dont hurt me, no more

Publicerat: 2010-11-30/16:50:37
Tänkte visa er hur mysigt jag har det just nu, lyssnar på mysig musik och väntar på X , även om jag är sjuk, så ja :) ska även göra klart min läxa + göra en design, btw, vad sägs om en ny design snart? börjar faktiskt att tröttna på denna.. ;) men ser det inte mysigt ut? jag bara älskar ljus!

Dagens låt !

Publicerat: 2010-11-30/16:29:20
What is love - Haddaway

Svara gärna på min fråga (a)

Publicerat: 2010-11-30/15:48:33

Jag såg just detta.. & varför är hon det? och för hur mycket? :o :(

kallt? "nejdå de är sommar!"

Publicerat: 2010-11-30/14:55:46
tjaaa, idag var jag bara i skolan och gjorde nationella i engelska, de var sjukt svårt! så tror jag failade ganska stort höhö, aja sen tog jag bussen hem, för jag är fortfarande sjuk, och pallar inte sitta i skolan då, även om jag ska dit imorgon hehe, på vägen hem såg jag även att ponny'sarna var ute i hagen, och var var tvungen att stanna en stund saknar min söta tingeling väldigt mycket :( hade ganska roligt på hoppträningarna :) hehe.. hade som sagt varit kul att börja rida igen, men har tyvärr inte tid :/ aja.. nu ska jag byta om och sätta igång med en design :)

kall och frusen

Publicerat: 2010-11-29/23:26:21
nu är de lägg dags, skulle egentligen påbörjat min naturläxa, men icke, fb och msn tog över! så nu blir de gosa ner sig i sängen med dubbla täcken och smsa med X , & förresten de märks att bloggen är igång igen, statistiken har ökat, härligt! men nu säger jag godnatt och pusss ! ;)

Mitt andra hem - Danshuset

Publicerat: 2010-11-29/21:36:37
Kom hem för en stund sen, var i mitt andra hem, danshuset.. härligt härligt! fast som sagt var inte med, men blev verkligen sprallig i benen! Fotade till skol-projektet, tror de blev några bra bilder iaf ;) & nu ropar min söta låtsas pappa på mig, så nu är de våfflor som gäller, har liksom inte ätit sen skolan, alltså snart 10 timmar sen, har verkligen inte aptit nu när jag är sjuk, aja, skriver senare ! ;)

inte okej att va i skolan när man är sjuk!

Publicerat: 2010-11-29/17:33:45
sitter här med mina hemska host attacker, inte kul alls, för får knappt någon luft, + att jag tvingade mig själv till skolan idag, för jag ville ha engelska redovisningen överstökad, men när jag väl kommer dit så har vi ingen engelska, utan arbetsmiljö hela dagen, och jag kunde inte gå hem, för då hade jag inte blivit godkänd i kursen, skolan suger sten hårt skojar inte! & att jag är sjuk gör inte saken bättre, för nu får jag inte va med på träningarna :( men ska ändå dit ikväll och fota lite, för har ett skol projekt som jag inte gjort klart, hehehe (a)

it's not ok

Publicerat: 2010-11-28/22:49:03
Bytat lamporna till stjärnor, känner att julstämningen börjar falla på plats, ganska mysigt :) mindre mysigt är det med hosta som gör att det känns som man ätit taggtråd, och ont i magen (y) mhmmm, inte mysigt, bara ont :( hoppas att det går över snart, men nu hade jag faktiskt tänkt att göra klart en skol grej sen sova,
natti natti!

vad är nästa steg?

Publicerat: 2010-11-28/19:01:23
Som vanligt på söndagar så delade jag ut reklam innan, galet kallt, och verkligen inte kul när man är sjuk, så nu ska jag snabbt röja undan på mitt rum o tända ljus o sånt mys :)

Nytt i garderoben.

Publicerat: 2010-11-28/15:23:25


Tre bilder från Linas skolprojekt! ;)

Publicerat: 2010-11-28/14:50:47


Förlåt för en riktigt dålig uppdatering!

