sleeeeeeeeep time !

Publicerat: 2010-03-30/01:24:29

 kan säga att jag nt körde epa, haha!
var hos sebbe en stund istället med några.
chillchill.
godnatt alla snyggisar!
för nu ska jag äntligen sova.
hörs imorgon.
pusspuss'


GRATTIS !

Publicerat: 2010-03-29/16:49:46



idag är det din dag, hoppas du får de roligt och många pussar! Vet att du gillar bilden för du gillar att kyssa mig iiiiiiii, hahaha .. nej men seriöst, har så galet många roliga minnen med dig, & snart har vi kännt varandra i ett år. Kanon härligt, du är en av dom absolut roligaste jag känner, och trivs så sjukt bra med dig, alltid lika kul. Kommer du ihåg i tältet?, det är väl normalt att sola på en studsmatta. hahahaha.. ;) alla fester och vad finns de mer, skolan? fett kul att vi började i samma klass, men nu ska jag inte sitta här o skriva upp en hel bok om kysskvist och pussros minnen :D

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA JOHAN MALMROS.

du betyder vännen min.


helt sick !

Publicerat: 2010-03-29/16:35:56

tjena, vaknade typ för några timmar sen, helt sjukt vad jag sover länge ;o sov typ 12 timmar :s fattar inte hur jag kan sova såååå länge, men iaf, vaknade med värsta smurfrösten, så kan TYP INTE prata, så försök inte ens ;o tvilling stack precis typ, hade fett mysigt igår iaf, tack för de tvilling och jonte :) !
& just nu väntar jag på att Lasse ska komma hem så han kan köra mig till dansen (ska anmäla mig till sm, ääääntligen :D) senska jag till gantofta o köra epa hahaha, ni får veta hur de går senare ;) . men nu ska jag gå och göra v mig med min fräscha hosta, mmmmmmmh.
pusspuss'


TJA!

Publicerat: 2010-03-28/18:36:59

kom hem från min älskade flickvän för en stund sen, har sovit där i natt, festade och sånt mysigt i natt. roligt hade vi iaf, 

JAG ÄLSKAR MIN FLICKVÄN ♥

tack för igår allihop!


 
& nu sitter min tvilling bredvid mig, vi ska nämligen till ramlösa o käka hos jonte.
ska gå och fixa mig och sånt nu.
uppdaterar senare när jag kommer hem.
pusspuss'


vart var jag idag ? . .

Publicerat: 2010-03-23/23:01:35

. . jo det vet bara jag och min familj ;) . haha skoja, jag var faktiskt på ullared :D , fett jobbigt haha. hittade ett sånt skitfint linne, så fanns de bara förstora storlekar, de var nästan samma med allt, fett störigt :o
men de blev två grejer iaf.





everest jogging & en everest jacka :)

orkar inte skriva så mkt mer nu, för nu ska jag sova!
godnatt o köss :*


jag erkänner..

Publicerat: 2010-03-23/22:30:00



svar: jo okej, jag använder puder när det inte är sol ute (a) , det var ju bara sol ett tag, de är ju typ bara molnigt nu ju :( , men när solen tittar fram igen, så är de av med pudret, hihi (a).


nu är det dags..

Publicerat: 2010-03-22/23:36:35

att dejta kudden ;) , har suttit o kollat igenom lite gamla bilder, ganska kul, man har faktiskt förändrats en del, ni ska få se imorgon, om jag har tid (a) .. imorgon blir de ingen skola för nallis, utan någonting annat, suprice suprice! ;) . . men nu ska jag sova, sitter bara här o gäspar just nu haha, bjuder på en gammal bild med.
puss och kram ! :*



HISS !

Publicerat: 2010-03-22/23:14:56

NATALIE HISSAR!

Måste bara hissa en sak :o och det är vofflat hår!, det är snyggt och ger volym.

NATALIE ♥ VOFFLATHÅR


muuuu.

Publicerat: 2010-03-22/21:39:25

helt seriöst, det är fett tråkigt att komma på rubriker :o , och nu är jag på flipphumör, ! passa er !
haha nej, men seriöst, kom hem för typ 1,5 timme sen, och har duschat och sånt sheeaat nu haha . så nu sitter jag här med min proviva sak, mamma tvingar mig dricka den. de sägs att den är bra för järnet i blodet, så ja.. kanske blir mer hyper nu :D men jag klagar ju inte, den smakar hallon. *muuuuuuuuums* , men seriöst, vilken färg tycker ni min blogg ska ha? vet inte alls :( vit,svart,grå, brun, eller vadå?
nej nu ska jag nog ner o kolla på spårlöst, har ont i häcken, efter bussresan i lördags ;o
köööööössss




jag rekommenderar dom !


brb '

Publicerat: 2010-03-22/18:05:32

träning på g, kommer om typ 2 timmar eller något !
pussssssssssss


Dagens outfit!

