nu. skriver nog inte mkt mer ikväll. så ha de fint.
pusspuss ;)
& tack för du ville komma matilda, de var roligt att ha dig där.
jag älskar dig! ♥

there is just one thing i need from you, you'r love

Publicerat: 2010-05-15/23:28:30
nu har jag varit hyfsat duktig, för nu har jag sytt klar linnet till imorgon. men jag skulle ju egentligen pluggat också. men mitt huvud orkar inte mer nu. så får göra det imorgon efter dansen. & nu är jag så trött så jag skulle kunna sova 150 timmar känns de som. & imorgon är de the big day, nej men nästan haha :D
godnatt sovgott.
pusspuss! *
FAAAIL PÅ BILDEN (a)

onsdag,torsdag,fredag& lördag !

Publicerat: 2010-05-15/21:18:00
Onsdag: då var de vanlig skola dådå, och sen en massor att fixa efter, & sen bestämde jag mig för att joina carolina, sara, nathalie, isabelle och några till, till cantina. de var faktiskt hyfsat kul. & en del man kände ju hehe :D
Tack för en härlig kväll brudar!

Torsdag - Lördag : vaknade tidigt och packade alla saker, föööör.. jag skulle ju med matilda baby, och hennes familj till en stuga i hjälmsjövik. riktigt mysigt! och trodde verkligen inte att det skulle vara så kul som de var. Dock var jag och matilda mest ego, men riktigt fina bilder fick vi allt :D
Matilda du är så jäkla bäst, trodde inte det skulle bli så kul som det var i stugan. & vi är så jävla knäppa så det finns ju inte! För er som inte vet, så hade vi berättat om en "gubbe som gått utanför fönsterna natten innan", för att skrämma upp dom andra, så duschade vi och så såg vi matilda's mormor och moster stå i köket, så sprang vi ut med handuk och baknade på fönsterna, så jävla kul ! & detta var kl 1 på natten. hahahaha. Ni ska bara veta vilka minnen vi har här ifrån, sjukt kul. & Jag älskar dig så sjukt mycket hjärtat. Massor med kärlek till dig, min flickvän ♥♥
vi är bäst på att paddla måste jag säga, vi tog oss igenom en hel djungel! hahaha.. klätrade över grenar som låg huller om buller över ån som vi skulle försöka komma igenom. ja vi trillade nästan tre gånger. men vi är bäst, för vi kom igenom allt ;)
& dom två sista bilderna är sen idag, vaknade och kollade ut, & så klart skulle de regna, när vi skulle ut o paddla en omgång till :( aja, de men vi hade annat o göra, kolla bara mitt o matildas rum :$
& nu ska jag gå o sy, vi hörs senare!
pöss*

hemma! :D

Publicerat: 2010-05-15/14:15:17
tjena, ja som ni ser är jag hemma nu, men har egentligen inte tid att uppdatera nu, utan nu ska jag snabbt byta om, upp på väla och köpa en sak till uppvisningen imorgon. & sen till min kära lilla mormor, för hon ska hjälpa mig med ett linne. & sen är de genrep ;)
så skriver senare när jag kommer hem, maaaaaaaassssoor med bilder kommer upp ! :D
pusspuss

i hjälmsjövik!

Publicerat: 2010-05-14/13:18:21
tjena allihop, jag har nt kunnat uppdatera, haft fett mkt att göra nu på sistone, så uppdaterar imorgon när jag kommer hem, för jag är i hjälmsjövik med matilda och hennes familj och några till. fett mysigt, masssssor med bilder kommer då ;)
pösspöss.

sovdags för natalie nu ! :D

Publicerat: 2010-05-11/23:18:36
shasha, nej men kom hem drygt en timme sen, var och gjorde en sak och sen överraskade jag bästavän, marcus. & sen käka jag o min låtsas pappa max, fett gött :D . och nu har jag suttit här en stund. hann inte att ta undan alla kläderna innan haha, så får antagligen göra det imorgon, & hittade ett linne eller vad man ska kalla de, som jag faktiskt har gjort själv, tänkte visa den hihi :D
& nu ska jag sova, skola imorgon ju, hehe.
sov gott alla snyggingar!
pösssssssss :D

GRATTIS MARCUS ! ♥

Publicerat: 2010-05-11/23:10:45
Idag är det ingen vanlig dag, för idag vill jag passa på att säga grattis till min absolut bästavän, Marcus. !
Hoppas att du haft en bra dag!
Jag älskar dig massor! ♥♥
& måste bara säga att jag var fett gullig, köpte en röd ros och skrev en liten fin text till honom, tihihi, ibland kan jag vara gullig faktiskt (a)
DU ÄR MIN BÄSTAVÄN! ♥♥

Sitter här och diggar med Karro!