Publicerat: 2010-11-28/14:39:19
Hej, som ni sett har jag inte uppdaterat, för just dessa dagarna har något kommit i vägen helatiden, aja, ska skriva lite om vad jag gjort iaf..
Torsdags: skolan som vanligt& därefter skulle jag sticka till Lina, hade inget val, så körde moppe dit, svinigt halt, och så klart skulle jag trilla :( ont i hela min vänstra sida fortfarande, men de går väl över snart hoppas jag (?!) & ja moppen blev inte så fin...
uppskrapat till plasten & en kåpa sprack lite (y)

Fredag:
Skolan, sen fixade jag och mamma lite bilder, t.ex. har jag ändrat lite på mitt rum, så nu ser de ut såhär, fett snyggt! Därefter kom lite vänner hit så hade vi filmkväll o mysigt :)

Igår, Lördag:
Då gjorde jag inte allt för mycket, fast på kvällen stack jag till Hampus, vi kollade på film och snackade minnen, fett nice :D saknat honom, så de va skönt att få prata ut osv :) & nu undrar ni säkert om de är något mellan mig o Hampus igen, men nej det är det inte, vi är inte mer än bra vänner nu! ;)
det är var som hänt ! :)
& idag ska jag bara ta det lugnt, för jag är sjuk..

Svar på tal

Publicerat: 2010-11-24/22:50:06
Åter igen svarar jag på denna frågan,
Svar: Jag har letat som en dåre efter en sån här tröja i denna färgen. Kollade på nätet och överallt. Tillslut bestämde jag faktiskt mig att kolla på blocket, och ja, där hittade jag denna tröjan, den va använd endast en gång, så jag slog till för en bra summa  så är nöjd. & jag antar att den inte finns i affärer längre, jag har iaf inte hittat den i någon. Kram 

dagens look

Publicerat: 2010-11-24/22:42:41

En enkel look, :)
Vit tröja & svart linne - H&M
Levis jeans - JC
Skjal - mamma's
armband - JC (tror jag?!)

Ville bara visa att jag lever! ;)

Publicerat: 2010-11-24/22:38:04
Hej alla söta bloggläsare, tror jag är helt igång nu, har inte så mycket kvar nu i skolan, så tror att jag hinner med! Livet är chill& ja idag har jag då varit i skolan, även besökt Filborna skolan, för jag skulle vara Linas modell :) litta smått kul :D därefter blev de hem& träning.. härligt härligt, & nu sitter jag här, hade precis på mig en ansiktsmask, så känner mig väldigt fräsch i ansiktet nu :)
en liten uppdatering på vad som hänt i mitt liv den senaste veckan:
Jag& Matilda är vänner igen, vilket är väldigt skönt, blev bjuden på tjejmiddag hos henne i lördags, kanon kul, ångrar verkligen inte att jag stack dit, riktigt riktigt roligt!
Jag& Karro var på fest i Jonstorp i fredags och träffade en hel del nytt folk, fett härligt!
Annars har de inte hänt så mkt mer roligt, tror jag ;)

BRB. .BLOGGPAUS!

Publicerat: 2010-11-18/19:05:27
Skriver igen när jag har något vettigt att skriva och har lust igen! :)

Internet?

Publicerat: 2010-11-17/21:34:19
Tjena! nu tycker jag att min dator är väldigt knas, så nu sitter jag på min skoldator, vilket betyder att här inte finns några bilder! så nu ska jag plugga puss! :*

dagens look

Publicerat: 2010-11-16/21:54:21

iiiingen blogglust och det suger!

Publicerat: 2010-11-16/21:06:31
Skolan som vanligt, fick reda på min svenska muntliga redovisning, fick VG på den, härligt nöjd! :) de har varit en riktigt seg dag vill jag också påpeka! Efter skolan träffade jag Benjamin en stund & därefter hem för att en timme senare åka in till stan igen, och nu har jag gjort såna tippar, riktigt snyggt& lagom pris! :)
nu ska jag gå ner o göra en kopp te o plugga på naturen, som vi har prov imorgon på ;)

Jag tänker dansa till den dag mina ben inte bär mig mer.

Publicerat: 2010-11-15/21:35:48
Kom hem från träningen för en stund sen, och jag måste bara säga att alla disco dansare på träningen är så grymt underbara, och det är verkligen kul på alla träningar, även om det är jobbigt ibland, så vill man bara träna mer o mer o mer, det går inte att beskriva hur roligt det är på träningarna, jag älskar de, och detta är nog de bästa val jag gjort i mitt liv, börjat på disco dans. De får verkligen en på topp om man är depp. STOR KÄRLEK TILL DISCO DANS !!
& ska alldeles strax plugga natur, eftersom jag väntar på att duschen ska bli ledig! :)

jag vet inte vad jag vill längre.

