två outfits

Publicerat: 2013-05-30/20:10:03



Stor update!

Publicerat: 2013-05-30/20:07:04
Hej mina vänner! Har verkligen haft fullt upp..

Tisdag: 
Jobbade återigen natt måndag - tisdag. Så sov fram till 2 tror jag det var, efter det blev det hund mys och sen stack jag upp på Väla med Emilia och för att växla pengar. Därefter stack jag till pappa för att sen åka till min syster o fika. Sen fram mot 8-tiden hämtade Karro mig och vi åkte in mot stan för att kolla på bio och äta kinamat. mysig dag.
 
 
Onsdag:
Mamma väckte mig vid 9 o jag gjorde v mig för att sen åka med mamma till mormor. Vovvaran fick även följa med. Stannade hos mormor till halv 2, men var även på tomatenshus. 
När jag kom hem hoppade jag in i duschen för sen skulle jag hämta Emmelie på Väla o sen vidare till Malmö för vi skulle hämta Jaqline. ( ÄNTLIGEN !! ) Kramade henne hur länge som helst. Saknat henne så sjukt mycket! 
Men innan vi skulle hem skulle vi kolla på HIF-MFF. Helt okej match, men det blev kaos efter istället.
Körde hem vid halv 11, lämnade Emmelie på knutan och plockade upp Jaqlines mamma o hennes kompis. Sen bar det hem mot Jaqline och sov där.
 

IDAG:
Vaknade hos Jaqline vid halv 9. Åt frukost och Jaqline packade. Sen bar det av mot stan för att Jaqline skulle ta bussen upp till Jönköping. Så jag körde hem, gick ut med killarna en stund och sen sov vi ungefär 2,5 timmar, tills mamma kom hem. Därefter gjorde jag v mig och stack till Emilie för att senare dra vidare till stan för att kolla på alla fina som skulle till balen. Hittade dock inte Matilda eller Frida som jag skulle titta på, så besviken.. Men där var tyvärr för mycket folk :( Fick dock en bild från fin fina Matilda, så vacker!
Missade / skippade även träningen idag, eftersom att jag ska jobba natt i natt.. Ser faktiskt inte framemot det, ska jobba 4 nätter nu.. :( man ska inte klaga. Men ni får ha en bra kväll!
puss
 



Valpträffen i bilder

Publicerat: 2013-05-28/01:04:00
Det var inte så lätt att ta bilder med iphone, och vissa blev helt suddiga. Men ni får en hel del ;-)
Jag kan även berätta att, hon som är med på flest bilder är uppfödaren till alla dessa sötnosarna, fina Eva! :-)

Veterinären + operation

Publicerat: 2013-05-27/22:55:43

Godkväll! Det har gått jättebra idag. Hämtade vovvarna runt kl 4. Vovvarna var helt utslagna. Louis fick dra ut två tänder medan Edgar bara hade en att dra ut. & Edgars öga är lite svullet, men det är som det ska vara. Så nu är de dropp i ögat och tratt för honom i 10 dagar.
Ikväll har jag bara sovit en stund till, med dom utslagna små grisarna, eftersom att det blir jobb i natt igen. Såå trött. Men är ledig imorgon, så får tänka på de. Tänkte lägga upp bilder sen valpträffen o möjligtvis lägga upp ett kort klipp också. Har nog tid under natten, lugnt schema i natt verkar de som ;)
Sov så gott kära ni!


27 maj

Publicerat: 2013-05-27/15:46:47

Hej! Slutade ju 7 imorse, haft en väldigt skönt natt utan stress men ändå haft att göra.
När jag kom hem åt jag frukost och bytte om. Sen körde vi upp med Edgar till veterinären, eftersom att det sr operation för honom idag. Vi tog även upp Louis & snällt nog tog dom in honom med för att dra ut mjölktänderna. Bra att allt blir gjort på samma gång.
Sen kom jag hem och jag slocknade direkt, hade ju varit vaken ett dygn så var mer än trött. Är fortfarande väldigt trött. Jobb ringde o väckte mig för ca 1 timme sen.. Kul när man jobbat natt. Sånt man får ta, ska snart upp i hämta godingarna, väntar just nu bara på Lasse :)
Kram


Lång dag..

