Du finns fortfarande kvar hos mig.

Publicerat: 2010-10-31/23:42:47
Jag tänker på dig, jag tänker på oss, även på det vi hade& varför vi inte kunde skapa en bra framtid tillsammans. Saknaden är enorm, jag vill bara ha dig tillbaka, spola tillbaka allt från början, göra om alla minnen dag för dag. En dag utan dig är en plåga, du var mitt allt. & allt försvann, som bort flugen , borta med vinden. Jag vill bara hålla din hand, nudda dina läppar& vara din föralltid. Jag saknar dig ohört mycket!

I thinking about you

Publicerat: 2010-10-31/23:36:22
Nu hade jag faktiskt tänkt att sova, för det kommer att vara en lång dag imorgon, alltså ett fullt schema imorgon :) kan ju avslöja först att jag ska rida med grymt saknade lina imorgon, kameran kanske hänger med, det återstår att se! & imorgon börjar min nyttighets vecka! Jag kommer även avslöja om jag fuskar, men det får jag hoppas på att jag kan låta bli hehe, men som sagt, godis e gott, hihi.. & denna dagen får avsluta med denna galet bra låten.
Just A Dream - Nelly

it's a night

Publicerat: 2010-10-31/20:05:38
har precis varit ute i dimman och mörkret o delat ut reklamen, så nu ska jag ta mig en kopp te och kolla på ensam mamma söker, med min söta mamma :) & ha de allmänt mysigt ikväll.

It was just a dream

Publicerat: 2010-10-31/13:42:21
Nu är jag och Jaqline vakna, vi har sovit 14 timmar, inte illa va? hahah.. lång dag igår ju ;) aja, & nu ska vi ner o äta frulle. !

Precis hemkommen från Tidaholm!

Publicerat: 2010-10-30/22:41:58
Yes precis, sitter här med Jaqline, helt sletna efter denna dagen, fick ju gå upp vid 3, för bussen gick vid 4. Men det har varit en super rolig dag, många glädje tårar! & ja, jag kom iaf inte sist, men det blev en sjunde plats av tio, helt okej, men ska ju tävla om två veckor igen, så får ta igen de då! ;)
& har lovat att lägga upp någon film från någon tävling, och här kommer två!
Först på mig och sen när Alice& Julia dansar par, slutade som fyra och fick prick, kanon bra jobbat tjejer!
(Ursäkta för den dåliga kvalitéen)
Jag när jag dansar second try, höhö..
& Julia och Alice när de dansar normal :)

mörkret faller över ljuset

Publicerat: 2010-10-29/17:41:55
Sitter här med Jaqline! & nu ska vi ha tjejkväll, packa och lite sådär inför imorgon! ;)
Nu ska vi göra tacos!

lov om 5 timmar och 10 minuter!

Publicerat: 2010-10-29/09:38:20
Tjena, sitter just nu i skolan, precis gjort mitt nationella i engelska, och det gick faktiskt hyfsat bra! :) & nu har jag håla till efter lunch, ganska segt, men sånt är de. Så har två lektioner till, psykologi och idrott, sen är de äntligen lov!! & ikväll blir de tjej mys med Jaqline & packa o lite sånt smått o gott. En massa bilder kommer nog! ;)
Nu ska jag fortsätta min "roliga" håla, ciiiaao.

Godnatt alla söta bloggläsare!

Publicerat: 2010-10-28/22:48:40
Ja låt rubriken tala, för nu går jag och lägger mig!

& jag vill bara skriva en sak till världens bästa vän.
Jag saknar dig något otroligt mycket, var tar du vägen egentligen? Tiden bara springer iväg och vi börjar gå åt vars ett håll, inte okej. Tycker att vi får ta tag i detta på allvar igen, även om jag vet att jag har 150 saker att göra per vecka om inte mer. & jag vill bara säga att marcus, du är bäst! & jag älskar dig min bästa vän!

Dagens låt !

Publicerat: 2010-10-28/22:23:41
Nelly - Just A Dream

allting varar inte föralltid

Publicerat: 2010-10-28/22:20:30
Skolan som vanligt och hade livräddning, & innan idrotten mötte jag upp Julia, eftersom hon också skulle på friträningen, så fick hon kolla på medan jag simmade först dådå. Därefter stack vi till Danshuset och dansade så de stod härliga till, dansen sitter kanonbra nu, så nu ska jag vila mina armar och ben så jag kan kötta på lördag! :) & därefter var jag med Karro en liten stund, & sedan dess har jag bara suttit här och tagit det lugnt, sitter just nu o dricker en kopp te med Beauty sidan om mig, och med lite små mysig musik till! :)

Bilder på mig och söta Julia från idag! :)

Grattis Timmy! :D

Publicerat: 2010-10-28/20:38:58
Idag är det ingen vanlig dag, för idag fyller Timmy babe år!
Grattis ännu en gång& hoppas du haft en bra dag! ;)

ångest!