Publicerat: 2010-11-15/17:34:26
Då var det måndag igen, började med en kanon härlig sovmorgon, och skolan gick galant, därefter ville mammi bjuda på en fika på väla, så gick där en runda med. Köpte 3 ansiktsmasker, o mamma hittade några tunikor. Därefter stack vi hem, och nu sitter jag här, & om någon timme är det träning, tänkte plugga lite, så att det är gjort.
puss på er! :)
& jag bara äääälskar denna bilden! (a)

Söndags mys

Publicerat: 2010-11-14/19:51:43
Duschade ju innan, men får nog göra de en gång till asså, lökat sönder nu, för jag har städat hela huset, och de har gått sjukt snabbt vill jag lova, plus så har jag diskat osv! Känner mig riktigt duktig idag :) & eftersom att mamma o Lasse inte var hemma, så hann jag även att sätta ett ljus utanför dörren innan dom kom hem, ibland måste man ju känna sig mer välkommen hem, eller? ;)
hihi, aja, nu ska jag plugga jäklar i de, men innan de, så ska jag se 'ensam mamma söker' med mamma o tända ljus, och lite spnt mysigt, helt enkelt söndags mys!
Ha en bra kväll!


ute i regnet tillsammans med dig

Publicerat: 2010-11-14/14:12:35
var precis ute i de "fina" regnväder o delade ut reklam. är så blöt så känns som om man knappt behöver ta en dusch asså haha, nej men nu ska jag ta en varm dusch!

lyckad dag igår!

Publicerat: 2010-11-14/11:50:21
Måste börja med att säga att det var en riktigt lyckad dag igår, även om man fick vänta väldigt länge på sin tur. Det var ingen vanlig tävling igår, utan det var egentligen endast för latin,bugg osv, men även disco dansare i brons fick vara med! Så jag passade på, och lyckades ta hem en andra plats, riktigt nöjd! :D

Bilder från igår, som är tagna av Julia!!
Vi hade tråkigt, och såhär fördrev vi tiden! ;)
Sen var det dags för Julia, och hon fick prick!
Bra jobbat snäckan! ;)
& sen slogs min och Angelicas klass ihop.
Simon slutade landade på en tredje plats och fick prick!
Grattis! :D
& jag på en andra plats och Angelica på tredje!
Bra kämpat! ;)

dagens look

Publicerat: 2010-11-12/23:25:13

Enkel outfit idag.
tröja - odd molly
linne - jc
nudie jeans

Julia bloggar! :D

Publicerat: 2010-11-12/23:20:32
Nu bloggar jag litta nudå! :D
Jag är då nallis kompis, som vissa vet, vi känner varandra genom dansen! :D
Imorgon så vi tävla och bussen gå klockan 4... /:
Nu har nallis precis dushat, och jag kollar hennes facebook! :D
Nu/snart ska jag voffla hennes håår! :D
Jag ville bara berätta vad vi gjorde, natalie har nääästan precis sytt din dräkt som de kommer bild på sen(tror jag?)
As snygg! :D
Här kommer lite bilder som jag har kollat igenom på hennes data! :D
Första bilden är på mig & Alice , resten är på Nataliiie! :D

dig i min närhet, då är allting bra

Publicerat: 2010-11-12/16:17:47
Tjena, kan börja med att säga att min tå inte är bruten! :D den är bara enormt stukad, bättre de! ;) men de gör satans ont att gå, men får fan tåla de! är man klantig som jag, så är man.. haha, skrattar bara när jag tänker på de, aja , var i skolan idag då, förutom på idrotten, för kändes inte helt okej, så jag skippade den. & mamma var snäll o hämtade mig & därefter fikade jag med mamma o mormor, mysigt. & nu ska jag plugga! för gjorde aldrig klart min psykologi helt, men nu jäklar ska jag sätta fart, so see yaaa later !
plugga plugga plugga!



klant gånger klant!

Publicerat: 2010-11-11/20:21:46
intresseklubben antecknar jag vet, min tå är inte stukad, den är bruten, och jag är så sjuk så jag sitter o skrattat åt de när jag haltar fram o ska tävla om två dagar hahaha. hur fan ska detta gå xd

jag är klantig om någon!

