GODNATT!

Publicerat: 2013-01-31/23:13:15
Stack till barndansen vid kl 5, hade 3 lektioner & sen stack jag hem o käkade.
Efter det har jag bara snackat med Jaqline i 3 timmar nu & snackar fortfarande med mitt hjräta. 
Fattar inte var tiden tar vägen när vi pratar haha, sjukt..
Men nu ska jag sova.. tagga jobb imorgon!
Sov gott allihop :)
 

Gårdagens inköp

Publicerat: 2013-01-31/15:09:20

Hittade ett nytt snyggt halsband till Louis. Eftersom att det andra blivit så "risigt" när dom lekt..

Kommer från Grizzly
Trosor från Gina Tricot, in love!
Sen bytte jag även min kedja till halsbandet som jag fick av mamma.


31 januari

Publicerat: 2013-01-31/15:02:14

Hejsan, allt bra med er? Med mig är de bara bra! Igår hann jag inte uppdatera så får köra en snabb uppis om gårdagen nu...

Började med att jag följde med mamma o hämtade mormor för hon skulle klippa sig på Väla. Medan hon klippte sig, så passade jag på att hämta Natalie. Efter det lunchade vi o fixade lite. Köpte även lite. Visar de om en stund. Efter Väla så hade jag teknik träning med dansen. & efter det duschade jag o sen drog vi till Natalie o sen till Robbin i Kvidinge.
Där vi även gjorde en spontan tatuering.
Eftersom att vi känt varandra i 16 år, vi heter likadant och många trodde att vi va tvillingar när vi va mindre eller systrar, så gjorde vi denna.. :)

Sen åkte Natalie hem och jag stannade & sov där i natt.. Och idag har jag inte hittat på så mycket. Tar det lugnt just nu. Har barn dansen ikväll, annars händer väl inte mycket mer idag, för en gång skull, SKÖNT!! ;)


Min fina Louis <3

Publicerat: 2013-01-31/14:01:11


29 januari

Publicerat: 2013-01-29/13:11:04
Tjena! Vaknade för typ en timme sen. Louis och Eddis har faktiskt sovit med mig i sängen sen kl 7 imorse. & det var riktigt skönt med sovmorgon. Sovit i 12 timmar, så det behövdes nog, så mycket som jag springer på jobb och tränar.. Aja idag blir de jobb ikväll, men bara till halv 10, rena rama lyx dagen idag. :)
 
Anledningen till att jag inte uppdaterade igår va för att jag hade så sjukt mycket att göra hela dagen. 
Började med att jag jobbade från 6.30-15, efter det så hämtade Lasse mig eftersom att mamma hade min bil igår. 
Mös lite med hundarna när jag kom hem och sen bytade jag om, åt och packade väskan. Körde in till Lasses jobb, tvättade av allt salt på bilen och därefter solade jag en kvart. Efter det så blev de att jag stack hem och åt något snabbt och direkt till gymmet med Martin, Jonas och Alexandra. Härlig kväll! Därefter stack jag till Richard o snackade skit resten av kvällen. & sen åkte jag hem och sov. Så de va min dag igår ;)  
 
Bild sen första gången som jag "modellade" för Adam. 
 
 

Vad som hände igår och vad jag gjort idag..

Publicerat: 2013-01-27/23:11:51

Godkväll, igår kväll va jag på väla med Natalie, fixade äntligen min biljett till Schwitz. Åker den 28 mars till min fina Jaqline, längtar så otroligt mycket! 😃
Efter väla så gymmade jag med Martin. Sen drog jag och Natalie hem till henne o fixade oss, för att senare dra vidare till en fest i Kvidninge med tre andra. Men vi kände inte oss bekväma där så vi drog ut i stan istället. Men efter en stund stack vi till en annan fest fast med nästan samma folk haha.. Sen körde jag hem med ett stort leende på läpparna.