Publicerat: 2010-10-27/16:49:22
asså jag borde sätta godisförbud på mig själv! varje gång jag stoppar en godisbit i munnen så känner man sig fetare. okej nu säger jag inte att jag är tjock! men vafan, borde göra sit'ups istället& ut och springa. bud på att börja! ska fasen testa att ha nyttighets vecka, efter lovet såklart haha, fast kanske kan ut o springa ändå?! ska försöka göra mitt bästa! & äta nyttiga saker istället för godis, tror ni att jag lyckas att få den där mega platta magen? ;)

jag vill ha dig som förrut

Publicerat: 2010-10-27/14:07:06
vaknade upp med en dunders huvudvärk idag igen, & det var inte så viktiga lektioner i skolan idag, så ringde och sjukanmälde mig och sen gick jag och la mig igen. men ska ändå på träningen ikväll, hehe.
& gud vilket väder det är idag?! inget roligt alls, aja nu ska jag bädda ner mig under täcket och starta den gamla datorn! :)

Natti Natti!

Publicerat: 2010-10-26/22:54:58

Sitter i sängen och diggar musik med Amigo! haha.

Publicerat: 2010-10-26/22:09:49


jag undrar verkligen hur det kommer sluta.

Publicerat: 2010-10-26/21:37:17
skolan som vanligt, vaknade med dunders huvudvärk, så hade inga planer på att gå till skolan egentligen & det var en plåga att gå upp ur min grymt sköna säng! men hade det inte varit för svenska redovisningen, så hade jag verkligen inte gått upp. men men, de blev en bra dag ändå :) fast lång. redovisningen gick bra, och sen fick jag även reda på mitt psykologi prov, toppen! trodde verkligen att jag skulle få IG, men icke! Jag fick ett starkt G, blev helt förvånad! :D & efter skolan träffade jag Jonathan och snackade om lite allt möjligt, inte helt fel, och nu ska jag då sitta här ett bra tag till, funderar på att starta den gamla datorn och kolla på bilder. let's see ! ;)

& snart är de lördag, är så galet taggad!


saknar tiden

Publicerat: 2010-10-25/22:23:00
tog nog i för mycket på träningen idag, mår inge vidare, får hoppas på att jag mår bättre imorgon, annars kommer jag nog bara gå på svenskan och göra redovisningen. helt knäppt, dansade och sen när de va slut och jag skulle gå ut kände jag mig helt svimfärdig, och mådde grymt illa & ja mådde sjukt dåligt. mår inte speciellt bra nu heller, men ska ändå försöka plugga lite, så jag kan svenskan till hundra procent imorgon. sen blir de natti natti för mig.
kommer dock hem sent imorgon, så seg uppdate imorgon! :)
godnatt!

dagens look

Publicerat: 2010-10-25/18:29:43

Kofta& linne - Gina Tricot
Jeans - Tretton
Skärp - Ullared

Min första tävling!

Publicerat: 2010-10-25/18:18:03

Ett minne till både mig och Elin, saknar dig så grymt mycket min lilla räka! :(

& detta är även min svenska som jag ska redovisa imorgon! ;)



 

Har du någonsin varit så nervös att du mått dåligt? Jag var så nervös att jag mådde illa när jag skulle tävla min första tävling. Vad menar jag då för tävling? Jo, jag menar min fösta discodans tävling. Jag skulle både dansa singel och i par. De menas med att man dansar ensam och med en partner. Jag och min partner, Elin som hon hette, brukade träna hemma hos henne och även på fri träningarna, vi visste ju inte direkt hur en tävling såg ut, vi visste bara lite regler som vi då var tvungna att följa, vilken typ av kläder vi skulle ha, hur vår koreografi fick och inte fick se ut, alltså dansen vi hittat på.

Tävlingen var i Tidaholm, vilket betydde att vi fick åka tidigt på morgonen. Vi åkte buss gemensamt upp med alla tävlande från dansskolan. Jag var redan nervös när jag satte mig på bussen. Vår tränare sa till oss att vi skulle sova, men hur lätt är det att sova när man är nervös? Men många om och men, så somnade jag tillslut.

Någon timme senare vaknade jag av att tränaren försiktigt sa: god morgon, i bussens mikrofon. De var då dags för frukost för att få energi innan tävlingen. När alla var klara och redo att gå in till den stora idrottshallen, gick vi ut ur bussen för att ta våra väskor, det var riktigt kallt och molnigt, men som tur var hade bussen ställt sig bara några meter ifrån huvudentrén, så jag klev av glatt med min väska och började gå inåt med alla andra och min partner såklart. Vi var en av de första dansskolorna som var på plats, vilket var väldigt skönt. Vi hörde dunka dunka musik direkt när vi kom innanför dörren, pulsen ökade, och jag började bli lite små nervös. Vi följde strömmen in till omklädningsrummet och bytte om och sminkade oss väldigt snabbt, för vi ville ju inte missa någonting. Vi hade svarta korta leggjeans och en topp. Elin hade en svart topp och jag hade en rosa. I luggen hade vi en inbakad fläta och till de lockigt uppsatt hår. När vi var klara var vi så spända på att se hur de såg ut. Sakta men säkert kom vi ut till den stora hallen. Det var kallt och hög musik. Tävlingen hade inte börjat än, men man såg några som tränade och värmde upp, för det skulle ju vara street före disco, som alltid. Vi gick även fram till tränaren för att hämta våra startnummer. Jag fick nummer 207 på min singel rond. Jag och Elin började redan stå vid sidan och träna för vi var så nervösa för att vi skulle tappa bort oss.