Publicerat: 2010-03-22/16:07:44


måndag.

Publicerat: 2010-03-22/16:05:53

hallåja! kom hem från skolan för några timmar sen, har suttit o kollat på tv sen dess. Kollade på olika sorters flygolyckor, jag säger bara en sak, kontrollera flygplanen oftare!
aja, och ikväll blir de träning som vanligt med min lilla räka. & sen bara ta de lugnt antar jag.
men nu ska jag gå och vika ihop min tvätt. upptaderar senare!
pusspuss'


hmmm..?

Publicerat: 2010-03-21/14:46:08

Jag kommer verkligen inte på hur min design ska se ut :( vet bara att jag vill att den ska vara färgglad! Eller något med typ brun o vit.. men det är så tråkigt nu när de är ljust ute ;o aja, ska tänka på de lite till, och kanske fota lite ? . vad vet jag.. men ska göra v mig nu, för snart kommer Karro till mig, och vi ska bege oss till Gantofta :)
hör av mig senare,
pusspuss'



vad tänker du med?

Publicerat: 2010-03-21/13:05:52

Hejsan alla glada ;) det blev en lång dag igår kan ni tro, bussresan tog typ 4,5 timme, failade totalt igår, men hade ny koreografi, så tappade bort dansen, och det var sjukt halt på golvet när jag skulle stanna efter mitt springsteg ;o men aja, det slutade med en 10e plats iaf, för failade på 2nd try med -.- , men sånt är livet! Bättre lycka nästa gång, eller vad man brukar säga, ska dock göra min dans lite mer komplicerad, kännas att de behövs haha (a) . . men nu ska jag nt sitta här o skriva en hel bibel.
duschade precis och nu ska jag nog göra en ny header och möjligtvis en helt ny design, kände att jag var sugen på de :D , så får väl se hur de går, uppdaterar senare!
pusspuss'


lång inlägg!

Publicerat: 2010-03-19/20:54:14

hejsan allihop, nu blir det ett långt inlägg kan ni tro! efter skolan stack jag till väla och käkade med mamma. pasta sallad med kyckling *mums*  & min dricka ser väldigt läskig ut, :o men det är faktiskt bara äppeljuice, så bli inte rädda ;) & det blev ett inköp med!




Akut nya "dans-skor", för mina andra vita är sönder, r.i.p :(
en vit tröja från bikbok
& såklart gooooooooooodis till imorgon :*

efter väla så har jag bara varit med Amanda, men vi kom typ inte på någonting att göra, så ja.. nu ikväll har jag duschat och ska alldeles strax gå och lägga mig !

jo förresten, vi färgade ju Karro's hår igår, och här får ni se :D



fettttttttts snyggt tyckte jag iaf !

aja, nu ska jag inte skriva så mkt mer, detta inlägget får avslutas med en bild på min snuttis, Stampe. För att han är så fett söt :D
pusspuss'


sitter i skolan

Publicerat: 2010-03-19/10:13:13

Hejsan, sorry att jag inte uppdaterade igår, men min kusin fyllde ju år, så blev en liten suprice till henne. Färgade även hennes hår, så nu är hon blond, skitsnyggt! , kommer bild på de sen ;) för idag blir de många inlägg, tror jag, har en hel del att skriva. Och har en del bilder med att visa :D . . men sitter i skolan just nu, och har en lektion kvar (matte) sen ska jag till väla med mammis, och köpa en grej, sen kommer amanda till mig, hihi. skriver mer senare,
pusspuss :*


data lektion.

Publicerat: 2010-03-18/10:33:50

tjenatjena, sorry för att jag inte uppdaterade igår, men var fett trött.
fick väldigt bra kritik av min lärare på träningen igår, så jag hoppas på att jag inte gör några misstag nu på lördag, är riktigt taggad! .
men iaf, just nu sitter jag på min data lektion.
så jag skriver så fort jag kommer hem, slutar sent idag.
köss'
 


ingen skola idag!