& idag har jag tränat och den nya dansen sitter hyfsat. Sen har jag bara tagit de lugnt hemma och snackat med Jaqline på Skype och nu ska jag sova.
Pussssss och godnatt! 😊

Bilder på mig och Natalie innan vi drog ut 😊


Gårdagens outfit

Publicerat: 2013-01-27/21:05:19


27 januari

Publicerat: 2013-01-27/12:48:34

Just nu...


26 januari

Publicerat: 2013-01-26/15:18:52

Tjena! Är just nu på gymmet med Martin. Glömde att uppdatera igår. Men de kommer en stor uppdatering när jag har gymmat. Puss på er :)


25 januari

Publicerat: 2013-01-25/14:22:13

Tjena! Idag är jag så sjukt trött så jag fattar knappt någonting här på jobb haha och kallt är de! -12 grader.. Har precis varit hos min näst sista vårdtagare.& jag slutar inte förrän om en timme. & då kan jag lova ett att jag ska hem och vila!
Hörs senare :)


24 januari

Publicerat: 2013-01-24/11:58:49

Godmorgon! Är så himla trött när jag vaknar, så jag ligger alltid kvar en timme extra. Men de tycker bara Eddis och Louis är mysigt. Skönt att jobba kväll ibland så man kan få sovmorgon. Jaja, nu ska vi pela oss ner o käka lite. Ha en bra dag :)


Hemma & dagens inköp

Publicerat: 2013-01-23/23:50:00

Godkväll! Va på Ikea o åt med mamma & efter det stack vi till Väla med Natalie och hennes mamma. Därefter blev det att jag o Natalie körde till stan för att kolla på en blus i rätt storlek som inte fanns på Carligs på Väla. & där hittade jag ett linne, men hittade även en söt topp från Bikbok. Därefter körde vi tillbaka till Väla o hämtade upp våra mammor. Skulle jag ha tränat men det blev inte så, så jag stack till gymmet istället o tränade med Martin. & mina armar är döda på riktigt, men det är ju så det ska vara ;) .. Aja nu ska jag o Louso mysa ner oss i sängen.
Sov gott allihop! 


Denna bilden är till dig Eva!

Publicerat: 2013-01-23/12:29:27

Ni som undrar varför jag bloggar så mycket om hundarna, här kommer svaret..
Jag startade bloggen igen eftersom att Edgar och Louis uppfödare vill följa deras uppväxt & självklart skulle hon få göra de.

& denna bilden är just till Eva. Ville visa Eddis öron. Nu har dom rest sig helt! :D


Matdags

Publicerat: 2013-01-23/11:25:38

Försöker med små kommandon & det går hyfsat bra. Tror nog att jag kan lära Louis att dansa med. Tror verkligen att jag valde rätt hund ;)


Eddis utan tratt

Publicerat: 2013-01-23/11:00:26

Nu blev de väldigt mycket bus när Eddis har tagit av tratten ;)


23 januari

Publicerat: 2013-01-23/10:32:00

Godmorgon! Var precis hos veterinären på ett återbesök med Eddis. Veterinären blev förvånad själv hur bra det såg ut, det brukade tydligen inte läka så fint. Så det är ju bra. Glad blir man :D nu har vi tagit av tratten och det är slut på ögonsalva. Så nu är Eddis överlycklig. ;)

Nya vikter!
Edgar: 2,4 kg
Louis: 1,9 kg


22 januari

Publicerat: 2013-01-22/10:42:54

Godmorgon, vaknade för en timme sen av att Eddis o Louis ville komma upp i sängen o mysa. Så nu har jag bara legat här i en timme med dom. Såna morgnar är härliga. Älskar när man slipper att stressa :)
Aja nu ska jag pallra mig ner o äta frukost :)


Lång dag!