Publicerat: 2010-05-11/15:23:32
jag och karro är fett coola, vi gör tattosar på varandra och lyssnar på markoolio ;) awesome !
MARKOOLIO - ORKAR INTE MER

tisdag. *

Publicerat: 2010-05-11/13:06:32
tjenamossen, ledig idag igen som sagt, & hoppas att ni blev nöjda nu med "platt mage tipset", iaf. . sitter o väntar på att karro babe ska komma hit, & i vänten på de så rensar jag blad mina kläder, kändes som att det behövdes, och kolla här, asså varför ska man ha så hääääär mycket kläder? så onödigt egentligen, tänk så mycket pengar vi tjejer lägger ner på kläder, helt sick :o
aja, får börja nu, annars hinner jag aldrig klart. !
pössssss

Platt mage till sommaren!

Publicerat: 2010-05-10/21:00:44




måndag *

Publicerat: 2010-05-10/20:14:40
tjena, nu får jag faktiskt börja skärpa mig på allvar haha! :D tycker bara att min data är så seg, så bloggandet blir inte roligt till slut. Men iaf, idag har jag varit ledig, för lärarna sjulle på utbildning, så vi är lediga imorgon med, vilket betyder att vi bara går i skolan på onsdag, super skönt! :D så idag har jag vaknat sent och segat framför tv'n typ hela dagen, har också pluggat en massa. & innan jag går in i duschen, så ska jag lägga upp mitt tips om platt mage.
pösss ! :D



i ramlösa

Publicerat: 2010-05-08/20:15:13
tjena, nu är jag hos matilda. vi har ingen susning om vad vi ska göra, men de lär vi se. & ja just nu duschar hon, så jag väntar på henne. vet inte vad mer jag ska skriva hehe :D
& jag vet om att jag är seg på att uppdatera, men har egentligen ingen blogglust alls.
aja, ha de fin fint, kyss !
SMSA GÄRNA OM NI KOMMER PÅ NÅGOT, ELLER VILL TRÄFFA MIG OCH MATILDA!

tjenixen !

Publicerat: 2010-05-07/20:13:36
igår blev de ingen uppdatering som ni nog såg :p , för jag var med marcus, min bästavän. kommer bilder ! :D
& ja idag hade vi då frilufsdag, sög balle! men iaf, jag tänker inte uppdatera mer ikväll, för ska tälta med johan, lukas och norea. Så imorgon kommer säkert en hel del bilder :D
vi hörs, ha en fin fredagkväll, & glöm inte att det är FREDAGS MYS!
KYSSAR& SMSA GÄÄÄÄÄRNA! :D
BARA SÅ ALLA VET, SÅ ÄLSKAR JAG MARCUS MEST! FÖR HAN ÄR MIN BÄSTAVÄN. & HAN ÄR BÄST! , SÅ NI VET. ♥
I'M A SCATMAN

pluggar klart nu !

Publicerat: 2010-05-05/22:24:49
nu var svenskan över, ska bara läsa lite etik sen också. men de går snabbt :D & just nu sitter jag och snackar med en massa folk på msn, & ja, jag an berätta hur min dag har varit.
Mamma väckte mig försent & då tvingade jag henne att köra mig till skolan, jag menar, ofta jag skulle hinna fixa mig och sånt på 20 minuter. wellwell, hon körde mig iaf, och hade etik i max en halvtimme. därefter hade vi egentligen 3 timmars håla. Men vi övertalade lärarna att sluta, så de fick vi, fett chill, så stack hem & sen upp på väla med mamma. & jadu de blev några inköp :D & jag älskar min mamma mest, för hon är bääääst! <3
Grå tjocktröja
Vitt spetts linne
Vita mjukisbyxor & tjocktröja
/bikbok
Träningsbyxor - team sportia
Rosa linne- bikbok
kan också säga att de är en del av min outfit till min singel dans ;)
nu ska jag sitta vid datan lite till
pössss

pluggiiishar

Publicerat: 2010-05-05/20:24:52
tja! kom typ precis ut från duschen, sitter här med min proviva female, fett gött. & nu ska jag göra klart min svenska och läsa lite från etiken, så inte så jätte mkt, men uppdaterar senare, dååååååååå ska jag jävlar skriva ;)
pusssssss'