Publicerat: 2010-03-17/14:13:27

hejsan allihop, blev ingen skola idag, vaknade med huvudvärk, så skippade skolan idag. Har bara tagit det lugnt nu ett tag, ska snart plugga lite engelska och arbetsmiljö, dööööö tråkigt, men måste ju göras!. Träning lite senare, måste verkligen träna idag, tävling på lördag ju. hihihi. hoppas det går bra för mig denna gången då, och att danshuset får många fina pallpriser, ;) ska dock bara tävla singel, denna gången, så ska ge allt nu. Ne nu jäklar ska jag nt sitta här och skriva värsta feta inlägget, jag uppdaterar senare, när jag gjort lite engelska :)
kösss'


Nä nu jäklar..

Publicerat: 2010-03-17/00:08:54

..blir de sängen för min del, är jätte trött! :o så nu ska jag bädda ner mig under täcket med min söta kisekatt, mmmmys :D

Men innan jag somar, så måste jag bara berätta att..



Jag och Karro tycker att superman är cool!
bluuuub, godnatt ;)


TIPS

Publicerat: 2010-03-16/23:30:03



lägg av pudern/brunkrämen, få färg istället för att få en snygg bränna till sommaren, jag menar, kolla vädret änu en gång, SOL . . få färg, det kör jag på just nu iaf, jag vill ha färg i huvudet. Dock solar jag solarium en gång i veckan, men ändå, testa!

Dagens outfit!

Publicerat: 2010-03-16/23:10:43




& sen min smäxiga, ridklädsel, vet att ni speciellt gillar byxorna, graow ! ;)


tisdag - en lång dag. !

Publicerat: 2010-03-16/23:01:30

Hallå allihop, idag har de flytit på en del. Så har inte kunnat uppdatera tidigare än nu.. hehe. Men iaf, skolan som vanligt, och idag på omvårdnaden fick vi mata varandra, kändes fett cp, menmen x)

 

& här har vi då bilder sen omvårdnadslektionen idag, dådå.
på första bilden är de Lukas och Kristoffer & andra är de Carolina och en mkt glad Sara :D

aja, efter skolan jallajallade jag mig ner till tåget, träffade även Sophia, så gick med henne hem, mkt fin pratstund, hihi.. & därefter skyndade jag mig hem till Karro, för att senare sticka till gården och rida, rrrr :D

dock ville inte Belinda stå stilla, så bilderna blev som dom blev ;)

 

Nelson och Belinda är skitsnygga!
Slänger också in en snygg bild till på busiga Belinda ;)
dock är den bilden inte tagen idag, men hon är så mäxig på den bilden :D



sen stack vi hem till Karro och krängde baguett, mumsigt ;) & sen var min mamma seg på att hämta mig, men kom hem iaf och fick duscha, äntligen. ! Ska bara chilla här ett tag till, sen nanna :D
kösssss'


[Slafensigoot]

Publicerat: 2010-03-15/23:44:20

lite smått tyska därja, själv hade man spanska, hehe! Nej men ni får en massa uppdatering imorgon, för nu ska jag få lite sömn faktiskt. Börjar ju tidigt imorgon :( och slutar vid fyra ngt.
aja, jag uppdaterar så fort jag kommer hem!. Och ni kommer dock få ett tips också ;)
GODNATT SNYGGINGAR!
PUSS


brb '

Publicerat: 2010-03-15/23:03:33

ska bara duscha en snabbis, sen uppdaterar jag lite till, har faktiskt lite till (a)
pöss.
lisen to this song, grrrr.


Dagens outfit!

Publicerat: 2010-03-15/22:59:39



Svarta leggins *stavning* - gina tricot
rosa tröja - jc
vitt brottarlinne - jc
klockan - ur& penn
armbanden - gina tricot

& jusste, efter jag solade innan, så hämtade mammis mig på knutan, sen stack vi till Ikea och käkade köttbullar, mumsigt, och sen in en snabbis på Väla, där jag då hitta min skönhet, äntligen en svart skinnjacka, från Camilla ;).



kyssssssssss'


I'm back again !

Publicerat: 2010-03-15/22:34:15

Kändes att det behövdes, händer ju sååå mkt just nu så de är ju inte sant!. Vet verkligen inte var jag ska börja haha. Ching Chong kines, som ni märkt med min blogg väldigt ljus! Visst gillade jag min andra design, men den var bara så mörk, och jag menar, kolla vädret ?!?!