Publicerat: 2013-01-22/00:25:32

Godkväll, körde till stan innan o hade en privat lektion med min tränare & passade även på att sola. Efter de så gymmade jag med Martin & fy vilken träningsvärk jag kommer att ha, känner den redan.
När jag kom hem tog jag en dusch o sen fastade jag framför tv'n. & nu kan jag knappt hålla ögonen öppna så nu ska jag verkligen sova!
Godnatt :)


Paus

Publicerat: 2013-01-21/13:53:25

Hej! Kom hem för lite mer än en timme sen. Hundarna blev så glada och busade rundor. Nu sover dom båda o mitt knä och min famn. Ska köra mot stan om ca en timme. Vad jag ska göra lär ni få se senare ;)


21 januari

Publicerat: 2013-01-21/09:18:22

Godmorgon! Hoppas att allt är bra. För med mig är det toppen! Är på jobb idag och slutar kl 12, skönt. Så hinner man få en del gjort idag. & idag vill jag helst slippa att springa ute, det är -8 grader idag, usch!.. Aja back to work, uppdaterar er mer senare ;)


Love love love

Publicerat: 2013-01-20/21:37:21

Detta är en sjukt bra dag! Dansen har börjat, jag får snacka skit med min bästavän och min låtsas pappa kom nyss upp med en semla. Mys kväll till max :D


Right now

Publicerat: 2013-01-20/21:06:55
Just nu snackar jag med min fina Jaqline på skype. Så mycket jag saknar den människan!!! Men så skönt att få prata om allt, så skönt att få skratta med någon som är lika knäpp som jag. :D

Min syster, min andra halva, min bästavän!
 
 
 
 

Dag 4 – mina mål/drömmar/önskningar

Publicerat: 2013-01-20/20:25:49
Hm.. Ja det är mycket som jag önskar och har som mål, tror att jag skriver de i punkter.


Finns bara en önskning jag har och det är att min mamma ska bli frisk, må bra och få leva det liv hon vill leva.

 
 
MÅL
 
Börjar med jobb och utbildning tror jag.. 
Mitt mål är att få jobba som ambulans sjuksköterska. Jag blev sååå inspirerad av min handledare som jag hade på praktiken i ambulansen i Ängelholm.
Jag hade även velat prova på att jobba som volentär, tror jag, är inte helt säker än. Men älskar att hjälpa människor.
 
 
Träning och dans:
Mitt mål inom dansen är att bli bättre såklart men även att nå klassen guld innan jag slutar med dansen.
Vill även kunna komma ner helt i spagat på båda benen men även splitt & bli lite vigare i ryggen. ;) 
Jag har ju mina mål på gymmet också, jag vill såklart bygga upp mer muskler och få en bättre kondition.
 
 
Edgar & Louis:
Min dröm är att dom ska lyssna väldigt bra och kunna vanliga kommandom som sitt,ligg , stanna, vacker tass osv. Har redan börjat lite smått och det går så bra. Blir så glad när dom förstår :)
 


DRÖMMAR
 
Mina drömmar är att jag ska komma in på sjuksköterske utb. i Kristianstad. Men samtidigt ha kvar detta jobbet jag har, vilket fungerar eftersom att jag är timmis. Efter att jag har gått utbildningen till sjuksköterska ska jag jobba i 1,5 år och därefter läsa direkt till ambulans sjuksköterska. Efter det hade jag gärna velat träffa någon, skaffa familj osv. Det ska även bli spännande att flytta hemifrån. Det är så mycket som ska bli roligt. Barn, boende, familj, jobb, sambo.. ja allt det dära ni vet :D
 
Nu tror jag att jag har fått med allt ;)

20 januari

Publicerat: 2013-01-20/18:26:28
Tjena, får nog uppdatera en del nu känner jag haha.. 