Publicerat: 2013-05-26/23:42:00

Godkväll mina vänner, hur har ni det? Jag har det bra, är dock lite trött.
Mamma o Lasse sov över på de nya hotellet uppe i Ullared i natt. Så jag har passat djuren, mysigt. Men iaf, eftersom att mamma inte ville ha något på morsdag, så bakade jag en smarig kladdkaka istället, gulligt va? :)
Efter det kom Hampus till mig, jag gjorde v mig o sen bar det av mot Sjöbo för en valpträff. Så kul och mycket bus. Ni ska få se mååånga bilder imorgon.
Stannade i Sjöbo till ungefär kl 6 & sen blev de drive in på dronken på vägen hem. När jag kom hem vilade jag en halv timme. & sen var det bara upp o hoppa, för nu är det jobb dax i natt igen.
Kommer bli en tuff natt, är redan trött..
Jaja, godnatt alla fina läsare!
Love


26 maj + igår

Publicerat: 2013-05-26/10:25:39

Godmorgon! Vaknade för en timme sen ungefär. Gick ut med hundarna direkt och sen gav jag dom frukost och sen åt jag själv frukost framför tvn. & nu har jag fastnat här & kollar på "so you think you can dance". Ska snart slita mig här ifrån och hoppa in i duschen.

IGÅR.
Var jag hos Matilda på sjukhuset o hälsade på. Senare på kvällen kom Martin till mig o vi gjorde pizza, gick en låg runda med hundarna o snackade o lite så. Mysig kväll helt enkelt :)


24 & 25 maj

Publicerat: 2013-05-25/12:36:14

Tjena! Jobbade natt igår, därför var jag trött och orkade helt enkelt inte blogga. Sov iaf till kl 3 igår. Sen blev de väla en snabbis för att hämta en klänning som jag lämnade hos en sömmerska & tog även en fika med mamma. Sen blev de gymmet med Martin o Jonas nästan hela kvällen. Därefter stack jag ut med Karro för att kolla på streetrace, men det blev inte så mycket av de så vi drog hem o mös med vovvarna o hade girltalk istället.

Idag vaknade jag o Karro runt halv 10 tiden tror jag. Käkade frukost och sen skulle hon iväg o jobba. Så jag passade på att gå en runda med vovvarna o när jag skulle fota så lyckades jag tappa mobilen i asfalten och fick en spricka på baksidan.. Typiskt! :( skit i de, ligger just nu i soffan med vovvarna. Dom är helt utslagna efter rundan haha.
Blir att sticka iväg till Matilda en sväng lite senare.
Puss o kram


23 maj

Publicerat: 2013-05-23/17:21:57

Hej! Just nu är kagg väldigt trött. Vaknade runt halv 10 & låg kvar en stund med Eddis o Louis. Därefter gick jag upp o åt frukost o gick sen it med hundarna. Efter det dammsugade jag nedervåningen. Sen fick jag hoppa in i bilen o hämta mamma på lasarettet, & sen ner på knutan för att köpa biljett till Jaqline. Så att det inte blir en massa kludd när hon ska åka från Kastrup till Malmö på onsdag. Tänk att de bara är några dagar kvar, underbart!
Efter att jag fixat de körde jag hem mamma och sen hade jobb ringt mig två timmar innan o berättat att de va möte. Smart.. Eller inte, men fick sticka dit o va hemma ca 4 igen & åt min lunch o nu ligger jag här i sängen o tar de väldigt lugnt. :)


Regn regn regn

Publicerat: 2013-05-22/21:49:27

Tjena! Varit med Emilia nästan hela eftermiddagen. Sen blev det träning med dansen nu på kvällen. & direkt när jag kom hem så gick jag ut med vildingarna i regnet. Mysigt men blött. Det va dock inte så populärt från Edgars håll, men Louis brydde inte sig. Han ryker alltid om att vara ute o gå. Så nu sitter vi här i soffan o kollar på efterlyst i väntan på att mamma o Lasse ska komma hem :)
Puss


Mega uppis!

Publicerat: 2013-05-22/12:53:30
Hej mina vänner! Jag har helt enkelt inte orkat blogga. Så nu kommer ett bombnedslag med bilder och texter. ;)
 
Söndags: 
Sov jag ganska länge efter kvällens/nattens hemfärd. Fick även reda på att jag kom på en 9e plats på SM. Helt okej, men kunde som sagt gjort bättre ifrån mig :) Får se om jag lägger upp någon video, har knappt tittat på dom själv än haha.. Aja i söndags sov jag läge som sagt och därefter förljde jag med mamma o Lasse till tomatenshus för att köpa tomat och gurkplantor. Därefter åt vi lunch på Väla och sen var jag bara hemma och tog de lugnt resten av dagen. 
 