När streeten var över och disco tävlingen skulle starta var jag så nervös att jag mådde illa, jag försökte tänka på något annat, därför gick jag fram till dansgolvet och tittade på de små duktiga barnen som tävlade. Jag mådde bättre, men när de började närma sig min rond var jag mer nervös än förut. Jag gick igenom min dans tills man hörde min rond ropades upp i högtalaren, de ropade upp alla startnummer som skulle finnas på dansgolvet. Pulsen gick snabbare och snabbare medan jag närmade mig golvet och ännu värre var det när man tog sin plats och ställde sig i sin startposition. De kändes som om det var en evighet innan musiken började, man hade verkligen allas ögon på dig. Men tillslut höjdes musiken och jag kom igång. Det gick bra några sekunder, därefter tappade jag bort mig helt, vilket gjorde att jag såg ut som om det rena rama pesten. Det var slut och jag gick vidare till second try, vilket menas med ett andra försök, för att domarna skulle utse vilka som skulle gå vidare till final. Jag dansade, och gissa vad? Jo jag kom vidare till final, både jag och Elin hoppade av glädje.

Jag dansade finalen, det kändes bättre och bättre desto mer man var på dansgolvet, det var riktigt roligt.

Sedan blev det ju par, då var vi så lite som skulle tävla, så det blev en direkt final. Det gick som en dans på roser, vi tappade inte bort oss, vi var nöjda och glada.

Denna dagen slutade med en dubbel sjua, och vet ni vad?

Nervositeten försvann, den var som bortflugen.


Svar på tal.

Publicerat: 2010-10-25/16:38:11


Svar: jag har faktiskt köpt den på Ullared! ;)

jag måste våga!

Publicerat: 2010-10-25/16:35:14
Kom hem för en stund sen, har suttit o kollat på tv med mamma en stund, så nu är de plugg som gäller, ska göra klart min svenska & träna lite på den, eftersom att jag ska hålla tal på svenskan imorgon, som en slags redovisning, ganska chill, de handlar om min första tävling :) kanske kan lägga ut den och dela med mig av mina upplevelser! ;) hihi. neh nu får jag sätta igång!

svängde även in om Geco och fixade denna, så nu är den som den ska! ;)

snyggt?

Publicerat: 2010-10-24/21:41:50
nu har jag äntligen fått tummarna loss och satt på denna på skoldatorn, vad tycker ni? ;)
resultat:

väntar man länge väntar man alltid på något bra.

Publicerat: 2010-10-24/21:36:55
hihihi städat hela huset nu, känner mig super duktig! duschade nyligen & sitter nu med en mask, ska nog börja med de varje söndag :) så nu snart ska jag bara träna på min redovisning som vi har imorgon, tror att det kommer gå bra! ;) ska försöka räkna lite matte med :D sen blir de natti natti, för denna veckan ska jag lägga mig halv 11! Eller iaf försöka, hur tror ni att det kommer att gå? ;) hoppas på de bästa hihi!

i can be your hero baby

Publicerat: 2010-10-24/14:39:03
nu ska jag städa städa städa!

kallare och kallare för var dag som går.

Publicerat: 2010-10-24/13:47:07
har precis delat ut reklam, det var inte lite denna gången asså ! 100 kg ;o de är iaf gjort nu, skönt! ;)
& nu skriker mamma att de är mat, så uppdaterar lite senare, puss på er! :)

det finns inga ord kvar.

Publicerat: 2010-10-23/22:30:05
Eftersom att det varit en så tuff vecka med så galet mycke plugg, så ska jag sova nu! jag sov 10 timmar i natt, men är lika trött ändå, så lika bra att gå o lägga sig nu, så man är riktigt utvilad, så nu ska jag ner o borsta gaddarna och byta om. Godnatt ! :)

Kvällens låt!

Publicerat: 2010-10-23/21:15:58
Whose Gonna Smoke

varför är de omöjligt?

Publicerat: 2010-10-23/20:42:02
kom precis hem, och guuuud, har hika! håller på att avlida eller något, fett jobbigt iaf haha.. inte okej iaf! & ja just nu vet jag inte vad jag ska göra, för jag är så sjukt trött. så de blir till att ta de lugnt ett tag :)

tänker tillbaka för stunden

Publicerat: 2010-10-23/16:02:52

Knockin' On Heavens Door

Denna låten får mig att tänka tillbaka på ett speciellt minne med dig, den väcker så mycket känslor!
Minns en morgon, då du skulle till skolan, de va så mysigt i sängen med dig sidan om mig, du startade denna låten på datorn, de va så mysigt att bara ligga där och vakna upp sidan om dig. Jag saknar de så jävla mycket. Skulle nästan kunna göra vad som helst för att få tillbaka allt de. De har inte gått en dag utan att jag tänkt på dig. Du är fast låst i mitt hjärta. Jag vill bara vakna upp med dig varje dag, vill göra om alla minnen, blir så svag när jag tänker på vad som hänt. Vill skriva så mycket mer, det är så mycket jag vill säga till dig, jag vill bara åka till dig och krama dig i all evighet. Jag saknar dig så grymt mycket, de går inte att beskriva med ord hur jag känner, inte mer än att jag vill ha tillbaka allt vi hade.