FREDAG:
I fredags började jag jobba kl 7 o slutade 14.30.. de var en väldigt jobbig dag, var mer död än levande. 
Skulle egentligen till Danmark och festa med Karro, men hon blev inringd på jobb. Så det slutade med att jag följde med till några vänner till familjen. Där Edgar och Louis även fått tre nya tjej kompisar. (En Papillon, en Papillon/Chihuahua och en Border collie). De va tredje gången de fått träffa varandra nu och Edgar är lite morrig mot dem fortfarande, men det går bra. När jag hade varit där en stund stack jag, My och Natalie till ett chillkrök, men jag stanande inte där så länge eftersom att jag var så himla trött. 

LÖRDAG:
Igår sov jag jättelänge, men det behövdes nog. Körde upp till systemet och handlade själv för första gången (läskig känsla haha).. Efter det klippte jag Louis klor och han är så duktig. Edgar har också gjort framsteg, han sitter helt stilla när man ska droppa hans öga. 
På kvällen kom Affe hem till mig så gjorde vi v oss för att sen sticka på vår kompis 18-års fest. Var där en stund och träffade en del vänner och därefter stack vi till ett krök i Kvidinge haha. 

SÖNDAG:
Idag vaknade jag hyfsat sent, åt frukost och myste lite med hundarna och sen drog jag till terminens första dans träning. SÅÅÅ härligt att vara tillbaka, har fullt med glädjande energi inom mig just nu. Bestämde nyss att jag skulle ha en privatlektion imorgon också. Är helt taggad inför alla tävlingar nu i vår. Jag ska verkligen ha min sista prick och gå upp i nästa klass. SÅ TAGGAD!
Just nu sitter jag o väntar på att maten ska bli klar sen ska jag bara ta det lugnt ikväll. :)
 
& såhär såg jag ut igår! :)
 

Godnatt!

Publicerat: 2013-01-18/00:05:27

Blev inringd på jobb innan. Så fick jobba kväll idag igen, så slutade för en timme sen, gissa vem som ska sova nu.. Upp tidigt imorgon för att börja jobb kl 7, love it.. Eller inte, längtar redan till lördag då jag kan sova ut. Sov gott allihop! :)


17 januari

Publicerat: 2013-01-17/10:53:16

Godmorgon! Vaknade för en stund sen. Sov länge idag, men jobbade kväll igår..
Jag o Eddis är fortfarande lite trötta så vi ligger kvar o myser i sängen, medan Louis är rastlös o leker med något.
Idag får vi se vad dagen har att bjuda på :)


15 januari

Publicerat: 2013-01-15/16:11:50

Idag är en riktig slappe dag, sitter just nu med Louis i knäet och spelar Sims. De va riktigt längesen :D

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1312099/images/2013/pic_50f56c9ae087c36fd02c7901.jpg" class="image">


Eddis operation..

Publicerat: 2013-01-14/16:41:37

Tjena, hämtade hem Edgar från veterinären för några timmar sen. Han har opererat ögat ju, och det gick jätte bra. Det är en aning svullet och han är trött, men annars mår han bra. Känns skönt att allt gick vägen, var så nervös imorse. :(


Kan inte sova!!

Publicerat: 2013-01-14/02:04:31

Kan verkligen inte sova! Så läste Sarah Tjulanders blogg. Herregud vilken härlig tjej och vilken glädjespridare hon är! Fick så positiva känslor inom mig, blev lycklig på något sätt. & jag vill resa utomlands nu nu nu! Festa, bada o sola o bara ha det bra!

Dessutom ska Edgar opereras imorgon vilket jag är lite orolig för, kanske därför jag inte kan sova? :( usch..
Hoppas inte att jobb ringer imorgon, då kommer jag att vara mer död än levande på jobb ju..
Får försöka att sova.
Sov gott allihop!


Myskväll

Publicerat: 2013-01-13/22:36:11

Undras om Edgar ligger skönt, han är som en bebis ;)


Presenterna

Publicerat: 2013-01-13/21:32:52

Här är de flesta presenterna som jag fick. Fick värmen del sprit och en annan sak. Bilden längst upp är allt jag fick av mamma o Lasse. Sen de där nere är saker jag fick av släkt o vänner :)


Outfits

Publicerat: 2013-01-13/20:41:00

Sen första outfiten är sen fredags och andra är från idag :)


Totten uppe och myskläderna är på.