 
Måndags: Sov lite längre än vanligt, för hade inte fått något jobb. Så pysslade lite här hemma & gick ut med vovvarna väldigt många rundor, de va uppskattat. För hur härligt är det inte nu när rapsen är gula. De är så fint och hur mysigt som helst. Då är de faktiskt positivt att bo utanför stan. Jag hann även med att tvätta bilen och köra ett gympass (rygg & biceps) innan jag hämtade Lasse. Sen hände inte så mycket den dagen. :)
 
 
Tisdags: Inget jobb då heller. Pysslade åter igen här hemma lite, man hittar helt enkelt alltid något att göra haha. Mot 1 tiden körde jag in till Lasses jobb för att byta bil och därefter till lasarettet för att hämta mamma. Därefter var jag ute med vovvarna o sen vilade vi. & som varje tisdag var vi först ute i skogen och sen på valpkursen. Igår var sista gången och vi hade en inkallelse-tävling där Louis kom 2a faktiskt. Han såg så lycklig ut när han fick springa haha. Underbara hund. & vi hade även en slags stafett där vi hade tre "stationer". På första stationen skulle hunden sitta, andra skulle hunden ligga och sista skulle vi "tappa" godisen och hunden skulle ha ögon kontakt med oss innan dom fick ta godisen & sen skulle man springa tillbaka. Därefter fick vi diplom o så. Instruktören tyckte att jag hade varit en kämpe med Louis eftersom att han varit så kaxig och inte skulle lyssnat, men jag hade knäckt honom och lyckats får honom till att lyssna. Så glad att jag gick valpkursen med honom. (Ska som sagt göra ett inlägg med vad vi lärt oss.)Både jag och mamma funderar på att gå på någon mer kurs faktiskt :)
yes, annars efter valpkursen var jag på gymmet med Martin och Jonas. Tränade bröst och triceps. Sen blev det hem och ta de lugnt bara :)
 
 
 
IDAG: Vaknade och hade återigen inte fått något jobb. Men idag var det mindre skoj för Eddisen. För idag var det återigen ett besök hos veterinären eftersom att Eddis har fått körsbärsöga igen, fast på andra ögat. :( Så det blir operation på måndag & då ska veterinären även dra ut mjölktänder som han inte har tappat. Stackars Eddis :( Bara det blir bra så är vi glada. 
Just nu sitter jag bara här, ska strax ner o äta lunch och göra lunch till sömntutorna. :)
Ha en bra dag!
 

18 maj - disco SM

Publicerat: 2013-05-18/20:54:48

Tjena! Idag har det varit en väldigt lång dag. Började med att två stycken strök sig i min klass. Så det blev semifinal direkt. Fick vänta i 5 timmar på att jag skulle in o dansa min första rond. Kändes bra när jag dansat men jag kunde haft mer energi. Det slutade dock för min del o omdansen. Men är nöjd ändå. Två äckliga skoskav fick jag med mig hem iaf haha.. Nu är vi iaf på väg hem :)


Outfit

Publicerat: 2013-05-17/20:30:17


I Västerås

Publicerat: 2013-05-17/18:46:23

Tjena! Vi kom fram runt kl 1 till arenan. Stannade där till kl 5 ungefär & kollade på gruppdiscon och disco freestylen. Sen stack vi till hotellet o checkade in, duschade och gjorde v oss. Nu är vi på väg till en restaurang för att äta med några. Hoppas ni har en bra fredag kväll. För de har vi, runt 20 grader har vi här uppe. Hur bra som helst :)
Puss o kram


New in

Publicerat: 2013-05-17/11:57:32


Godmorgon!

Publicerat: 2013-05-17/08:41:26

Godmorgon mina vänner! Sovit gott? De gjorde jag iaf. Dock blev det inte så jättemånga timmar. För nu är jag o Lasse på väg till Västerås, eftersom att det är disco SM hela helgen. Ska bli så kul :)
Jag körde till Lagan rasten. & så sträckte vi på benen o gick på toa, så nu kör Lasse o jag passar på att vila :)
Ska även visa er vad jag köpte igår med lite senare.
Ha en bra dag :)