Publicerat: 2010-11-11/19:22:42
ja, jag är klantig, har stukat några tår på min högra fot :( smart , och det är tävling i övermorgon, men får väl bita ihop och försöka ändå! Var på träningen innan, nice nice.. sen följde karro med mig hem, och vi har pratat en hel del, & säger bara en sak, jag älskar dig, karolina något enormt! & tack för du finns!
nu ska jag iaf plugga klart psykologin och skicka in den, även engelskan! så nu blir de pluuuugga, ska försöka göra de på två timmar, tror ni att jag klarar de? hoppas de iaf (a)
& bjuder på en bild, som julia smygfotade på träningen, haha, gullig ändå ;)

varje dag jag vaknar upp, hoppas jag på en bättre dag.

Publicerat: 2010-11-11/11:52:32
Bestämde mig för att vara hemma idag, orkade verkligen inte skolan idag, även om jag har ångest nu för jag inte stack dit, för en hel del grejer att ta tag idag i skolan, men är psyket eller skolan viktigast? Allt är verkligen fel just nu, men jag ska försöka göra klart alla inlämningar idag, sen blir de kanske fika o sen träning med fina Julia.
& en ganska bra sak idag, idag fick jag ett paket, & vad tror ni att det var för något? ;)
& jo, det var äntligen mina söta fransar, dom hann komma innan tävlingen som är på lördag, vilket betyder att jag har mer att göra nu! men vad gör det, nu ska jag iaf plugga, ciao

Måste få skriva av mig

Publicerat: 2010-11-10/21:38:41
Allt blir bara mörkare och mörkare för var sekund som går, finns det ingen lycka i livet längre? Att allting ska va ett stort problem, att allting ska vara så jobbigt? Jag orkar snart inte mer. Så sjukt mycket som händer, vill vara lycklig och flyga med vingar till ett annat land. Vill kunna vara mitt glada jag igen. Men det går inte, hur jag än vänder och försöker, så finner jag ingen lycka, utan mer problem. Djupare och djupare kommer jag, och är snart i ett rent helvete, om jag inte redan är där..

Testar tidsinställt inlägg!

Publicerat: 2010-11-10/16:00:00
Sitter hos mamma & väntar på att träningen ska börja, är svinigt trött och orkar ingenting egentligen, men men.
funderar på blogg paus, för hinner knappt med, men vill hinna med, men ja, tyvärr räcker inte tiden till, :/
pösss

dagarna utan dig blir bara längre och mörkare

Publicerat: 2010-11-09/17:58:40
Tjena! idag är jag lika tråkig som jag var igår, men ska plugga as hell, inget skoj alls, men ska sätta fart, så jag kanske kan göra annat imorgon ! :) så de blir ingen jättebra uppdate ikväll, men ska försöka lite ändå! ;)
pössss

Hinner inte blogga idag!

Publicerat: 2010-11-08/18:17:08
Juste de, låt rubriken tala, för snart ska jag träna och rå plugga! & detta är inte min dag.
Ha de nice!

Svar på tal

Publicerat: 2010-11-07/18:18:34
Svar: Jag har letat som en dåre efter en sån här tröja i denna färgen. Kollade på nätet och överallt. Tillslut bestämde jag faktiskt mig att kolla på blocket, och ja, där hittade jag denna tröjan, den va använd endast en gång, så jag slog till för en bra summa :) så är nöjd. & jag antar att den inte finns i affärer längre, jag har iaf inte hittat den i någon. Kram :)

I want to give you a second chance

Publicerat: 2010-11-07/18:09:42
Tjena alla bloggläsare! Igår var det då alla helgon, så var på minneslunden o tände ett ljus och la en krans för min  morfar. De va så fint med alla ljusen, tänkte tillbaka, och jag hoppas han har de bra där uppe. Därefter var de halloweendax, för Karro's små syskon, sjukt skojigt iaf, bilder kommer på de senare! :) Var precis ute med reklamen, och det var svinigt kallt, helt sjukt så kallt det blivit på sistone, så nu ska jag hoppa in i duschen och sen gå ner o göra en stor kopp varm oboy och plugga matte. ;)

Nytt i garderoben.