Publicerat: 2013-01-13/20:35:02

Nu har alla gästerna gått, hundarna är trötta och jag bytte nyss om. Förkyld fortfarande men på bättringsvägen. Ska alldeles strax lägga upp två outfits och vad jag fått, så håll utkik ;)


13 januari

Publicerat: 2013-01-13/11:47:35

Hejsan! Hade en bra födelsedag, bjöd hem vänner på middag, drack, hade frågor och allmänt kul. Förutom att jag fick feber innan vi skulle dra oss vidare till stan. Så det blev inte speciellt mycket festande efter det.

Igår mådde jag inte alls bra, så igår bestod min dag av att mest ligga i sängen o vila o försöka bli frisk.
Det är en aning bättre idag, tur det för idag ska vi ha gäster :) tänkte även visa i ett inlägg lite senare vad jag fick i fredags men även sen av gästerna såklart :)

Bild från i fredags.. Har man inte shotglas så får man ta sugrör ;)


Sista kvarten som tonåring.

Publicerat: 2013-01-10/23:45:29

Nu säger jag godnatt. För imorgon är det en lite speciell dag för mig, imorgon övergår jag från tonåring till vuxen. Känns konstigt på något sätt. Tiden har gått så himla fort. Tankarna väller rundor i huvudet nu. Aja, sov gott! :)


Mys killen # 1

Publicerat: 2013-01-10/15:06:13

Någon gillar att göra kojor märkte jag..


Dag 3 - innehållet i min väska

Publicerat: 2013-01-10/11:09:00
Glömde ju helt bort dom här "dagarna". Men här fortsätter de! :)
 
Detta har jag nästan alltid i min väska. Men eftersom att jag inte använder min väska så mycket så var detta inlägget lite onödigt, men men här får ni de ändå :)
 
 

10 januari

Publicerat: 2013-01-10/10:36:18

Tjena! Vaknade vid 9, käkade frukost o gav hundarna frukost. Tog nyss undan min tvätt och ska börja städa soffan där uppe eftersom att vi satte ut den på blocket igår och där va redan en som nappade. Så han kommer redan ikväll, härligt! :) så de är vad jag ska göra nu.
& jag får hoppas att blogg appen fungerar lite bättre idag än igår ;)


9 januari

Publicerat: 2013-01-09/14:29:39

Tjena! Idag är allt bra med mig. Men tyvärr blev det inget jobb idag heller verkar de som. Men det gör ingenting, för mamma är hemma idag. Så vi tänkte gå ut en runda med grabbarna.
Har faktiskt börjat gå ut med Louis i koppel varje dag nu. Men han tycker fortfarande att det är lite för kallt, så det blir inga långa rundor. Duktig och framåt är han iaf. De fick dela på lite leverpastej till lunch för en stund sen..


Footner

Publicerat: 2013-01-08/16:30:04

Tänkte testa footner som ska göra fötterna "baby mjuka" sägs de, värt ett försök iaf. Så jag sitter med plastpåsarna på fötterna nu. Det är en kittlande känsla i fötterna haha. Ska sitta med dom i ca 10 minuter till. Resultat kommer ni självklart att få! ;)

(Bilden vill inte laddas upp, så nu struntar jag i den)


8 januari

Publicerat: 2013-01-08/13:49:55

Tjena! Idag mår jag nästan helt bra. & idag bryr inte sig Edgar om sin tratt, som ni kan se på videon under ;)
Vildingarna var ute på gården och härjade för en stund sen & innan de passade jag på att ta en dusch. Det verkar inte som att det blir något jobb idag heller, så går här hemma och pysslar lite. Julgranen åkte ut igår iaf, den va inte lika fin längre.
Ha en bra dag! :)


Edgar med tratt

Publicerat: 2013-01-08/13:37:46

Inget hindrar Edgar från att busa med brossan, fastän att han har tratt ;)


En fundersam Louis.