VÅREN ÄR HÄÄÄÄR!





hahahah, ibland får man bjuda på sig själv jaaao (a)





Och idag, så har det hänt en hel del, faktiskt. Skolan först dådå, som då bara var en redovisning, dock gick det väl inte som planerat, men vi fick ett G iaf. Sen stack jag ner till skolsköterskan på sånthär hälsosamtal, måste bara säga att hon var fett chill, gillar henne till tusen!, ett stort plus till henne :D
Och fick reda på attjag har förlågt BMI, iiiiiiiii, men huvudsaken är väl att jag mår bra right? (a)
efter det, så stack jag och solade, mysssssssssssigt. Men det störiga är att man ser typ 150 ggr brunare ut där inne i solrummet än när man kommer ut ;|



kyssar!


*

Publicerat: 2010-03-08/23:45:43


söndag.

Publicerat: 2010-03-07/22:50:19

Hejsan allihop, just nu är jag riktigt seg på bloggen, tycker att det är seg att sitta vid datan på helgerna, eller iaf när man har något att göra på helgerna. Så från och med nu, kommer jag inte vara aktiv på fredagar och lördagar, om jag har något för mig. Så på söndagar blir de en full uppdatering :)

Fredag: Då kom min tvilling till mig, sen stack vi till Gantofta, på ett litet lan, spelade ett spel, som liknade cs, fett kul ! :D
Lördag: Skulle jag,Karro,Danne och Johan till Hässleholm, på en fest, men blev ju failat, så vi hade tänkt sticka till en annan fest, men den kom vi inte in på, för de var för fullt på festen, så jag och Karro stack till Ramlösa och hängde med några där. Kallt som attan var de, men men..

Idag så har jag tränat, har äntligen kommit på en liten del av min dans, fett nice !  och mkt power kommer det bli. Därefter stack jag och Karro till hennes hästar och red, och som sagt, jag har aaaaaldrig påstått att jag o Karro inte är galna, vi red med grimma och grimskaft i hagen, wiiho, kul hade vi :D fast det var ju ett litet problem att komma upp på hästen, men jag klarade det, hahaha..



pusspuss'


en vanlig lektion.. (a)

Publicerat: 2010-03-03/21:51:06






ALLT OP1C SÄGER ÄR PUSSSSSSSS


raaallååå

Publicerat: 2010-03-03/21:28:32

sen uppdatering i know ;)
skolan till 3, sen bussen hem och dirren till träningen..
massa pirruetter o mög, haha, lite virrigt för min del, men det fixar väl sig :D
& har duschat för en stund sen.
ska bara sitta här o dega tills sängen kallar ! :D

dagens outfit.


GODNATT ! :D

Publicerat: 2010-03-02/23:24:32

nu ska jag äntligen sova, blev lite sent idag..
menmen huvudsaken är att jag får sova.
puss o smek
sovgott! '


Hiss& diss

Publicerat: 2010-03-02/23:05:33



Jag vill hissa mig själv!

jag har faktisk bättrat mig med saker och ting.

◊ jag försöker lägga mig vid 11.
◊ jag har kommer i tid varje morgon till skolan!
◊ jag har börjat med mina järntabletter på allvar nu, (eftersom jag har järnbrist)
◊ jag har börjat med att skölja munnen med dentan, och hoppas på att inte få några hål i tänderna nu,
och man känner sig faktiskt fräsch i munnen ;)


Jag vill också hissa att snön håller på att gå bort, och att solen även tittade fram idag :D







jag vill dissa..

tidiga mornar

att det ska vara så svårt att komma på en koreografi

att allt har blivit såååå mkt dyrare, och vårt studiebidrag är det samma, rättvist? - nej!




det var nog allt.
kösssss



förresten..

Publicerat: 2010-03-02/21:03:11

innan jag går och hämtar min efterhängtade coca cola,
så vill jag bara säga de, att jag även gjort kategorier,
och så småning om kommer de finnas inlägg där..
orkar liksom inte sitta och mecka med det nu precis,
så de kommer efterhand,
nu ska jag hämta min goda coooooola
kyss o smek !


ord ord ord :o

Publicerat: 2010-03-02/20:58:29

gaaah, orkar nt mer engelska, bara fett dryyyyygt !
dom bår verkligen inte in i huvudet, jag ska kunna 15 meningar på engelska till imorgon, pallar inte ..
men jag kan ge er ett bra tips, det är ju inte så roligt att plugga glosor precis, därför finns det en hemsida, där du kan bli medlem, så skriver du in dina ord, sen kan du träna en massa där.

sidan heter

www.glosboken.se

jag rekommenderar den, !