tja ! :D

Publicerat: 2010-05-05/17:03:11
ja, nu ska jag bättra mig och börja blogga igen, dock ska jag sticka på träning alldeles strax :D
så bloggar mer när jag kommer hem, har en hel del att skriva om
& JAG ÄLSKAR MIN TILDIS,
checka bara texten här nedanför, så sjukt söt är hon!
massa kärlek till min fina flickvän. :D
men hörs senare snyggingar,
köss'

jag älskar min nallis!♥

Publicerat: 2010-05-05/16:24:19
Natalie nordkvist, min egna flickvän! Du & jag kanske inte hade världens bästa början, hahaha. Nej absolut inte. Men allt efter ett tag så började allt bli bättre och bättre, kommer ihåg när vi träffades för första gången i gt vid affären, vi började prata direkt, sen flöt allting på, vi har gjort så många sjuka saker tillsammans, det är helt galet. Jag skulle inte klara mig en dag utan dig, vi har inte bråkat så direkt än och hoppas verkligen inte att det händer eller, för jag skulle gå under utan dig. Alla gånger du hjälpte mig me leo, & jag ringde dig & stor böla. Du kom till mig direkt, du är underbar, helt underbar. Du är inte lik någon annan vän jag någonsin har haft, du klår alla utan tvekan. Jag ville aldrig förlora dig, hahaha. Vi har till & me en egen låt ''helt galen i dig'', jag kommer ihåg när vi va hos leo & du & jag körde sånt bil spel & vi sög verkligen. Fredagen på ''påsjö'', så roligt. Även när vi fick vårt ryck klockan halv 12-12 på natten att vi var sugna på godis. Så vi tog din moppe och körde in till stan & handla godis, typisk matilda & natalie sak. De som e så jävla roligt me dig, du säger nästan aldrig nej till saker, utan du vill göra så mkt, & ja, jag e galen jag vet men du bara hänger på. Som att köra doggy i webben inför honken & leo & dom. Hahahah, asså förfan. Tror de va efter club monte vi började att umgås riktigt, & inte en ända gång har jag ångrat det, du & jag e moppe brudarna, kommer du ihåg när vi började att lära oss köra epa, fyfan va dålig jag va iaf. Men som vi har skrattat åt det sen efter, även andra kvällar i gt när vi bara har varit där, eller kvällen vid örby, vi körde hela vägen hem till mig igen för att hämta min kamera.. natten jag skulle köra hem till leo, för jag bara ville krama om han, du pratade med mig i telefon hela vägen när jag körde, jag skulle inte klara mig utan dig.. klart vi kommer bråka någon gång, men snälla låt det inte förstöra mellan oss, vill aldrig va din tidis. Lår det inte sluta som mig & ronja, för aldrig kommer jag hitta någon som dig. Du & jag ska kämpa tillsammans igenom allt, & du vet att jag finns för dig om det är ngt, du kan alltid prata med mig. Förlåt för jag brukar förstöra dina kvällar, tex. Valborg.. men jaa, lite skoj hade vi iaf. & 10000 miljoner tack för all hjälp den kvällen, inte alla som skulle göra de för sin kompis. Även i lördags när jag låg på sjukan, så kom du hit & att med mig i några timmar, det är skit tråkigt på ett sjukhus, men du & jag & karro gjorde de ganska skoj, hihihi jag e bäst på att åka i rullstol! (a) du & karro e bäst på att hjälpa mig smita från sjukan. Du är en helt underbar vän, natalie nordkvist. Låt oss alltid va vänner, utan dig går jag verkligen under.. du betyder sjukt mycket & jag älskar min flickvän mestaste! Förlåt för att jag kanske inte alltid har varit så snäll mot dig som du förtjänar, men vill inte att något ska hända nu.. för vi kan kämpa tillsammans. Du är bäst baby, / matilda olsson.

Till minne av Markus Pettersson ♥

Publicerat: 2010-05-04/23:33:36
Idag är det exakt ett år sen du lämnade jorden och flög upp till himlen, där din pappa också är. Jag kände inte dig så jättebra, vi hann träffas några gånger, och det är jag glad för. Du var en galet härlig kille, riktigt rolig också. Jag, du, Natalie och My hade väldigt kul under en viss sommar, minns att vi skratta och hade kul. Hoppas att du har det bra där uppe. Din humor är saknad !
Vila i frid Markus, vi kommer sen. ♥
Låtarna som påminner om dig,
de du hade på din begravning.
Forever young
Tears in heaven