Publicerat: 2013-01-07/20:48:48

Louis får se videon som jag filmade på han och Edgar. (Videon under) han ser väldigt fundersam och nyfiken ut ;)


Louis & Edgar

Publicerat: 2013-01-07/17:32:28

Edgar vill ha Louis grisknorr o blir väldigt sprallig


7 januari

Publicerat: 2013-01-07/13:18:02

Hejsan! Idag är det en aning bättre med mig. Men inte så jätte bra med Edgar. Var hos veterinären imorse med honom. Eftersom att hans öga såg jätte konstigt ut. Veterinären konstaterade att det är något som heter körsbärsöga, som kunde förekomma på hundar som var under 6 månader. Så nu bär han en tratt som han redan hatar och är rädd för. Han fick även dropp till ögat som han ska få 4 ggr/dag. Jobbigt, men inget annat man kan göra :(
Så nu sitter jag i soffan med Edgar i knäet och en rastlös Louis bredvid.


6 januari

Publicerat: 2013-01-06/18:51:35

Hejsan! Bajs dag är det vad de är idag. Mår inte alls bra idag. & Jaqline är på väg till Schwitz igen, galet tråkigt!
Så det ända jag gjort idag är att köra henne till Malmö c. Nu ligger jag i soffan som sjukling med en sovande Louis i famnen.
Hoppas ni har en bra kväll iaf!
Puss på er


5 januari

Publicerat: 2013-01-05/15:13:00

Hej snyggingar! Igår var en helt otrolig kväll. Eftersom att Jaqline åker tillbaka till Schwitz imorgon och jag fyller år nästa fredag ville hon va med och fira mig lite i förskott. Så jag gjorde ett event på Facebook och bjöd in lite vänner på en middag. Men under veckans lopp kunde nästan ingen komma. Så jag och Jaqline bestämde oss för att äta på Haket sen ut. Så när vi väl kom till Haket, så ställer jag mig i kön, så puttar Jaqline fram mig & jag förstår ingenting. Men där sitter alla. En helt underbar överraskning. Kärlek till dom som var där. & jag har verkligen världens bästa vän. Jag älskar dig, Jaqline!
Efter att vi ätit blev det utgång med lite fler folk. Hes och trött är vad jag är idag. Men en rolig kväll hade vi iaf!


Hittat tillbaka till gymmet.

Publicerat: 2013-01-04/10:30:44

Hittade tillbaka till gymmet igår efter en månads uppehåll. Har inte kunnat gymma p.g.a att valparna har behövt väldigt mycket tid. Men bättre de. Körde armar, axlar och mage med Martin igår. Skönt, sen blev de såklart min efterlängtade stretching med.


4 januari - veterinärbesök

Publicerat: 2013-01-04/10:11:22

Godmorgon! Har nyss kommit hem från veterinären. Valparna har fått sin sista valpspruta & en kort undersökning. Allt gick jätte bra. Men Edgar var lite morrig när han skulle få sprutan.

Vägde även dom när vi va där.

Edgar: 1,9 kg
Louis: 1,6 kg

& såhär trötta blev dom efter sitt besök hos veterinären och åter igen nya intryck.


3 januari

Publicerat: 2013-01-03/17:00:32

Hejsan allihop! Hoppas att ni hade en bra nyårskväll. För det hade jag. Jag åt först gott gott med några tjejer, sen stack vi till lokalen och fixade det sista innan alla kom. Sen var de fest all night long.

(Till Eva, det gick jättebra för Edgar och Louis, inte rädda ett dyft. Dom sprang runt och lekte som vanligt. Så det är vi glada över)