16 maj

Publicerat: 2013-05-16/17:24:06

Hej! Vilket härligt väder vi har idag. Dagen började med att jag gick ut med vovvarna o sen åt frukost. Efter det stenade jag lite till på min dräkt och sen hämtade jag mamma på lasarettet vid 2-tiden. Därefter stack vi till väla en stund för jag skulle kolla på ETT linne. De slutade med att jag hittade hur mycket som helst, men de linnet jag ville ha följde inte med hem haha. Så kan det gå. Visar er sen! Helt kär i ett par shorts jag köpte.
Kom hem för en stund sen och nu ligger jag i soffan o tar de lugnt. :)


Outfit

Publicerat: 2013-05-16/17:13:27


Godmorgon

Publicerat: 2013-05-16/10:26:22

Godmorgon! Vaknade för en stund sen. Tog ledigt idag, behöver de. Kände mig inte alls bra i kroppen igår. Nu har jag fått sova ut och de va väldigt skönt.
Ska nu gå ut med vovvarna tänkte jag o sen äta frulle.
Hoppas ni får en bra dag :)
Kram


14 maj

Publicerat: 2013-05-15/22:16:46

Tjena! Vilken dag. Det har varit idag. Jobb 6.30-15.30, sen hämtade jag mamma på lasarettet och därefter körde jag hem och gick en jäääättelång runda med vovvarna, vi var ute en hel timme o de fina vädret. Efter det blev det sista träningen innan SM. Så nu är jag mer död än levande. Så nu tänkte jag o Louis gå o lägga oss.
Godnatt :)


Gårdagen

Publicerat: 2013-05-15/07:22:00

Tjena! Igår jobbade jag 6.30-12, därefter stack jag hem snabbt o gick it med vovvarna o sen kom Lasse o hämtade mig. Skulle på delegeringshuset i Maria Park. Hade en föreläsning på 2 timmar o därefter ett prov. Tror att jag klarade det, kändes så :) därefter hämtade mamma mig med vovvarna o sen körde vi direkt ut till Bruse skog och gick som varje tisdag innan valpkursen. & SÅÅÅ DUKTIG Louis var igår. *stolt matte*, igår kunde jag gå runt honom när han la ner utan att han reste sig. Så glad! :) senare på kvällen tog jag det bara lugnt.
Just nu jobbar jag igen som vanligt.
Ha en bra dag! :)


14 maj

Publicerat: 2013-05-14/23:40:34

Så j*vla arg så tänker inte ens uppdatera idag.


Fridans - disco, på uppvisningen.

Publicerat: 2013-05-14/23:29:17

Videon är lite suddig, men hoppas att ni ser ändå :)


Godnatt!

Publicerat: 2013-05-13/22:23:38

Godkväll! Efter jobb gick jag en runda med hundarna & vad imponerad jag blev. Louis skällde inte en ända gång på hela rundan. Duktigt. Sen la vi bara o mös i soffan fram tills jag tog mig o kragen o körde till gymmet o gymmade med Martin o Jonas. De blev ett bra rygg, biceps o underarm pass idag. Skönt! Vill komma igång igen.
Men de får bli nästa vecka när alla dans tävlingar är över.
Nu ikväll hämtade jag o Lasse en bil bara & nu ligger jag i sängen o ska sova. Så godnatt snyggingar! :)


13 maj

Publicerat: 2013-05-13/12:30:57

Hej! Igår hade vi ju uppvisningen som ni ser på videon i inlägget före. Hur nice blev inte den? ;) sen var det även lite klubbteävlingar. Dock vet jag inte vad som hände, fick blackout och var helt trött. Så de gick inte så bra, men de va ju ingen riktig tävling som tur va. :)
Idag är jag på jobb igen, & är hur trött som helst, vill bara hem o vila.
Jobbar några timmar till.

Här får ni även en outfit från i fredags innan jag skulle till Mille :)

Puss på er!


Dansuppvnisning - James Bond

Publicerat: 2013-05-13/04:57:11


På väg hem..