Publicerat: 2010-11-05/23:38:31

min efterlängtade tröja!
odd molly
Tre t-shirts från New Yorker, för 99 kr st.
& denna är också från New Yorker & är mkt snyggare på (a)

I just wanna hold you in my arms

Publicerat: 2010-11-05/23:33:59
Idag har det varit en lång dag må jag säga! Mamma väckte mig och jag gjorde vi mig, därefter stack vi till optikern, och skulle testa min syn för tro de eller ej, men nu ska jag börja övningsköra på riktigt! hihi, sen letade vi efter fransar till en sak, men hittade icke de, så vi stack ner till Malmö för att hämta min efterlängtade snygging. & sen blev de center syd o de blev några fynd o sen donken med söta mammi. & därefter till trafikskolan, för skulle gå den där handledarkursen, och done! nu är jag med Karro och vi nördar sims 2 och käkar clementiner, mumsigt!

jag ser in i dina ögon

Publicerat: 2010-11-05/00:26:15
ja som sagt jag red med Lina en liten stund, sen har jag nördat Sims 2 hela dagen typ, haha.. & Jonte har även varit här en stund o så. & nu är de natti natti för mig, för jag ska upp tidigt imorgon, för då händer de grejer! ;)

Svar: Just till den bilden på min frukost, så använde jag mig av min mobilkamera, sony eriksson Z902 tror jag den heter, men annars använder jag mig av min Nikon D60, men händer även att jag använder mammas, och den vet jag däremot inte vad det är för någon, jag kan fota den och visa imorgon! ;)

Nu sticker jag..

Publicerat: 2010-11-04/14:02:27
till Lina & rider! ;)

Uppe med tuppen! :)

Publicerat: 2010-11-04/08:42:24
Kom hem för en stund sen, det blev filmkväll/natt hos Leo, med han och Alex igår. & nu sitter jag här med varm oboy och två rostade mackor, mumsigt, och nu ska jag försöka installera sims 2 på denna datorn, annars blir de nog film ;)

Grattis min kära man!

Publicerat: 2010-11-03/21:08:59
Idag är det ingen vanlig dag, för idag fyller Alfred hela 17 år!
många grattiskramar!

förhållande, ovänner, vänner, kanske mer?

Publicerat: 2010-11-03/20:16:57
Nu har jag städat heeeela huset, dammsugat, dammtorkat och diskat, nu ska jag gå ner o ge min kanin litta food, sen ska jag själv äta! & sen får jag se vad som händer. :)

jag är glad men samtidigt ledsen

Publicerat: 2010-11-03/12:24:36
Vaknade för någon timme sen, och känner att denna dagen redan är så galet tråkig, blir till att städa eller något? Ångest har jag med.. men så jäkla glad på något sätt, de går inte att förklara hur jag känner just nu. funderar på att stor städa, men vet inte om jag orkar ;'o tror de blir så, puss!

Bilder& några video's från idag.

Publicerat: 2010-11-02/17:38:27




hoppas på ett bra slut

Publicerat: 2010-11-02/10:59:59
Godmorgon alla snygga bloggläsare! har precis gjort v mig och är klar för att ta ut moppen, om jag nu lyckas starta den är en annan femma, eftersom att mitt batteri gör precis som de vill. Men nu ska jag sticka och åka skridskoa i Landskrona med bästa kusin Karro och hennes pojkvän, Andreas, lite smått mysigt, och kameran joinar såklart, ;)

jag tänker inte ge mig

Publicerat: 2010-11-01/21:49:09
Det blev lite annorlunda dag idag än vad jag hade tänkt. Började med att mamma bjöd på middag på Ikea, sen skulle jag ridit hos Lina, men blev inte så p.g.a en tragisk sak plus att vi inte hade hunnit. Så jag och mamma stack äntligen ner till trafikskolan och anmälde oss till kursen, härligt! Ska gå på kursen på fredag! :) därefter var de ju en sista träning för James i år, kuligt. & ja nu har jag suttit här hemma en stund, sjukt trött, & sjukt godis-sugen, och eftersom att det är min nyttighets-vecka så betyder ju det att jag inte får äta godis, ska iaf hålla mig till torsdag! :) så nu ska jag ner o hacka lite godingar! puss! ;)

Rest in peace Vindan.

Publicerat: 2010-11-01/11:52:19
Vila i frid gumman, hoppas att du har det bra där uppe i hästhimlen.♥

Känn en doft av kärleken

Publicerat: 2010-11-01/11:50:06
Vaknade drygt för en timme sen, & nu ska jag och mamma till Ikea och käka, därefter sticker jag som sagt till Lina & rider.