23 oktober

Publicerat: 2010-10-23/15:50:26
orkar inte skriva inlägg to day!

Shopping!

Publicerat: 2010-10-23/02:16:40
Detta fick då Lasse i födelsedags present! :)
& denna t-shirten, den ser gräslig ut, men den va skitsnygg iaf! :)

Sen hittade jag även ett sånthär som jag ska ha på tävlingarna, för 40kr, inte helt fel ;)
Sen fick jag även ett par björn borg trosor av mammi :)

Kvällens look

Publicerat: 2010-10-23/02:12:48


to be with you

Publicerat: 2010-10-23/02:11:22
Sorry för uppdateringen, men först var det skola, och psykologi provet gick skit, men fick gissa mig fram och skrev en del ändå, så hoppas på ett litet G iaf. Direkt efter skolan blev de då till Väla, eftersom Lasse fyllde år, så skulle köpa något till han, o de blev en t-shirt och en tröja, faktiskt snyggt! :) & sen var de hem och stressa sönder, för vi skulle käka på en restaurang och äta med mina barndomsvänner o deras familj, eftersom att både Lasse och deras mamma fyllde år. Så det är vad jag gjort ikväll. Här kommer några bilder :)

Diss till tusen !

Publicerat: 2010-10-21/23:14:50
Nu ikväll har jag varit galet sur!! För min dator uppdaterade något och så plötsligt hade jag msn 2011, och jag säger bara en sak, skaffar ni den gör ni ett STORT misstag, bara så ni vet, sjukt fula smilisar och man kan inte ens ändra sitt nick namn :s de ända som var bra var att alla konversationer var i en, eller vad man ska säga. aja, nu ska jag kolla lite på psykologin som jag har prov i imorgon, bra natalie (y) eller inte.. aja.. godnatt! :)

Hej nya design! :)

Publicerat: 2010-10-21/20:41:49
Nu tror jag att jag är helt klar, var tycker ni? (:

if I ask you to dance

Publicerat: 2010-10-21/18:29:11
Go'kväll alla kära läsare! Kom hem för typ en timme sen, skolan som vanligt, sen blev de lite friträning på de, och nu äntligen är jag hemma. & vet ni vad?
BLOGGEN ÄR UNDER OMBYGGNAD! ;)

vi gillar anonyma! ;)

Publicerat: 2010-10-20/20:23:39
Anonym om Videoinlägg.:
"hej hej bloggen" :P, nej men skriv istället vettja, bättre så =)

jag har inte bett dig att kolla på mina videoinlägg :) & absolut inte min blogg.. gillar du inte de, så kan du lika bra hitta någon annan blogg att kommentera tycker jag, för jag kommer fortsätta med videoinlägg de dagar då jag inte orkar skriva, punkt slut ;)
& varför vågar du inte visa vem du är& stå för din åsikt?

förövrigt hinner jag nog inte skriva fler inlägg idag, eftersom jag är tvungen till att rååååå plugga nu!

Videoinlägg.

Publicerat: 2010-10-20/17:42:44
hahaha ser ut som ett liiiiiik :|

My look today

Publicerat: 2010-10-20/17:39:30

Fred Perry tröja - MQ
Vit tröja - H&M
Nudiejeans.
Gråa raggsockar& mina korta uggs.
& hade även en inbakadfläta.

No more uppdate to night

Publicerat: 2010-10-19/21:29:04
yesbox, har som sagt varit hos Jaqline ikväll, fick reda på att vi inte ska ha matte prov på fredag, härligt, & nu SKA jag blir klar med historian. så godnatt o puss!

Va göllet

Publicerat: 2010-10-19/10:20:28
sitter i bibblan i skolan just nu, har soms nu, men eftersom jag jobbar bäst med detta där hemma, så blir de att jobba med de sen, fick även reda på att en lektion är inställd vilket betyder att jag kommer till Jaqline snabbare! ;)
fick precis några bilder på mig o johan som vi fotade på lanet, lite smått göllet ju :D hahaha..
aja nu ska jag spela super mario!

etik är tråk.

Publicerat: 2010-10-19/09:08:16
sitter just nu i skolan, så sjukt tråkigt, helt sjukt. slutar sent idag, men sak direkt till Jaqline, så lär inte va hemma ikväll. så blir inte så mycket uppdatering. puss! :)

min dröm ska bli sann

Publicerat: 2010-10-18/21:13:50
hemma från träningen och just nu är min kropp som en död fisk, helt slut, och det skulle verkligen inte suttit fel med lite massage. & ja tillbaka till pluggandet, yes sir! det blir nog ingen design idag, men så fort jag kan så kommer den upp, vet precis hur jag ska ha den, så :)

Dagens låt: Wake up - Deepforces

Fick en fråga

Publicerat: 2010-10-18/17:04:03
<3 om Bilder från idag.:
var har du köpt din kamera och vad är det för någon?<3

Jag har en Nikon D60 och jag köpte den på Fotohörnan i Helsingborg :)

Tankarna flyger omkring i mitt huvud

Publicerat: 2010-10-18/15:08:17
Idag har jag då studiedag, vilket betyder att jag SKA bli klar med min soms/omv. historia, även om det är mycket och lite halvt svårt, så ska den va klar till ikväll iaf ;) men de går framåt!
Ikväll är de då träning& hinner jag bli klar med denna historian, så blir de nog en ny design, fixade lite med den igår, och den kommer bli riktigt nice! ;) nu ska jag plugga vidare, puss på er!