Publicerat: 2013-05-11/19:34:27

Hej! Nu har jag precis varit på mitt andra genrep. SÅÅ kul det ska bli imorgon, längtar så mycket!
Medan jag hade genrep passade mamma o Lasse på att gå i skogen med vovvarna, så nu är vi alla på väg hem igen. Ikväll blir de nog girltalk o mys med Karro.
Ha en bra kväll ;)


11 maj

Publicerat: 2013-05-11/16:00:08

Hej! Igår blev det att jag va på födelsedags fest hos Mille. Men var inte där så länge, var ganska så trött.
Idag har jag haft genrep för barnen och fick även en present från chefen som tack för att jag hjälpt till, gulligt :)
Nu ligger jag bara o segar i mammas säng med Louis bredvid inför nästa genrep. :)


Louis VS Ronny räv

Publicerat: 2013-05-10/15:51:58

Hej! Idag har de inte varit en bra dag på jobb.. Snarare en av dom värsta dagarna på jobb.. Jäkligt skönt att vara hemma nu iaf.
Var ute med vildingarna när jag kom hem o nu ligger jag bara o segar med Louis i soffan. Ska ta de lugnt ett tag till iaf :)


Härlig dag

Publicerat: 2013-05-09/22:55:18

Hej! Slutade vid kl 3, & jäklar vilket ösregn vi haft hela dagen.. Tur att jag hade regnjacka med mig. Även om den inte hjälpte speciellt mycket haha, var genomblöt när jag hade cyklat min första runda. Nog om jobb!
Det blev en fika på Ikea med mamma o Lasse efter att jag slutat, sen körde jag till Billesholm för att köra Hampus och två andra till Ängemholm. Efter det stack jag hem och tog de lugnt. Senare gick jag o Lasse en runda med busarna o nu ligger jag i sängen med en väldigt busig Louis.
Nu ska jag sova iaf, jobb imorgon igen.. ZzzZz.. Godnatt :)


9 maj

Publicerat: 2013-05-09/07:42:42

Hejsan hoppsan! Idag är en röd dag men jag jobbar ändå, lite ob på de skadar ju inte heller hehe ;). Började för lite mer än en timme sen. Har en lugn morgon men en springig eftermiddag känner jag. Nog om det.
Igår va jag på dansskolan nästan hela kvällen. Vi tränade på uppvisningen & den kommer bli så grym! Hihi.
Ha en bra dag, puss


8 maj

Publicerat: 2013-05-08/08:19:20

Godmorgon! Denna natten gick väldigt fort, vilket är skönt. :) och jag är sååå glad att jag inte jobbar dag idag. Som det öser ner. Bättre o ligga inne i sängen med två mysiga vovvar o höra regnet på fönstret. Jaja, nu tänkte jag sova en stund.
Kram :)


7 månader

Publicerat: 2013-05-07/22:08:47

Tänk vad tiden går fort, idag är våra sötnosar redan 7 månader.


Skogen o valpkurs

Publicerat: 2013-05-07/20:22:25

Tjena! Har för det mesta tagit de lugnt idag. Men har även varit i skogen med mamma o vovvarna o gått innan det var dags för valpkurs. Det fick bra idag. Vi prövade att vara långt ifrån varandra. & det var inget bråk överhuvudtaget, istället saknade dom varandra.
Har även börjat släppa lös hundarna i trädgården & det fungerar bra än sålänge. :)
Ska strax iväg till jobbet igen, för att jobba ytterligare en natt. :)
Kram på er!


Godmorgon fast godnatt!

Publicerat: 2013-05-07/07:48:44

Nuu ska jag äntligen få sova. Det har varit en väldigt lugn natt, skönt när man har världens träningsvärk i benen. Men samtidigt vill man ha mycket att göra, för att tiden ska gå snabbare. Nog snackat om jobb, "godnatt" :)


6 maj

Publicerat: 2013-05-06/17:37:55

Hej hopp, idag blir bloggen tråkig. För mitt dygn består mest av jobb. Började halv 7 imorse o slutade halv 3. Sen har jag varit ute med vovvarna, solat lite o nu ligger jag här, i min underbara säng. Ska vila nu, för i natt blir de jobb igen. :)
Puss o kram


Ikväll..

Publicerat: 2013-05-05/23:03:00

Godkväll! Efter träningen gjorde jag mat o sen åt vi de. Efter det gick jag ut i trädgården o klippte av en massor med grenar från en buske som vi ska ta bort. Tog en stund. Sen blev det en långrunda med vovvarna innan dom fick bada. Så nu har dom sprungit runt o morrat o busat.. Lägger nog upp videon tror jag :) nu ska jag ta något att dricka sen blir de sängen, för imorgon väntar jobb.. Usch, blir bara trött när jag tänker på de :/
Jaja, godnatt!


Finns inget bättre än dans!