& nu ska jag ner o hämta cooooooola,
annars kmr jag flippa snart, cola räddar allt! thihi (a)
skriver mer senare,
pusspuss'


tisdag.

Publicerat: 2010-03-02/19:50:05

tjenamoss, idag slutade jag lite sent, och därefter va jag ett tag med martin och karro, nicenice.. längesen man träffade lilla martin :D , mer har väl inte hänt idag..
& eftersom jag fick engelska läxa till imorgon, så måste jag verkligen plugga nu :o
men ni ska få höra många hissar! & kanske några dissar lite senare ;)
men nu måste jag pluggapluggaplugga!

dagens outfit.



pusspuss'


puss och godnatt.

Publicerat: 2010-03-01/23:28:36

nu ska jag sova, och imorgon, blir det nog en outfit.
och sen ska jag berätta tre stycken hissar på mig!
hissar mig själv denna veckan, men det får ni se imorgon ;)
dock kommer jag hem sent, men det får ni stå ut med,
för ska nog till stan och träffa lilla martin :D
wellwell, nu ska jag sova, för en gångs skull!
PUSSSSSSS'


thihihi.

Publicerat: 2010-03-01/23:13:51

här är den gulliga saken (a)
erkänn min bästavän är gullig :D
du betyder massssssooor marcus!


du är bättre än bäst! ♥

Publicerat: 2010-03-01/23:04:35

Detta inlägget vill jag egna åt en speciell person, en mkt speciell person, för utan denna personen hade jag lika bra kunnat hänga mig, dränka mig, alltså gå och dö. För jag är ingenting utan denna personen, inte ens ett dammkorn. Vi har nu varit vänner i ca fem år, tiden bara springer iväg, hinner knappt med, åren bara försvinner och rinner ut som sand. Tyvärr träffas vi inte så ofta, och det är en sak jag tycker borde ändras, för när jag är med dig, då kan jag vara mig själv, slappna av, prata om exakt allting, och jag mår så himla bra. Det är bara dig jag kan prata med om exaaakt allt, litar på dig till 110% , det betyder väldigt mkt för mig. Du är bättre än bäst, och jag kan inte fatta att det finns en person som är så bra som du. Det är så mkt jag vill skriva om dig, men det finns inte ord som kan beskriva hur bra du är, visst har vi bråkat, men du har aldrig svik mig. Du är så fett underbar på alla sätt, och det finns ingen bättre vän än du. Du har alltid funnits där, du ser direkt när det är någonting som inte stämmer, då frågar du genast vad som hänt. I alla lägen har du ställt upp.
Det jag vill ha ut med detta är att, till mig är du en äkta vän.
Marcus Tranebacke, min bästavän, jag älskar dig!


hemma från träningen!

Publicerat: 2010-03-01/21:11:13

jag lyckades dock ta mig hem, och snabbt gick de,
hade medvind nästan hela vägen från stan, så maxade
fett nice :D
men nu ska jag duscha, & suprice kommer senare,
eller ja suprice o suprice, en fett gullig grej ska ni få se på sen ! :D
graow.
puss så länge ! :D


köra moppe?

Publicerat: 2010-03-01/17:39:30

omfg, jag ska ut o köra moppe i detta vädret !
typ döda mig ?!, jag kommer inte till träningen på något annat sätt :o
måste sticka nu,
pusssssssss'


KLOCKAN !

Publicerat: 2010-03-01/17:14:24

wiiiho, ja, just nu sitter jag och testar mig fram på bloggen,
eller ja, jag gjorde en testblogg, thihi.
så nu ska jag faktiskt förbättra mina kunskaper!
& nu ska det inte vara såna här vanliga, tråkiga designer.
kolla t.ex klockan, på sidern
FETT COOOOOOOOL, det måste ni hålla med om :D
aja, nu ska jag fortsätta ;)

KYSSSSSSSSSSSSSS


måndag.

Publicerat: 2010-03-01/13:29:55

tjenatjena, orkade verkligen inte med bloggen i helgen,
blivit grymt tråkigt, så ja..
men iaf, slutade lite innan 12,
& nu är jag med Hampus,
jag uppdaterar senare. :D
pusspuss'