Bilder från idag.

Publicerat: 2010-10-17/23:35:47


man får inte alltid som man vill.

Publicerat: 2010-10-17/21:32:00
Gud vad jag är sämst på att blogga haha, nej men har inte orkat, igår efter dansen kom Karro till mig en stund, & sen på kvällen stack jag till PG, för att han hade Lan, en helt galen natt om man säger så haha, sjukt skoj. Kom inte hem förrän fem i morse. Så snacka om att jag nästan sovit bort hela dagen, nej men delade ut reklam och sen blev de lite fotande med Karro och Andreas på Örby. Så ny design på g! ;)
Just nu sitter jag här och halvt fryser, aja en härlig helg iaf! :)

Dagens hiss

Publicerat: 2010-10-16/18:24:23
Fallen
Evelyn

dance dance dance

Publicerat: 2010-10-16/13:14:02
Kom precis hem, de va riktigt roligt att dansa inför James, men de gick ju som de gick haha. De blir nog ingen Malmö, eftersom de blir så stressigt, så ska nog ta de nästa helg :) & nu ska jag käka o sen blir de plugga matte o duscha och sådär ja.

Saknar dig, orden räcker inte till.

Publicerat: 2010-10-16/00:08:21
Pluggat klart för idag, för nu orkar jag inte mer, men har söndag och måndag på mig, gjorde en del på soms/omv. så får väl va nöjd ikväll, för nu hade jag tänkt att sova, är riktigt trött. Helt sjukt vad jag är trött nu förtiden, kanske för det är så mörkt? aja, jag slänger upp två dåliga bilder på dagens outfit med, ser ut som jag är fet, men nejnej! Godnatt!

Tröja - Lindex
Linne - H&M
Leggins - Gina Tricot
Uggs - Trampolin

Helgens planer!

Publicerat: 2010-10-16/00:01:03

jag har lärt mig av detta.

Publicerat: 2010-10-15/19:14:04
nu är psykologin gjord, och jag ändrade nästan allt och gjorde även extra uppgiften, och jag fattar fortfarande inte att jag sitter här på en söndag och göra detta :o , aja nu blir de till att göra något annat, hmm.. typ soms/omv. som då är att jag ska skriva om omvårdnadens historia, kul! eller inte.. men det börjar i alla fall lätta :)

DJ Snake - Love Hurts

jag kan om jag vill, men jag vill inte

Publicerat: 2010-10-15/17:26:48
Äntligen fredag, eller... juste, hej plugg fredag! Fast ändå skönt att få de gjort, så kan man ta de lite lugnare nästa vecka. & jag ska bli bättre på att blogga. & de blir nog en ny design alldeles strax! Härligt ;) Men nu ska jag göra min Psykologi klar! :)

sne på skolan eller vad.

Publicerat: 2010-10-14/22:34:43
Hejhejhej, och nu är jag sur, för att dagarna springer för fort och våra äckliga lärare inser inte hur mycket vi har att plugga på just nu, så imorgon, ska jag ägna min f*ucking fredag åt att sitta och plugga! roligt? nej... less på skolan.. är så sjukt sugen på att bara skita i allt. skolan suger verkligen sten hårt! & innan jag ska sova, så vill jag bara säga grattis en gång till, till världens sötaste lillasyster, som blir tonåring idag! :)

Grattis snygging! ♥

tänker på dig jämt

Publicerat: 2010-10-13/22:10:49
Kom precis hem typ, stannade hemma från skolan idag igen, sov ut, har sovit riktigt kasst dessa två nätterna nu, vet inte varför, och har haft sjukt ont i magen, men imorgon ska jag försöka knipa igen och lyckas gå till skolan. Så mamma drog med mig upp en liten sväng på Väla, för mormor ville bjuda på fika, så ja varför inte? Men sen var de då träning, orkade inte vara med, så satt och kollade på, anmälde mig till James på lördag med. (För er som inte vet vem de är, så är de en av Sveriges bästa disco dansare, han kommer till Danshuset och håller lektioner, så ska jag va med:)) skit kul ska de bli iaf! Ser verkligen framemot denna helgen. Men ja, efter dansen i väntan på mamma, så tränade jag på de stegen jag inte kunde, och äntligen sitter dom! & sen följde jag med o veckohandlade. & nu är jag hemma och ska plugga lite, sen blir de sängen, och en tidig start imorgon. :)
Blir bara detta inlägget idag, därför blev de så långt.
Puss & godnatt!

DAGENS SHOPPING!

bilder på dig gör mig svag

Publicerat: 2010-10-12/21:25:04
Va ute o träffade min bror för en stund sen, snackade och lite så, nu sitter jag o dricker en kopp te, och ska försöka göra lite till på soms/omv. eller försöka iaf! De blev inte så mycket bloggande idag, för jag har typ tillbringat hela min dag i sängen. & de blir nog inte fler inlägg idag, puss! :)

Dagens låt !