Publicerat: 2013-05-05/16:16:42

Tjena! Har precis varit på dansskolan o tränat. Sååå död jag är, vilket pass vi hade idag, helt galet. Detta passet va verkligen något att bita i, kanske syns på bilden haha?. Såhär slut och såhär mycket mjölksyra har jag inte haft i mina ben på väldigt väldigt länge. Känns så bra att gå ut från danssalen och veta att man gjort sitt bästa. Att ens tränare kan va så bra på att göra så att man orkar in i det sista. Tagga SM nu!
Jag bara älskar detta. & jag vill inte veta hur "bra" det kommer kännas imorgon haha ;)
Detta borde man göra oftare :)
Nog om de, nu ska jag köra hem o fixa maten.
Kram!


Gårdagen

Publicerat: 2013-05-05/11:24:33

Hej! Igår va en bra dag. Efter att jag o Lasse varit på tre timmars hund teori så blev de lunch och sen en massa mys med lolo. Efter det åkte jag o Mille upp på väla & bokade en resa till Turkiet, fett nice! :D efter det blev de hem snabbt och "piffa" till sig. Därefter åt jag på hampan med Matilda och hennes pojkvän. & senare på kvällen drog vi till en fest o kollade läget & sen slutade det med att Hampus hämtade mig o jag sov här. Är fortfarande kvar o ska väl hem om en stund. :)
Hoppas att ni haft en bra helg!


4 maj

Publicerat: 2013-05-04/10:12:00

Godmorgon! Nu är jag helt utvilad, så skönt! Va ju på valpkurs igår & de va bara kaos. Louis ville inte jobba med mig, så mamma fick ta honom o jag tog Eddis. Sen började Louis o Eddis bråka som bara den, vet inte vad det var med dom... :( innan valpkursen var vi ute i skogen o det va väldigt populärt som vanligt.
Både Louis och Eddis fick som första fästing igår. Gud vad snälla o lugna dom va när vi skulle ta bort dom.
Senare på kvällen träffade jag Frida i stan på ett glas o hade girltalk. Mysig fredag.
& nu ligger jag o Louis kvar i sängen o bara myser. Ska strax upp o äta en go frulle :)
Ha en bra dag alla fina läsare! :)

 


Barfota

Publicerat: 2013-05-03/15:37:58

Hej! Nu är jag hemkommen från jobb. Sitter ute i solen med mamma o vovvarna o äter glass. Go fredag :)
Snart är de valpkurs :)


3 maj

Publicerat: 2013-05-03/06:19:32

Godmorgon! Vilket underbart väder vi har denna morgon :)
Sitter o äter frulle just nu & ska köra mot jobb om en kvart. Sista jobbdagen denna veckan, sååå skönt! Längtar redan till när jag ska sova & få sova lite längre.
Nu måste jag skynda mig lite.
Hoppas ni får en bra dag!
Puss o kram :)


Solsken

Publicerat: 2013-05-02/16:13:32

Tjena! Slutade för 1,5 timme sen ungefär. Stack hem o gick ut med vovvarna, sen va vi ute i solen på gården en bra stund med. Sen kom mamma & nu sitter jag i min säng med vovvarna o kollar resor :)


2 maj

Publicerat: 2013-05-02/12:42:05

Hej hopp! Idag är jag lika trött som igår. Borde verkligen försöka att gå o lägga mig i tid. Slutar en halv timme tidigare idag än vad jag skulle, skönt!
Ska även försöka träna med Louis o Eddis idag när jag kommer hem.
Ha en bra dag! :)


Trött tjej, mysig vavva.

Publicerat: 2013-05-01/22:27:47

Hej! Direkt när jag kom hem somnade jag ända tills jag skulle träna. Rätt skön träning, men så jobbigt att träna när man är så trött. Är väl antagligen inte helt återställd sen nattpasset + att jag haft mycket att göra på jobb idag.
Nu ligger jag och Louis helt utslagna i sängen. Mamma o Lasse har varit hemma hela dagen idag ju, så båda vovvarna har nästan varit ute hela dagen.
Usch, nu är jag riktigt trött. Upp o jobba halv 7 imorgon, härliga tider ;) eller kanske inte.
Natti natti.


1 maj

Publicerat: 2013-05-01/07:56:54

Hej alla fina och bakis människor! Vilket härligt vår väder vi har idag. Solen lyser och hur härligt är det inte att höra fåglarna kvittra? Då är det rätt skönt att jobba ute faktiskt, dock blåser det lite kallt i vinden. Jaja, nu ska jag jobba vidare, ha en bra dag :)