Publicerat: 2010-10-12/18:22:41
To Be With You - Mr. Big

Om du bara visste hur mycket jag tycker om dig.

Publicerat: 2010-10-12/12:43:22
Det fick bli en hemma dag idag, ont i hela kroppen och ja, så ska försöka plugga lite nu. :)

Dagens outfit

Publicerat: 2010-10-11/22:08:12

lukten gör mig svag

Publicerat: 2010-10-11/20:55:51
Kom precis hem från träningen, och har faktiskt gjort om min dans lite, & träningen gick galant, haha.. kanske såg lite kul ut, men jag hade kul iaf! Nu ska jag duscha och plocka fram kläder!
kommer längre och längre ner för var vecka, HÄRLIGT!

Jag vill aldrig lämna dig

Publicerat: 2010-10-11/17:15:03
Nu är Jennifors blogg klar& klicka på bilden för att komma in på den!
jag ska iaf plugga nu , puss! ;)


G som i glass!

Publicerat: 2010-10-11/14:57:56
blev just så sugen på glass, så here i come!
glass glass glass glass!
icecream | crème glacée | lody | jäätelö

jag vill ha de som förut, då du va min.

Publicerat: 2010-10-11/14:03:54
Tjudelululu, nu är jag redan hemma, de va en kort skoldag idag, härligt och kolla bara vädret! :D Synd att jag har träning ikväll, annars hade de lätt blivit foto dag. Men kanske ändå kan ta lite bilder själv, får se! ;) ska just nu sitta o chlla en stund iaf ;)

ingenting utan dina andetag

Publicerat: 2010-10-10/21:24:51
snackade precis telefon med micke, härligt.. & jag förstår ingenting av min psykologi läxa, & designen får bli klar en annan dag, för just nu är jag sjukt trött, tror att jag går o lägger mig nu. så blir de lååång sov morgon imorgon :)

"Jag vågar inte mer,
jag vet att jag kommer
bli sårad. Men jag hade
kunnat ge dig allt du velat ha.
Din hand i min, då är allt bra.
Känna dina andetag och hjärtslag,
får mig att kännas lugn.
Jag kan knappt gå utan din
luft i mina lungor.
Drömmer mig bort,
de gör jag väldigt lätt.
Jag vågar bara säga allt som
handlar om dig, när du inte hör.
Jag saknar dig så mycket
att det gör ont.
Men jag vågar inte säga de."



jag vill veta vem du är nu.

Publicerat: 2010-10-10/18:42:44
Affe stack hem för en stund sen, & jonas fick aldrig rätt på sin moppe. men jag o affe hade kul ändå. matade precis katterna och kaninen. & nu ska jag göra en design till jennifor :)

de ända jag vill är att ha dig i mina armar

Publicerat: 2010-10-10/15:36:09
nu är reklamen äntligen utdelad, och som belöning för oss båda ska vi gå ut o sätta oss o chilla med vp'n för de är så sjukt varmt här inne, och snart kommer även jonas hit :)

de skulle varit två år idag.

Publicerat: 2010-10-10/13:04:42
nu är jag och affe vakna, har precis käkat& nu är han gullig o ska gå ut med reklamen med mig! :)
pöss!

hjärtat slår fortfarande för oss två.

Publicerat: 2010-10-09/22:12:00
städat och klart, och nu är affe hos mig, så ska vi ha filmkväll med popcorn och sånt mys :) men först ska vi ut en runda o ta frisk luft, hihi! ;)

när solen lyser ser jag dig där uppe morfar.

Publicerat: 2010-10-09/14:37:21
Käkade precis, och wow vad jag städar, helt otroligt haha, så sjukt mkt jag rensat, hittade sjukt många strumpor och bhar / trosor som var väldigt smått haha.. aja, nu fortsätter jag med att städa garderoben! & därefter är de rummets tur! ;)

Dagens låt !

Publicerat: 2010-10-09/12:44:22
End Of Days - Vinnie Paz

I hate that I really miss you

Publicerat: 2010-10-09/12:38:11
Vilket toppen väder det blev idag, kanon! Fast ska ändå bara springa runt i huset och röja o städa en massor, har fått sånt ryck igen hehehe (a) & vet inte vart jag ska börja, men såklart måste jag göra lite plugg först, men nu ska jag snart ta bort min tvätt till garderoben, och den behövs också städas -.- aja, let's see! ;)
& här bjuder jag på en gammal bild på mig, från 2008 ! ;)

Dagens inköp !

Publicerat: 2010-10-09/01:33:33

ett par uggs till, så två nya nu, är helt kär i uggs (a)
& ett par baggy jeans fick de bli i garderoben med! ;)

Dagens outfit

Publicerat: 2010-10-09/01:28:50
Tröja - h&m
Linne - gina
nudie jeans - tretton

hatar känslan av både rädsla och panik

Publicerat: 2010-10-09/01:26:12
Godkväll! Nu har jag upplevt något jävligt hemskt ikväll. Först var jag och Karro i Gantofta med några o chillade. Sen körde vi hem till Karro för att det var svinigt kallt, satt och pratade med varm oboy, då hon berättade om hennes typ granne. att för typ två veckor sen var hon ute o gick på morgonen, för att ta en promenad, då hon blev förföljd av en bil. hon började springa hemåt och knackade på dörren av panik tills hennes man öppnade, o bilen hade backat upp på deras tomt, en ung kille hade hoppat ut ur bilen med en pittbull hund, och hotat familjen, att om dom inte öppnade så skulle han göra ngt, så hade han krossat deras fönster o sånt. & min kusin bor mitt ute ingenstans, där de är massa skog och åkrar, så skulle jag köra hem, o de kvittade vilket håll jag än tog, för båda hållen är läskiga, för en bit bort bodde en massa konstigt folk. så jag körde andra hållet där de är en herrgård där de spökar och går jättemkt spökhistorier om, (rosendal)  så jag tog de håller iaf, o bekmörkt va de, så inbillar jag mig en massa saker väldigt lätt, sprang ut till moppen o körde iväg för jag va så rädd när hon berättat de, för jag varit med om sånt tidigare, så körde jag o hade precis lugnat ner mig med lite glad musik, så står de en fucking gubbe med händerna i fickorna lutandes mot ett staket, svart klädd och riktigt stirrade på mig, han rörde inte sig från jag precis va 2 m från honom , asså fatta hur dåligt jag mådde just dom sekunderna? ökade och jag lovar, jag har aldrig kört så fort i 90 graders kurvor, haha så jäkla rädd jag var ist xD

Aja här är några bilder iaf. ;)

jag saknar dina kyssar

Publicerat: 2010-10-08/18:39:06
kom precis hem från stan, käkade på kina restaurang med mamma och karro, jättemysigt! & de blev två saker yes, men de får ni senare, för nu drar jag till gantofta :D
puss!

jag saknar de vi hade

Publicerat: 2010-10-08/11:04:17
Godmorgon sunshines, vaknade för drygt en timme sen, behövde verkligen sova, så nu är jag utvilad! och idag är jag då ledig - studiedag - härligt ändå, & ska faktiskt skärpa mig och plugga, tro de eller ej! ;) därefter ska jag nog bege mig till stan o träffa karro! :)

TIPS!
Jag är medlem på Campadre, Skandinaviens första "Private Shopping Club". På Campadre får du unika erbjudanden på eftertraktade varumärken, varje dag. Mode, heminredning, sport, resor och andra livsstilsprodukter - upp till 70 % under ordinarie butikspris. Här är din inbjudan, bli medlem du med!
Klicka in här om du vill bli medlem.

detta håller inte längre

Publicerat: 2010-10-07/21:20:41
ni får se bilderna i morgon istället, och dagens outfit med. orkar inte mer, behöver sova. händer fan för mkt just nu.

Fick en fråga

Publicerat: 2010-10-07/19:55:26
elin om Dagens inköp !:
var köpte du det vita linnet ?


Svar: Det är köpt i Ullared! ;)

vad är skillnaden på de vi hade?

Publicerat: 2010-10-07/19:53:47
Hej snyggingar! Är sjukt trött, det är anledningen till att jag inte uppdaterat. Ganska soft dag, började halv 11 med foto, framkallade några bilder som jag kan visa lite senare, därefter hade vi ett litet prov eller ja test i naturkunskap - astronomi . Gick helt okej faktisk :) sen blev de donken med natha o isabelle. därefter hem och bara chilla. Så sjukt trött så de finns inte, men tänker inte somna från lite senare, typ 9 eller nått, om jag inte piggnat till, så att jag sover gott! :)

är detta ett tack?

Publicerat: 2010-10-06/22:31:40
Måste bara få skriva av mig! Läs de eller ej.
Så jävla sne på dig nu, gå runt o snacka en jävla massa skit? Vafan är du för person, säger att du ska finnas för mig till tusen, men FUCK DIG! bara dra långt åt något håll. är så jävla trött på dig, du är så omogen och jag accepterar inte dig, så som du beter dig mot mig, så gör man inte, har man lovat så har man, lär dig för fan de. gå inte runt o snacka en jävla massa skit, håll dig till ditt eget och det du vet. och är du nöjd nu? när jag inte snackar med dig mer. dissar du mig, så ska jag fan dissa dig lika mycket tillbaka!

okej sorry för mitt damp, men är så jävla sne på en person, så de finns inte! & nu ska jag plugga naturkunskap, om de går. godnatt.

Saknaden är större än du anar!

Publicerat: 2010-10-06/17:30:49
Jag sitter här och tänker, bläddrar igenom gamla dans bilder, sen förra året och förra terminen, eftersom jag träffade elin idag. Gud vad jag saknar henne, det är helt sick. & jag hoppas verkligen att hon börjar dansa nästa termin igen. De är räkan och krabban på dansgolvet, både skratt och surhet har vi delat. Men för det mesta glädje. Jag saknar ditt skatt, våra tramsigheter och speciellt när vi försöker komma på en ny koreografi. Måste bara skriva de igen, du är så grymt super duper saknad Elin!

du lovade mig

Publicerat: 2010-10-06/15:55:26
Hemma och sådär ja, känns att de är mycket i skolan nu ja, fast börjar lätta lite, men en hel del kvar. Ska iaf göra min svenska nu och därefter ska jag plugga naturkunskap, eftersom vi har ett litet läxförhör imorgon! :)

skolan tar kol på en

Publicerat: 2010-10-05/21:39:28
allvarligt, jag hinner inte blogga idag, masssssa plugg! skojar inte! det är så iiiinte okej! men iaf nu ska jag plugga med en kopp te som hjälp hehehe. puss o godnatt! :*

detta känns verkligen

Publicerat: 2010-10-04/23:38:58
Nu har jag pluggat litta matte, känner att klockan börjar bli mycket och jag ska upp tidigt som attan imorgon! så nu är de sova som gäller för min del, kommer vara svinigt trött, och jag som ville bli klar med matten, men icke. :( aja godnatt!

DAGENS OUTFIT !

plugggggg !

Publicerat: 2010-10-04/22:26:28
Nyduschad o fin, plockat fram kläder till imorgon, och ja, de va träning idag, gick ju riktigt bra, och roligt var de. & något positivt, de är en tävling till denna terminen! Fett härligt, så ska anmäla mig till den på onsdag. Efter träningen kom Lasse o hämtade mig o vi tog en fika hos mormor. & nu ska jag plugga matte så de ryker om de.

Karro och Nallis KAN baka!

Publicerat: 2010-10-04/18:44:46

Bilder från igår.

Publicerat: 2010-10-03/22:56:26
Fick bli svart o vitt ! ;)

längst upp på min önskelista

Publicerat: 2010-10-03/20:01:59
Godkväll, hoppas alla haft en bra dag, för de har jag. Efter jag kom hem från Jacke käkade jag och fixade lite, sen körde jag till Jonas i två timmar, snackade massor! Aja, därefter blev de hem och dela ut reklam, soft ändå, synd att de blåste så mycket, men fixade de ändå på en timme. Duschade precis och imorgon är de skolfoto, tror de blir lockigt hår, eller? ;) & just nu funderar jag på om jag ska gå ner o göra en kopp te, för att senare plugga matte i högsta grad och lyssna på musik o mysa i min säng. & juste, jag ska även lägga upp bilderna från igår, även om det inte blev så många :)
7 years and 50 days

jag förstår inte vad du menar

Publicerat: 2010-10-03/12:48:39
Hemma från Jaqline nu, sov ju där i natt, och ja festen var väl si sådär, men jag hade roligt ändå! :) bilder kommer också upp lite senare, för nu ska jag fixa lite grejer sådär. ! ;)

le'ts go bitch

Publicerat: 2010-10-02/12:21:12
Hemma från stan och ja, jag är bara så kär i uggs! Fick bli lite dyrare denna gången, vill att dom ska hålla :) riktigt sköna är dom iaf. & Nu ska jag gå ner o fixa lite till ikväll och nu inför kalaset som är om mindre än två timmar. här ska de slåss in paket och plugga lite matte&& slänga på lite mascara, eftersom jag inte gjorde det innan, puss!

Hej mina älsklingar! :')

Publicerat: 2010-10-02/11:58:49


vänd om föralltid

Publicerat: 2010-10-02/10:07:52
Vaknade för drygt en timme sen, ätit frulle och klätt på mig, för ska alldeles strax till stan och köpa en sak! hmm.. vad kan de vara? Jo de får ni se senare! & nu ska jag bara ner o slänga på mig lite mascara!
puss !

DAGENS OUTFIT
Leggins - Gina
Tunika - Ullared
Kofta - JC
Armband - Ullared& guldfynd
& en inbakad fläta är inte helt fel!
& till detta använder jag vita converse :)

Dagens inköp !

Publicerat: 2010-10-01/23:23:20


tiden springer iväg

Publicerat: 2010-10-01/22:34:32
Tjollahopp, har haft alldeles för mycket att göra, & har inte haft någon direkt blogg lust, men ska försöka ändå!
Igår, torsdag - Var de så individuellt val, trodde jag.. Jag stack dit iaf, och fick reda på att den lektionen var inställt, så stack till mamma en stund & hon bjöd på middag. Därefter begav jag mig ner till stan för att träffa Affe, satt o drack chaiilate o tog de lugnt. Pratade om allt möjligt, roligt till dystert, & de är en kille man kan snacka om allt med! & vi kom fram till att vi varit vänner i tre år nu :) aja, därefter träffade man Karro, som egentligen skulle följa med till min dämpi Lina, men blev inte så, så hon stack hem när jag skulle till Lina o rida. En lång och mysig skritt runda blev de, jag fick skritta på Danny, som är på bilden, och Lina på sin favorit, Laika. :D & ja de var vad jag gjorde igår, och på kvällen kom även Jaqline till mig, för vi skulle till Ullared idag!

Idag, fredag - Så blev de då en toppen hel dag på Ullared med Jaqline, mamma o lasse. Roligt hade vi och tiden bara sprang iväg hehe.. Bilder kommer sen på vad jag köpt! ;)
Dagen började såhär
& avslutades såhär ;)